- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.301
nefes darlığı bende de var. sırtüstü yatmak zaten hak getire. ancak sağ ve sola yatıyorum.Karnım o kadar gergin ki 2 gündür, canımın yanmasını geçtim beni bir korku alıyor karnım gerildikçe. Bir de gün içindeki kasılmalarım artık şiddetli olmaya başladı ve nefes darlığı canımı sıkıyor...Neyse ki 2-3 hafta sonra bebeğin doğum kanalına inmesiyle nefes darlığı geçecekmişinşallah sağlıkla gelsin aminn
Yok canım 3.Canim ilk çocuğun mu
Tam bende kendimi neden bu kadar yalnız hissediyorum ben diyodum. Uzağa gelin geldim bende kv burda aslında yardım istediğim yok işimi gücümü hallediyorum çok şükür ama hem karnım çok büyüdü hem sıcaklardan temizlik konusunda o kadar zorlanmaya başladım ki eğilemiyorum kalkamıyorum eşimde çok yoğun çalışıyor bazen yemeğimi bile yalnız yiyorum. Bu sırada sağolsun kimse arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuyor. 7 aydır bu böyleydi ama şimdi çok batmaya başladı kendimi depresif hissediyorumBende 27 haftadayım. İkinci çocuğum erkek olucak kısmetse . Ailemden uzakta Hatay’da yaşıyorum. Ve hamileliğim süresince 2.kez ev taşıyorum yanımdada eşimden başka kimsem yokhem çok üzgün hem çok kızgınım bu yüzden aile büyüklerine.
İlk taşınmam İstanbul’dan hataya oldu tayin nedeni ile 8 haftalık hamileydim o zaman .
Annem gelmişti yardıma sağolsun.
Şimdi de taşındığımız muhitten memnun kalmadık zaten pekde alışamadım buralara
Çocuklar rahat etsin diye site güvenlikli ev bulunca eşim taşınalım dedi bi cesaret giriştik ama yalnız çok zormuş.
Annem sağlık sorunlarından ötürü gelemedi
Kv desen sen sakın iş yapma tut iki kadın yapsın diyor
Kadında tutsan başında duruyorsun ayaklarım şişti ayakta kalmaktan sağolsun 4 yaşında oğlumda hiç durmuyor sürekli peşindeyim
Yemek yapıyorsun bir yandan çocuk bir yandan koliler ahh ahh
Öyle işte içimi döktüm resmen çok doluyum çok
Koskoca şehirde kimsesiz olmak çok koyuyor
neden bir nakliye firmasıyla anlaşmadınız? çok ama çok zordur hem çocukla hem hamile halinizle ev taşımak.Bende 27 haftadayım. İkinci çocuğum erkek olucak kısmetse . Ailemden uzakta Hatay’da yaşıyorum. Ve hamileliğim süresince 2.kez ev taşıyorum yanımdada eşimden başka kimsem yokhem çok üzgün hem çok kızgınım bu yüzden aile büyüklerine.
İlk taşınmam İstanbul’dan hataya oldu tayin nedeni ile 8 haftalık hamileydim o zaman .
Çocuklar rahat etsin diye site güvenlikli ev bulunca eşim taşınalım dedi bi cesaret giriştik ama yalnız çok zormuş.
Kadında tutsan başında duruyorsun ayaklarım şişti ayakta kalmaktan sağolsun 4 yaşında oğlumda hiç durmuyor sürekli peşindeyim
Bende 27 haftadayım. İkinci çocuğum erkek olucak kısmetse . Ailemden uzakta Hatay’da yaşıyorum. Ve hamileliğim süresince 2.kez ev taşıyorum yanımdada eşimden başka kimsem yokhem çok üzgün hem çok kızgınım bu yüzden aile büyüklerine.
Tam bende kendimi neden bu kadar yalnız hissediyorum ben diyodum. Uzağa gelin geldim bende kv burda aslında yardım istediğim yok işimi gücümü hallediyorum çok şükür ama hem karnım çok büyüdü hem sıcaklardan temizlik konusunda o kadar zorlanmaya başladım ki eğilemiyorum kalkamıyorum eşimde çok yoğun çalışıyor bazen yemeğimi bile yalnız yiyorum. Bu sırada sağolsun kimse arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuyor. 7 aydır bu böyleydi ama şimdi çok batmaya başladı kendimi depresif hissediyorum
HatayBende 27 haftadayım. İkinci çocuğum erkek olucak kısmetse . Ailemden uzakta Hatay’da yaşıyorum. Ve hamileliğim süresince 2.kez ev taşıyorum yanımdada eşimden başka kimsem yokhem çok üzgün hem çok kızgınım bu yüzden aile büyüklerine.
Bende benzer sikayetlerle gittim ki haftam sizlerden erken daha ama herhangi bir problem olmadikca sorun yok diyorlar bazen tum gun oluyor bazen gunde 2 3 kere bi seyler etkiliyo kesin siddetini ve miktarini bence.Karnım o kadar gergin ki 2 gündür, canımın yanmasını geçtim beni bir korku alıyor karnım gerildikçe. Bir de gün içindeki kasılmalarım artık şiddetli olmaya başladı ve nefes darlığı canımı sıkıyor...Neyse ki 2-3 hafta sonra bebeğin doğum kanalına inmesiyle nefes darlığı geçecekmişinşallah sağlıkla gelsin aminn
Klasik kanama sorunudiş ya da diş etlerinde sorun yaşayan oldu mu?
Benim zaten ilk gebeligimden catlaklarim oldugu icin hicbi sey surmedimmerhaba benim karnım kaşınmaya başladı iki gündür çatlak için kullandığınız birşey var mi ?
neden bir nakliye firmasıyla anlaşmadınız? çok ama çok zordur hem çocukla hem hamile halinizle ev taşımak.
Oyuzden tek başına bakma konusunda cesaretlisin sanırım. Sahsen ben isterim gelsinler yardim etsinler. Benimde 2.Yok canım 3.
Eminim çok zordur. Şuan aynı stresleri ben de yaşıyorum. Hayatım alt üst oldu resmen. Eşimin sürpriz tayini çıktı. Üzüntüden sürekli ağlıyorum. Aileme yakınım diye 2. Çocuk yaptım. Şimdi ne yapıcam bilmiyorum. Elim kolum bağlı. Çalışmasam hiç önemsemezdim. Bebekle yeni bir yere git VS. Kafamda bir sürü soru işareti. Gitmek de istemiyorum.Bende 27 haftadayım. İkinci çocuğum erkek olucak kısmetse . Ailemden uzakta Hatay’da yaşıyorum. Ve hamileliğim süresince 2.kez ev taşıyorum yanımdada eşimden başka kimsem yokhem çok üzgün hem çok kızgınım bu yüzden aile büyüklerine.
inşallah en kısa zamanda yerleşip rahat edersiniznakliye firması ile anlaşıldı ama kolilemeye karışmıyorlar burda sadece taşıma işi.
İstanbul’da dediğiniz gibi firmalar var tabak çanak herşeyi onlar topluyor yanlarında kadınla geliyorlar.
ama burda öyle profesyonel hizmet bulmak imkansız
Bir ablamız var sağolsun bana yardıma gelen o geldi temizlik için de firmadan kadın tuttuk ama yine başında duruyorsun ne nereye konulacak sen biliyorsun
En azından büyüklerden biri olsaydı bir kap yemek yapıp çocukla oyun oynasaydı ona üzülüyorum
Bu yaşa kadar eline telefon vermediğim çocuğum eline telefon vermek içimi acıtıyor
Anladığım kadarı ile herkes bu dertten muzdarip ama görmezden geliyoruz işte
Biliyorum Buda geçecek kafama taktıklarım bi bakmışım amannn boşver dediğim şeyler olucak ama şuan sabretmek zor işte
Anne tavsiyesidir SABIR et kızım sabır eden ahiretini ne dünyasınıda kazanır diye
İşte o an sabır etmek zoru ama zoru başaran kazanacak fark da burda
Ben uzun süredir kullanıyorum.önceki erken dogum oldugu için. Bir nevi tedbir olarak doktorum erken başlatmıştıKızlar magnezyum takviyesine ne zaman başlanacak.Dün 3 saatlik yoldan geldim arabanın arka koltuğunda ayağımı uzatarak ama arabadan inerken ayağıma kramp girdi uzun bir süre hareket edemedim.magnezyum eksikliğinden mi oldu?Takviye kullanan var mı ayrıca ben ocean mummy kullanıyordum sanırım onun içinde yok.
Aslında herkes yardıma biri gelsin diolar 3üyle başetmek zor diolar sanırım bende biraz deli cesareti varOyuzden tek başına bakma konusunda cesaretlisin sanırım. Sahsen ben isterim gelsinler yardim etsinler. Benimde 2.
Bende uzun zamandir kullaniyorum hem kasilmalar hem bacak agrilari icin magnezyum ve kalsiyum takviyesi aliyorum. 19.cu haftalarda baslamistimKızlar magnezyum takviyesine ne zaman başlanacak.Dün 3 saatlik yoldan geldim arabanın arka koltuğunda ayağımı uzatarak ama arabadan inerken ayağıma kramp girdi uzun bir süre hareket edemedim.magnezyum eksikliğinden mi oldu?Takviye kullanan var mı ayrıca ben ocean mummy kullanıyordum sanırım onun içinde yok.
Ben 24ten beri kullanıyorum önce efermag diye kullandım bağırsaklarımı bozdu doktorumda diaspora diye saşe verdi kurum karşılamıyormuş iki gündür kullanıyorum kramlarım hala devam ediyor ama geçtikten sonra gün boyu zor yürüyordum o ağrıyı aldı birde sağ kalça kemiği den dolayı ayağım sekmeye başlamıştı onu geçirdi düzenli kullandıkça kramplatıda azaltıcağını umuyorumKızlar magnezyum takviyesine ne zaman başlanacak.Dün 3 saatlik yoldan geldim arabanın arka koltuğunda ayağımı uzatarak ama arabadan inerken ayağıma kramp girdi uzun bir süre hareket edemedim.magnezyum eksikliğinden mi oldu?Takviye kullanan var mı ayrıca ben ocean mummy kullanıyordum sanırım onun içinde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?