2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

haklısınız bizim zamanımızda bebekler için ayrı deterjan yoktu ama bu kadar çok katkılı deterjanlarda yoktu. :)

Tekrar yıkamayı düşünmüyorum aynı şekilde granül deterjan da almayacağım sıvı formda bulursam ilerde belki, bakalım

Benim annemde hep sabunu rendeleyerek kullanmış bize bir yaşına kadar en azından sonrasına yavaş yavaş deterjan dönüşebilir ben şimdi roxy ninkini aldım onunla yıkadım açılçası
Bende öyle ama içeriği değişti o yüzden başka bir deterjan kullanicam bitince almam tekrar

Kızlar hastane çantası yerine küçük valiz kullanma fikri aklıma yatmaya başladı siz ne yapacaksınız? Eşimle bana tek çanta bebek için ayrı valiz daha kullanışlı olur gibime geliyor

Kızlar hastane çantası yerine küçük valiz kullanma fikri aklıma yatmaya başladı siz ne yapacaksınız? Eşimle bana tek çanta bebek için ayrı valiz daha kullanışlı olur gibime geliyor
Canım eşine ne koyucaksın valize merakımdan soruyorum ben kendime ve bebeğe göre ayarlamayı düşünüyorum

Canım eşine ne koyucaksın valize merakımdan soruyorum ben kendime ve bebeğe göre ayarlamayı düşünüyorum

Eşim için tişört şort 1er çamaşır, ayrıca şarj aletleri cüzdanlar ve evrakları oraya koyarım çantamı almam diye düşünüyorum

Kendime de sabahlık takımı, çamaşır, lohusa külodu, ped, normal kıyafet. İkimizin eşyasını alacak bir çantam var decathlondan almıştık onu kullanırım muhtemelen

O kadar çok mu eşya alıyorsunuz 2şer takim düşünmüştüm az mı olur

Kime kendine mi bebeğe mi?

Küçük boy valiz kastettiğim, içine bez biberon vs koyunca doluyor zaten. Çok almıyorum aslında, sadece sıkış tepiş olmasın dedim

Anladım canım. Sanırım hastanede eşin kalıcak yanında benim eşim yeni doğan bebeği kucağa alamayacağı için muhtemelen annem kalır

Anladım canım. Sanırım hastanede eşin kalıcak yanında benim eşim yeni doğan bebeği kucağa alamayacağı için muhtemelen annem kalır

Evet eşim kalacak inşallah, muhtemelen ilk ay da yanımda sadece eşim olacak gibi, bakalım

Aynen muhendisoglunda gördüm instada bende küçük almıştım dikkat etmek gerek butür şeylere çocuk sonra alerjik vücuda buneyeye sahip oluyor astım bronşit daha neler neler
Allah esirgesin ben kızımda araştrdığımda öneriliyor bundada bakmadım değişeceğini düşünmedim çok sağolun valla

Aynen kabin boy, ben hepsine toptan valiz diyorum
Açığa kavuşturduk
Evet eşim kalacak inşallah, muhtemelen ilk ay da yanımda sadece eşim olacak gibi, bakalım
Hayırlısı canım bende hastaneden çıktıktan sonra kimseyi istemiyorum aslında ama annemin lohusa tek bırakılmaz korkuları yüzünden illa biri kalıcak gibi Bi şekilde ikna edicem arrk

ben kabin boy sert kapaklı bir valizle bebeğin pusetinden başka bir şey götürmeyi düşünmüyorum. bebekle benim eşyalarımı da rahatça alır zaten valiz. lüzumsuz hiçbir şey almayacağım ne kendim ne bebek için. zaten evimiz hastaneye yakın allah korusun aksi bir durumda arabayla kısa sürede gidip gelinecek mesafede.

bir de ben eşimi geçtim kendim bile bilmiyorum bebeğimi nasıl kucağıma alacağım emzireceğim

Ben aldığımız bebek çantasına koyar giderim diyodum öyle çok şey mi götürcez ki
bize 2 takım pijama, iç çamaşırı, ped, çıkışta giymek için temiz kıyafetler. bebeğin hastane setleri, bezi, alt-üst takımı. evraklar vs derken gayet normal valla valiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…