- 11 Ocak 2020
- 1.069
- 1.521
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.121
Benimki de Totalis rahim ağzı tamamen plesantayla kapalı. Ben hiç anlamadım bir şey yapmadan yattığım zamanlarda da kanadı. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımızaHeyecanlanmayın onunda 4 çeşiti varmış, belki en hafifidir sizinki, benimki ikinci tehlikelisi, plesanta previa marginal, ben biraz abartmıştım son zamanlarda, çok yoruyordum kendimi, kızımı da hep taşıyordum kucakta, ondan tetikledi kanamayı galiba
Allah yardimciniz olsun doktorunuz neler söyledi bu durum içinBenimki de Totalis rahim ağzı tamamen plesantayla kapalı. Ben hiç anlamadım bir şey yapmadan yattığım zamanlarda da kanadı. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Sadece planlı sezaryen dedi. Kanama artışına bağlı acil sezaryen de olabilirmişim.Allah yardimciniz olsun doktorunuz neler söyledi bu durum için
Amin hepimiz inşallahBenimki de Totalis rahim ağzı tamamen plesantayla kapalı. Ben hiç anlamadım bir şey yapmadan yattığım zamanlarda da kanadı. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Ben sezeryan sonrası normal doğum istiyorum nasip olursa. Doktorum yaptırıyor yani sıcak bakıyor. Bakalım o gün geldiğinde nasıl olur.saglikla dünyata gelsinler saglıkla güzellikle büyüsünler bütün çocuklarKızlar doğum planı yapan var mı aranızda
Boyle seyleri aslinda gebe arkadaslarin korkmamasi icin anlatmamak lazim bence. Zaten herkes tedirgin hele ilk kez anne olanlar.. Ben 2 sene evvel spinal anestesi ile sezaryen oldum kisiden kisiye gore degisir eger az bile hissettigini fark edersen gerekli onlemleri aliyolar ki o da bin de bir yani. Onda aci hissi olmuyor ama sonucta bi seyler oldugunu hissediyosun hissettigin aci degil ama. Lutfen kendinizi yok yere germeyin.Lokal anestezi ile sezaryen düşünen var mı?Ben miyom ameliyatımda genel anestesi tercih etmiştim ama ayılma sürecim çok uzun sürmüştü.kuzenim de lokal anestezi ile sezaryen oldu,uyuşmadan diri diri kesmiş doktor,kuzenim de ben her şeyi hissediyorum canım çok acıyor diyince de doktor gevrek gevrek konuşmuş,sonradan anlaşılmış ki kuzenim uyuşmamış.tekrardan uyuşturmuşlar.bunu duyunca gözüm korktu açıkçası.şu anda çok kararsızım
Aslında bir kişiden daha olumsuz şeyler duydum da söylemeyim artık.doktorum neye yönlendirirse onu onaylayacağım.doktoruma güvenim sonsuz çünküBoyle seyleri aslinda gebe arkadaslarin korkmamasi icin anlatmamak lazim bence. Zaten herkes tedirgin hele ilk kez anne olanlar.. Ben 2 sene evvel spinal anestesi ile sezaryen oldum kisiden kisiye gore degisir eger az bile hissettigini fark edersen gerekli onlemleri aliyolar ki o da bin de bir yani. Onda aci hissi olmuyor ama sonucta bi seyler oldugunu hissediyosun hissettigin aci degil ama. Lutfen kendinizi yok yere germeyin.
Aynen oyle nolur kotu seyler dusunmeyin sakin olun her sey olacagina varir zaten ama bi seylerin ters gittigini hissederseniz hemen soyleyin tabi.Aslında bir kişiden daha olumsuz şeyler duydum da söylemeyim artık.doktorum neye yönlendirirse onu onaylayacağım.doktoruma güvenim sonsuz çünkü ☺
Kaç yıl ara verdiniz ben de bu konuda kararsızımBen sezeryan sonrası normal doğum istiyorum nasip olursa. Doktorum yaptırıyor yani sıcak bakıyor. Bakalım o gün geldiğinde nasıl olur.saglikla dünyata gelsinler saglıkla güzellikle büyüsünler bütün çocuklar
Teşekkür ederim moral verdiğiniz içinAynen oyle nolur kotu seyler dusunmeyin sakin olun her sey olacagina varir zaten ama bi seylerin ters gittigini hissederseniz hemen soyleyin tabi.
5 yılKaç yıl ara verdiniz ben de bu konuda kararsızım
katılıyorum. zaten korkuyordum mesajı gördüm artık iyice beter oldum vallaBoyle seyleri aslinda gebe arkadaslarin korkmamasi icin anlatmamak lazim bence. Zaten herkes tedirgin hele ilk kez anne olanlar.. Ben 2 sene evvel spinal anestesi ile sezaryen oldum kisiden kisiye gore degisir eger az bile hissettigini fark edersen gerekli onlemleri aliyolar ki o da bin de bir yani. Onda aci hissi olmuyor ama sonucta bi seyler oldugunu hissediyosun hissettigin aci degil ama. Lutfen kendinizi yok yere germeyin.
Rahim ağzı açıklığı mı acaba dediği şey çünkü suyum az diye benim rahim ağzı açıklığım var mı diye bakmıştı doktorBugün doktorum ultrasonla bakarken herşey iyi gidiyordu rahme bakalım dedi üstten baktı rahimle ilgili bişey dedi erken doğum görünüyor 35. Haftaya kadar bekletmeye çalışalım dedi o yüzden artık yarışlara geçmem gerekiyor dinlenmen gerek dedi bu sürede hareket olmadığından yediklerini dikkat et dedi butur biseype karşılaşan var mı eve gelince unuttum rahim acısı mi dedi hatirlayamiyorum
Rahim ağzıdır. Ben aylardir yatıyorum şükür ki güzel haftalarınız doğum için.3 4 hafta gelir geçer. Gerçekten yatin. Egilmeyin yorulmayin.hap ne verdiBugün doktorum ultrasonla bakarken herşey iyi gidiyordu rahme bakalım dedi üstten baktı rahimle ilgili bişey dedi erken doğum görünüyor 35. Haftaya kadar bekletmeye çalışalım dedi o yüzden artık yarışlara geçmem gerekiyor dinlenmen gerek dedi bu sürede hareket olmadığından yediklerini dikkat et dedi butur biseype karşılaşan var mı eve gelince unuttum rahim acısı mi dedi hatirlayamiyorum
Magnezyum takviyesi verdi sadece korkmuyorum açıkçası bebek bilir ne zaman geleceginiRahim ağzıdır. Ben aylardir yatıyorum şükür ki güzel haftalarınız doğum için.3 4 hafta gelir geçer. Gerçekten yatin. Egilmeyin yorulmayin.hap ne verdi
Olabilir aslında alttan bakmadı ultrasonu tam kasık bölgesinin assagisina kadar getirdi rahme bide bakalım dedi oraya bakınca öyle dedi sizin nasıl çıktıRahim ağzı açıklığı mı acaba dediği şey çünkü suyum az diye benim rahim ağzı açıklığım var mı diye bakmıştı doktor
Evet bende de var. Korkmayın zaten. Sadece temkinli olmak gerek. 35bile geçersiniz ama dinlenin. Bi doktor tamamen yatış diyor diğeri yorulmadan devam et hayatına diyor.Magnezyum takviyesi verdi sadece korkmuyorum açıkçası bebek bilir ne zamangeleceginisizin de mi öyle ydi erken doğum riski mi var sizdede
Teşekkür ederim sağ salim gelseler yeter kiEvet bende de var. Korkmayın zaten. Sadece temkinli olmak gerek. 35bile geçersiniz ama dinlenin. Bi doktor tamamen yatış diyor diğeri yorulmadan devam et hayatına diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?