2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dalin almayı düşünüyorum ben ama baktığım markette hacışakirin durunun filanda deterjanları vardı bebek için bende emin olamadım

Gozun aydin :)Kendini)e ait olanlari aldin mi?

Ben 2 yildan fazla sure unibayb nin deterjanlarini kullanmistim. Ama ilk kiyafetlerini hacisakirin toz sabununu almistim onunla yikamistim

inşallah,dilediğin gibi olur canım benimde sezeryandan sonra 2. normal doğumumun olacak nasipse

Valla ben evde her zamanki deterjanla normal yıkadım ütüledim kaldırdım

tenine zarar vermez mi acaba ya? ben de bi acaba demedim değil? yumuşatıcısız ve ekstra durulamayla bizim kullandığımız deterjanla yıkansa ne olur?

Valla düşündüm benim bebekliğimde bunlardan yoktu, eşim benden büyük onun bebekliğinde de yoktu. Ve bize bir şey olmadı elhamdülillah.
Düz mantık yaptım kısacası, zaten konsantre az bir deterjanla normal programda yıkayıp 2 gün kuruttum oldu bitti

benim de aklıma böyle yapmak geldi. ama teni hassastır alerjik reaksiyon gösterir mi diye ikilemdeyim açıkçası. tek eksiğimiz deterjan nerdeyse

Bende deterjanı minoris diye bi marka var ondan aldım set halinde hem çamaşır deterjanı var bide leke çıkarıcisi. Mühendisoglu çok önermiş. Bakalım yorumlarda iyiydi. Daha gelmediği için kullanamadim

Sabunla yikarlardi annemler doğal diye anneme sordum asla deterjan kullanmadık ya rendelerdik sabunu makinede kullanır yada elde sabunla yikardik dedi ve bir çok yaşlı insana sordum bunu yapıyormus bebek vücudu hassas deterjan kullanmadik dediler bence düz mantık yapmayın yumuşatıcı da deterjanla bebek vücuduna zararli

tenine zarar vermez mi acaba ya? ben de bi acaba demedim değil? yumuşatıcısız ve ekstra durulamayla bizim kullandığımız deterjanla yıkansa ne olur?
Anneler normalde yetişkinlere bile sabun tozu tavsiye ediliyor. Kullanıcılarımız tamamen kimyasal. Roxy sabun tozu güzel bide e bebektekiler

haklısınız bizim zamanımızda bebekler için ayrı deterjan yoktu ama bu kadar çok katkılı deterjanlarda yoktu. :)

Benim annemde hep sabunu rendeleyerek kullanmış bize bir yaşına kadar en azından sonrasına yavaş yavaş deterjan dönüşebilir ben şimdi roxy ninkini aldım onunla yıkadım açılçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…