2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
C
Çoğunluk otribebe yi onerdi bende ondan alicam galiba ama daha iyi bi öneri varsa düşünülebilir.. bide burun icin acici solüsyon önerisi var mi yoksa eczacıya söylesek verir mi..
otriyi ben de görmüştüm ama çok kuvvetli çekmek lazımmış havayı. manuel olanlar nasıl acaba?

ben saldım çayıra valla yetişen yetişir

sadece nasıl doğuracağım korkusu var.

Ben kızımda otribebe kullandım, 2 marka vardı zaten kızım 4bçk yaşında, burun damlaları serum fizyolojik olarak da geçiyor, otribebenin kendi markasının damlası var, diğer markalar da birbirine benzer öyle önemli olmuyor markası hepsi aynı bence.. Otribebenin ucu tek kullanımlık yazıyo ama ben birkaç ay kullandım, öyle tek kullanıp atılacak bir şey değil, kaynatıp kullandım şahsen...

C
Çoğunluk otribebe yi onerdi bende ondan alicam galiba ama daha iyi bi öneri varsa düşünülebilir.. bide burun icin acici solüsyon önerisi var mi yoksa eczacıya söylesek verir mi..
Eczacı verir klasik bikac cesit zaten. Yanlız otribebeyi falan ben kullanamamıştım elektronik olanları var acaba kullanan varmi yazsalar

Ayın 20 sinde kontrol var yine 10 günde bir gidiyoruz kontrole sizin ne sıklıkla oluyor kontroller birde nst oldu mu hiç

2 hafta sonra gideceğim 34.haftamın sonunda ve nst istedi. Kasılmalarımın süresi ve şiddeti arttı dedim, magnezyuma devam et dedi.

diş ya da diş etlerinde sorun yaşayan oldu mu?

Ağzımın içinde aft oluştu, diş etlerim acıyor ve kanallı dişim ağrıyor. Dişçim gebelik bitmeden hiç bir işlem yapamayız dedi, doğumdan sonra artık

Karnım o kadar gergin ki 2 gündür, canımın yanmasını geçtim beni bir korku alıyor karnım gerildikçe. Bir de gün içindeki kasılmalarım artık şiddetli olmaya başladı ve nefes darlığı canımı sıkıyor...Neyse ki 2-3 hafta sonra bebeğin doğum kanalına inmesiyle nefes darlığı geçecekmiş inşallah sağlıkla gelsin aminn

ya ben burun aspiratörüyle ateş ölçerini almadım bi. hemen lazım olur mu acaba?
Ateş ölçer evde olduğu için almadım kuzum ama ne bilim alınsa iyi olur sanki diye düşünüyorum burun aspiratörünüde eşim aldı benim aklıma gelmemişti hiç ilk zamanlar kullanılır ama al bence
Rabbim yardımcımız olsun inşaallah benimde karnım öyle eşimde şehir dışında 7 yaşında kızımla yalnızız evde bayramda gelecek nasip olursa inşaallah eşim gelmeden birşey olmasın istiyorum çok ta korkuyorum açıkçası

Allah Allah 511 sayfaya düşmüş konuşmalar ne oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…