- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.241
Açığa kavuşturduk
Hayırlısı canım bende hastaneden çıktıktan sonra kimseyi istemiyorum aslında ama annemin lohusa tek bırakılmaz korkuları yüzünden illa biri kalıcak gibi Bi şekilde ikna edicem arrk
valla ben vesvese ve evhamlılar kraliçesi olarak yardımsız atlatabileceğimi sanmıyorum bu dönemi. doğumuma kısa bir süre kala annemle kardeşim gelecek yanımıza. 40 çıkarmaya kadar da kalırlar sanırım.Ben annemin gelmesini isterdim ama kardeşimin düğünü iptal olmazsa oraya gidecek, öyle olursa da 20 gün bize gelemez diyor eşim coronayı taşıyıp gelmesin çocuğun yanına diye.
Sence gerek yok mu yanımızda birinin kalmasına? acaba gereksiz telaş mı yapıyorum emin olamadım
Bebegin kilosunu cok buldu 1100 lerdr olmaliydi dediBu durum beni de çok korkutuyor 27 artı 6da gittim 1500 kilo 42 cm dedi. Bende de şeker riski var 50gramlık yükleme yaptırdım sınırda çıktı, çok korkuyorum ama doktor kötü konuşmadı. Suyu normal dedi bebeğin biraz kilolu doğacak böyle giderse dedi. Ama ben niyeyse sorun yapıyorum, şekeri ekmeği kes demedi bana zaten 5 kilo aldım toplamda, bebeğin kilosuna göre mi yorum yaptı yoksa suyuna göre mi
Bende öyle diyordum canım kayınvalidemlerde olurda ekstra bişeye ihtiyacın olursa hemen alır getiririz zaten diyor devlet hastanesinde doğum yapmayı düşündüğüm için sanırım refakatçi de almıyorlar o yüzden o kadar eşyayı bana yük etmek istemiyorlar açıkcası gereksiz bişey götürmiycem hastane çıkışlarını götürürüm bezini pişik kremi alt açma şeyini götürürüm kendime yine gecelikler gögüs kremi sütyen falan alırım yanıma ıslak mendil bebek pamuğu yani klasik ihtiyaçları alırım ekstra gögüs pompası falan mesela koymaya gerek yok diye düşünüyorum inşAllah gelir sütümüz hemen yani ona ihtiyaç kalmaz ama kalırsa da hemen getirirlerBen aldığımız bebek çantasına koyar giderim diyodum öyle çok şey mi götürcez ki
Gogus pedi aldin mi, gogus ucu kremi cok lazim olacak meselaevet onlar da hazır çok şükür. 2 takım gecelik. bol bol iç çamaşırı ve ped stokladım
27+6imisiz gunlerim haftalarim bile sapitmis son zamanlarda:)Selam kizlar bugun oglumu gormeye gittik. Tam 28+6yiz 1300 gram 36cm olmus yawrusumuz. Hersey yolunda. 3 hafta sonraya cagirdu tekrar
Bende Akakçe satıcısı bebemağazamdan kargo dahil iki tane aldım ve 54 lira verdim kuzumSiveno Baby Doğal 2'li Çamaşır Sabunu 750 ml Fiyatı
Siveno Baby Doğal 2'li Çamaşır Sabunu 750 ml en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben orta boy veya büyük boy valiz götüreceğim. benim, eşimin ve bebeğin hepimizin eşyalarını tek valize geniş geniş koymayı planlıyorum. O panik halindeyken elimizde bir sürü çanta çanta olmasın istedik.Kızlar hastane çantası yerine küçük valiz kullanma fikri aklıma yatmaya başladı siz ne yapacaksınız? Eşimle bana tek çanta bebek için ayrı valiz daha kullanışlı olur gibime geliyor
evet evet onları çatlak kremlerimi alırken almıştım zaten.Gogus pedi aldin mi, gogus ucu kremi cok lazim olacak mesela
orta boy bence de yeter. ince fileli hurçlar var onlardan al. bebeğin ve sizin eşyalarınızı onlara bölüştür hem görmüş olursunuz neyin nerde olduğunu hem de hızlı bulursunuz.Ben orta boy veya büyük boy valiz götüreceğim. benim, eşimin ve bebeğin hepimizin eşyalarını tek valize geniş geniş koymayı planlıyorum. O panik halindeyken elimizde bir sürü çanta çanta olmasın istedik.
Bugün hazırlayacağız inşallah, eşim büyük boyu kullanalım diyor ben orta boy yeter diyorum ama bakalım eşyaların durumuna göre hazırlarken belli olacak.
Yani ben istemiyorum belki iki üç gün rahim toparlayana kadar olabilir ama fazlasına gerek yok benim düşüncem normal doğum olursa ama sezeryanda bilemiycem bn kızımda evde yürüyen herkes gözüme battı bide yemek düşünüyorsun onlara off amanBen annemin gelmesini isterdim ama kardeşimin düğünü iptal olmazsa oraya gidecek, öyle olursa da 20 gün bize gelemez diyor eşim coronayı taşıyıp gelmesin çocuğun yanına diye.
Sence gerek yok mu yanımızda birinin kalmasına? acaba gereksiz telaş mı yapıyorum emin olamadım
Bizim bebekliğimizde de annem hep sabun tozu kullanmış deterjan için biraz büyümesini beklemek sankiSabunla yikarlardi annemler doğal diye anneme sordum asla deterjan kullanmadık ya rendelerdik sabunu makinede kullanır yada elde sabunla yikardik dedi ve bir çok yaşlı insana sordum bunu yapıyormus bebek vücudu hassas deterjan kullanmadik dediler bence düz mantık yapmayın yumuşatıcı da deterjanla bebek vücuduna zararli
Ewet çok mantıklı bende oğlumda valiz hazırlamıştım rahat oluyor gerçektenKızlar hastane çantası yerine küçük valiz kullanma fikri aklıma yatmaya başladı siz ne yapacaksınız? Eşimle bana tek çanta bebek için ayrı valiz daha kullanışlı olur gibime geliyor
Ben aldim 1 tane cam biberon bide emzik şimdilik..fazlasına ihtiyaç olursa yine alınır..umarim bizi emerler gerek kalmaz biberona..Philips Avent Ürünlerinde Kaçırılmayacak Fiyatlar Kampanyası - Hepsiburada
Philips Avent Ürünlerinde Kaçırılmayacak Fiyatlar kampanyası ürünleri bu sayfada. Tıkla, en ucuz Philips Avent Ürünlerinde Kaçırılmayacak Fiyatlar kampanyası ürünlerini incele, uygun fiyat avantajlarıyla satın al.www.hepsiburada.com
kampanya varmış kızlar
inşallllahBen aldim 1 tane cam biberon bide emzik şimdilik..fazlasına ihtiyaç olursa yine alınır..umarim bizi emerler gerek kalmaz biberona..
Canim ilk çocuğun muAçığa kavuşturduk
Hayırlısı canım bende hastaneden çıktıktan sonra kimseyi istemiyorum aslında ama annemin lohusa tek bırakılmaz korkuları yüzünden illa biri kalıcak gibi Bi şekilde ikna edicem arrk
Kac haftada1100lerde olmali dedi cnmBebegin kilosunu cok buldu 1100 lerdr olmaliydi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?