2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aramızda 1 gün var sizin kaç dediler kilosuna acaba
Ben çarşamba gittim 1500 dedi. Boyu da 42 cm dedi. Önden gidiyor ama sorun değil dedi.. Ben de korktum sordum 50gramlık şeker yüklemem 143 çıkmıştı şekerle alakalı mı dedim. Hayır dedi suyu gayet normal sıkıntı yok dedi doğarken böyle gidersen 4000 e yakın doğar dedi..

Bizim de çarşamba yani 28+1 de 1200 cıktı boyu 39 cm dediği gibi sizin biraz kilolu doğacak ama sorun olmaz o kadardan bence sağlıklı olsunlarda bizim suyumuz az ama çok şükür gelişimimiz haftasına uyumlu

Bizim de çarşamba yani 28+1 de 1200 cıktı boyu 39 cm dediği gibi sizin biraz kilolu doğacak ama sorun olmaz o kadardan bence sağlıklı olsunlarda bizim suyumuz az ama çok şükür gelişimimiz haftasına uyumlu
Benim ikinci kızım doğacak inşallah, ilk kızımda gebelik şekeri vardı diyet yaptım, 50gramlık yüklemem 170 civarı çıkmıştı.. Bunda 140 civarı çıkınca tam sınırda gene de dikkat et demişti doktor.. 1 ay sonra gidip önden gittiğini duyunca kötü hissettim.. Öyle yoğun bir diyete de girmedim dikkat de etmedim zaten kilo almıyorum dikkat etsem nolurum kim bilir.. İlk kızım tam günü gününde giderdi 40 artı 0 da doğdu sezeryanla.. Bu da zaten sezeryan olacak inşallah, kilolu doğması etkilemez beni ama işte şeker çocuğa zarar verirse, organları gelişmezse erken doğarsa vs vs bunlar sıkıntı.. Şeker takibi yapıyorum şuan hep sınırda 140 civarı seyrediyor umarım aşmaz

İnşAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Kızımdan kalan kıyafetler var hiç almadım eltim sağolsun hastane çıkışı bir tane takım birde patik almış bende bunları aldım ablası oyuncak bile aldı Sadece bez ıslak mendil onlar kaldı

Eklentiler

• 9FC6767E-9A17-4A80-BC32-A606AEE7513A.webp
    95,8 KB · Görüntüleme: 78
  • E4FC6DBD-175A-4CE6-AFEC-C165DC14B57B.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 3414100F-BD08-494F-976C-06C835282722.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 77
Bende hic girmedim nstye.Bahsini bile acmadi.Halbuki kasılmalarım var falan dedim ama normal dedi gecti.Simdi 35 te gidicem tekrar sanmiyorum nst diyecegini
33+3 olacağım bende o gün gittiğimde muhtemelen nst ye alır diye düşünüyorum ay çok heyecanlı geldik mutlu sona çok şükür

ya ben burun aspiratörüyle ateş ölçerini almadım bi. hemen lazım olur mu acaba?

Inşallah 29+3olcam benm erken dogum riskim var toplasin kiloyu istiyorum ama pek de olmyo buna şükür
Malasef bizde de erken olma riski var suyum az olduğundan dolayı bende kaşar muz yumurta yiyorum ama bakalım İnşAllah vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Masallah herkesin minnakina 1 kiloları devirdiler artik büyüyorlar..
Yarında benim kontrolüm var bakalim ne kadar olmuş..
Bide ben çok heyecanlanıyorum zaman azaliyo diye..hic bisey yetismicekmis hep bisey eksik gibi geliyo..
Degisik duygulardayım sizde de oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…