- 11 Ocak 2020
- 1.069
- 1.521
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.161
28 haftada ben de gittim yerinde duruyordu. Hala duruyordur.Şuan 30+5im canım ama 6hafta önce gitmiştim ozmn
Hayırlısı canım28 haftada ben de gittim yerinde duruyordu. Hala duruyordur.
Evet benimde aynı şekilde baktı alttan değil kasıktan ve açıklık yok dedi banaOlabilir aslında alttan bakmadı ultrasonu tam kasık bölgesinin assagisina kadar getirdi rahme bide bakalım dedi oraya bakınca öyle dedi sizin nasıl çıktı
Çalışabilir raporu alınabiliyormuş 32. Haftada ama ben böyle okumustum 37. Haftada direk dogum iznine ayriliyorsun zaten. Bende 5 agustosta 32 olacamBen gecen gün sordum onu.hamileler 24 den itibaren idari izinli sayıldıkları için 32 den sonra calışamaz raporu veriyorlarmış SGK yani öyle yapıyormuş gibi bir açıklama yaptılar.yani 35 ya da 37 ye kadar olmuyor muş.ben de öğretmenim suanda okul yok diye sona aktarılsın diye düşündüm öyle dediler.bakalım daha bir sonraki kontrolde verilecek rapor. Bir değişiklik olur mu.
Aynen bende siz gibi düşünüyorumBen YKS de görev aldım. Seminerlere de katıldım. Okula idari iznimi kullanmıyorum dedim, herhangi bir belge götürmedim hamile olduğuma dair. Öğretmenlerde geçerli değilmiş bu durum. Zaten tatildeyiz öylesine 32de çalışabilir raporu alacağım. Ama onu 33`te veya 34`te alayım gibi bir durum olamaz. 34'te de gitseniz 32den hesaplarlar ıkı hafta karda olmazsınız. Bizzat doktoruma sordum. Şimdiye dek bir sorun çıkmadı çıkacağını sanmıyorum
hiç sanmıyorum ben her gün 1 kere ağlıyorum artık bünye yalama yaptıGüzel hamile anneler elhamdullilalh saglimiz sihatimiz yerinde ama ben uygusal bir boşluk icindeyim surekli ağlıyorum. Hatta ev tasima telasindaym kendi istegimle tasindigim evden ayrılıyorum diye bile ağlıyorum. Normal hayatta mantigimla düşünen bir insanim duygularim cok agirlikli olmaya basladi bu durum biter demi
Canım ben şimdi 170 i aradım sordum 32.haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftaya kadar calisiliyormus istersen 34. Haftada bozdurabiliyormusuz tekrar çalışamaz raporu alıp tercih bizim bu günler doğum sonrası izine aktarilabiliyormus tabi ben özel sektörde olduğum icinmi böyle orasını bilmiyorumBen gecen gün sordum onu.hamileler 24 den itibaren idari izinli sayıldıkları için 32 den sonra calışamaz raporu veriyorlarmış SGK yani öyle yapıyormuş gibi bir açıklama yaptılar.yani 35 ya da 37 ye kadar olmuyor muş.ben de öğretmenim suanda okul yok diye sona aktarılsın diye düşündüm öyle dediler.bakalım daha bir sonraki kontrolde verilecek rapor. Bir değişiklik olur mu.
Ben de karar veremiyorum birinci sezaryendi, 5 yıl oldu doğum yapalı.Kaç yıl ara verdiniz ben de bu konuda kararsızım
Merhaba bana da açıklama yapar mısınız ben henüz okulla iletişime geçmedim çünkü seminer onlinedı ve toplantılara katıldım.37 den itibaren ayrılmıyor muyuz zaten okul yok.Nasıl bir yol izleyeceğiz
Diğer kamu görevlileri için öyle olabilir ama zorunlu değil idari izni kullanmak canım 32den sonra. Burda öyle en azından illere göre değişeceğini sanmıyorum.Merhaba bana da açıklama yapar mısınız ben henüz okulla iletişime geçmedim çünkü seminer onlinedı ve toplantılara katıldım.37 den itibaren ayrılmıyor muyuz zaten okul yok.Nasıl bir yol izleyeceğiz
Tamam teşekkürler ben de sorayım öyleyseCanım ben şimdi 170 i aradım sordum 32.haftada çalışabilir raporu alıp 37. Haftaya kadar calisiliyormus istersen 34. Haftada bozdurabiliyormusuz tekrar çalışamaz raporu alıp tercih bizim bu günler doğum sonrası izine aktarilabiliyormus tabi ben özel sektörde olduğum icinmi böyle orasını bilmiyorum
Balkonda oturan eşim neden balkonda oturuyor benle oturmadı diye ağlayıp durdum bende öyleyim tek değilsin canimGüzel hamile anneler elhamdullilalh saglimiz sihatimiz yerinde ama ben uygusal bir boşluk icindeyim surekli ağlıyorum. Hatta ev tasima telasindaym kendi istegimle tasindigim evden ayrılıyorum diye bile ağlıyorum. Normal hayatta mantigimla düşünen bir insanim duygularim cok agirlikli olmaya basladi bu durum biter demi
Amin canım bütün hamişlerin bol bol yardım edenleri olur inşallahSizinde isiniz zor insan yardimci birini cok istiyor yaninda bi de sizin bi cocugunuz varmis insallah son zamanlarda destek olurlar
Teşekkür ederim öyle yapacam ben deDiğer kamu görevlileri için öyle olabilir ama zorunlu değil idari izni kullanmak canım 32den sonra. Burda öyle en azından illere göre değişeceğini sanmıyorum.
32'de doktoruna git, bulunduğun hastane verir, onu okula teslim et. 5 haftan yanmasın. 37'de otomatik olarak çıkıyorsun izne.
Aynen gören ay karnin küçücük diyo ama bana gore devasa büyüklükte..2 ay sonrasını düşünemiyorumBen de 28+2 yim.56dan 62ye çıktım şimdiye kadar.az önce annem geldi senin bu karnın ne zaman büyüyecek diyobana göre de yarım dünya gibiyim (Eski halime göre) Özellikle bu iki haftada belirgin bir şekilde büyüdü karnım.
Doğumda memlekete gitmeyi orda dogum yapmayı planlıyorum daha rahat ederim diye ama durum ne gösterir hic bilmiyorum..galiba biraz korkuyorumKızlar doğum planı yapan var mı aranızda
Insallah cnm hersey guzel olucak saglikla kavusucaksin miniklerineBenimki de Totalis rahim ağzı tamamen plesantayla kapalı. Ben hiç anlamadım bir şey yapmadan yattığım zamanlarda da kanadı. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Geçen gün 28+2 de gittim 1070 grdı.5 yıl önce 29+4 de dogum yaptıgımda bir kızım 1355 diğer kızım 1190 dı.tabi her bebek farklidır ve ultrason ölçümleri de değişiklik gösteriyorSlm kizlar bugun kontrole gittim. Bebek 1500 olmus normalde 28+6 olmasi gerekirken onde olduğu icin 29+5 cikti.ama hep onde gidiyo zaten. Bebek iri baya sekeri ekmegi kes dedi yemiyorum zaten bayadir. Cok mu fazla kilosu sizinkiler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?