2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba yarın annemlerde son günüm evime dönecem.bir hafta kalıp tatile gideceğiz ama ben herşeye ağlıyorum.yani ayrılırken ağlamamam gerekiyor çünkü çok üzülürler zaten yaşlı annem babam onları üzmek istemiyorum kendimi nasıl tutacam bilmiyorum.duygusal olarak hiç iyi durumda değilim herşeye ağlıyorım.Kendimi teselli ediyorum Ağustosta yine gelirim inşallah diye ama o zamanki durum ne olur bilemem.Bu arada annemlere 4:30 saat uzaklıktayım.Bu hamilelik

Slm kizlar bugun kontrole gittim. Bebek 1500 olmus normalde 28+6 olmasi gerekirken onde olduğu icin 29+5 cikti.ama hep onde gidiyo zaten. Bebek iri baya sekeri ekmegi kes dedi yemiyorum zaten bayadir. Cok mu fazla kilosu sizinkiler nasil
Bende de öyle ve şekeri iki kez ölçtürdüm. Kahvaltı dışında tatlı yemem o da bal reçel filan az bir sey, yine sadece kahvaltıda ekmek yerim tam buğday veya çavdar. Hep önde çıkıyo ıkı hafta. Bence genetik. Ben 1.70im çok minyon sayılmam, eşim 1.90:) kızımı da 4kg 150 gr doğurdum şu an incecik kmse inanmaz. Ama boyu uzun. Ben de 4.5 kg doğmusum hem de normal doğumla :). Seninki de çok değil hiç bozma moralini önde olması bence iyi bir şey. Bazen de ultrasondn ultrasona değişiyor. Dört boyutu olan ultrasonlsrda daha net sonuç alınıyor.

Bende sizinle aynı kaderi yaşıyorum. Annemle kardeşim farklı ilde ve ben eşimin yaşadığı ile gelin geldim. Burada hiç bir arkadaşım yok. Eşimin akrabaları ve ailesi var. Çok şükür 5 yaşında bir kızım var ve eşimle mutluyum. Onlar sayesinde çok yalnız hissetmiyorum. Siz hangi ildesiniz ? Biran sizinle arkadaş olasım geldi

Bende öyle ve eşimin işleri çok yoğun bazen yemekleri bile yalnız yiyorum bu ara ev işlerinde zorlanmaya başladıkça yalnızlık daha da koymaya başladı, doğuma ailem yanıma gelcek ama çok kalmazlar biliyorum bende onlarla gideyim çocukla bianda yalnız kalmayım dedim ille yardım eden olur dedi eşim şimdi kimse arayıp sormuyo bile o zaman da kimse yardım etmez dedim ama...

Ben İstanbuldayım, burada okudum ve annem ablam kardeşim herkes buradaydı. Fakat mezun olunca arkadaşlarım memleketlerine döndü, kimisi evlendi atandı vs. Derken burada arkadaş çevremden kimse kalmadı. Ablamla annem memlekete gitti coronadan dolayı orada takılıyorlar bir kardeşim var o da yan binada öyle yani

Ben çok gezer evde hiç durmazdım ama eşim virüs var diye markete gitmemi bile istemiyor 5 aydır evde olunca artık afakanlar basmaya başladı neyse ki eşim de farkında bu durumun ama napıcaz bilmem

Ben de doğum sonrası yalnız kalacağım gibi, kaynanayı istemiyorum ama benim annem de kardeşimin düğüne gidecek, eşim de annen bize en az 2 hafta gelemez düğünden sonra diyor. Bakalım hayırlısı Allahtan...

Günaydın kızlar bugün sabah bir anda burnum kanadı sürekli burnu kanayan biri değilimdir hayatımda ilk defa geçen sene bu zamanlar olmuştu birde şimdi oldu tansiyon ölçtürdüm 11 e 5 geldi öyle baş agrım da yok ama niye oldu anlayamadım

Bu durum beni de çok korkutuyor 27 artı 6da gittim 1500 kilo 42 cm dedi. Bende de şeker riski var 50gramlık yükleme yaptırdım sınırda çıktı, çok korkuyorum ama doktor kötü konuşmadı. Suyu normal dedi bebeğin biraz kilolu doğacak böyle giderse dedi. Ama ben niyeyse sorun yapıyorum, şekeri ekmeği kes demedi bana zaten 5 kilo aldım toplamda, bebeğin kilosuna göre mi yorum yaptı yoksa suyuna göre mi

burun kanaması gebelikte çok normal canım benim sıkıntı etme. kan akışı hızlandığı ve çoğaldığı için kılcal damarlarımız dayanamayıp çatlıyor ve burnumuz kanıyor. doktorum normal olduğunu söylemişti. bende de oldu 5 6 kere falan.

Bende daha ilk defa oldu canım gebelik boyunca, çok telaş yapmadım ama şaşırdım bir açıkçası

kızımın tüm kıyafet, alt açma bezi, çorabı ıvırı zıvırını aldım toptan şükür. başka eksiği kalmadı sanırım bebek bezi ve deterjanı hariç. onları da aldım mı tamamız allahın izniyle

aklıma gelmeyen bişey var mı acaba siz neler aldınız?

0-3 ay için kıyafet,battaniye,emzirme örtüsü,banyo malzemesi,bebek bezi,ağız mendili,mama önlüğü,çorap,bebek arabası,bebek sırt çantası. Bunları aldım ben havlusu alt açma bezi tırnak bakım şeysi ateş ölçer 3-6 ay kıyafet alcam ha ıslak mendil filan aklımdakiler bunlar başka ne lazım bilmiyorum gördükçe alırım. Emzik ve biberon almıcam beşik konusunda kararsızım

bebek bezini hangi marka ve numara aldın?

Annem zıbınlar, tulum bir sürü bir şey almış bana da bir takım pijama almış. Sabunla yıkadı elde yıkadı hepsini. Ben nasıl yıkıcam bilmiyorum.
Markette baktım ne cici sıvı deterjanlar var bebek için. Omo da dalin de başka markalar da çıkarmış. Kullanan var mı? Memnun musunuz?
Moonlightin önden fermuarlısporcu sütyeni aldım emzirme için. Göğüslerim iri diğer emzirme sütyenleri hiç rahat gelmedi bana. Tavsiye ederim.

makinanın nari yıkamasını kullanırım ben de sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…