2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çalışabilir raporu alınabiliyormuş 32. Haftada ama ben böyle okumustum 37. Haftada direk dogum iznine ayriliyorsun zaten. Bende 5 agustosta 32 olacam

Aynen bende siz gibi düşünüyorum

Güzel hamile anneler elhamdullilalh saglimiz sihatimiz yerinde ama ben uygusal bir boşluk icindeyim surekli ağlıyorum. Hatta ev tasima telasindaym kendi istegimle tasindigim evden ayrılıyorum diye bile ağlıyorum. Normal hayatta mantigimla düşünen bir insanim duygularim cok agirlikli olmaya basladi bu durum biter demi

hiç sanmıyorum ben her gün 1 kere ağlıyorum artık bünye yalama yaptı

Canım ben şimdi 170 i aradım sordum 32.haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftaya kadar calisiliyormus istersen 34. Haftada bozdurabiliyormusuz tekrar çalışamaz raporu alıp tercih bizim bu günler doğum sonrası izine aktarilabiliyormus tabi ben özel sektörde olduğum icinmi böyle orasını bilmiyorum

Diğer kamu görevlileri için öyle olabilir ama zorunlu değil idari izni kullanmak canım 32den sonra. Burda öyle en azından illere göre değişeceğini sanmıyorum.
32'de doktoruna git, bulunduğun hastane verir, onu okula teslim et. 5 haftan yanmasın. 37'de otomatik olarak çıkıyorsun izne.

Tamam teşekkürler ben de sorayım öyleyse

Balkonda oturan eşim neden balkonda oturuyor benle oturmadı diye ağlayıp durdum bende öyleyim tek değilsin canim

Teşekkür ederim öyle yapacam ben de

Aynen gören ay karnin küçücük diyo ama bana gore devasa büyüklükte..2 ay sonrasını düşünemiyorum

Bugün kontrole gittik gitmişken doktora da sordum hastane doldurmam için bana doğum planı verecek mi diye, doktorum da 36. Haftada konuşacağız bunu dedi, bize sen vereceksin dedi. Ben mümkünse doğal/ayakta doğum istiyorum örekede yani dedim anlattı işte bakalım 36.haftada detaylıca konuşulacak inşallah

Slm kizlar bugun kontrole gittim. Bebek 1500 olmus normalde 28+6 olmasi gerekirken onde olduğu icin 29+5 cikti.ama hep onde gidiyo zaten. Bebek iri baya sekeri ekmegi kes dedi yemiyorum zaten bayadir. Cok mu fazla kilosu sizinkiler nasil
Geçen gün 28+2 de gittim 1070 grdı.5 yıl önce 29+4 de dogum yaptıgımda bir kızım 1355 diğer kızım 1190 dı.tabi her bebek farklidır ve ultrason ölçümleri de değişiklik gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…