2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dün çocuğu kaldırdım diye korkudan migeliyoor ağrı yoksa zarar mi verdim acaba gercekten .doktor muayenem de perşembe of

Canım çok kasma, rahmin belin bütün vücudun doğuma hazırlıyor kendini. Bende de oldu bir çok kişide oluyor bu tarz ağrılar. Ağrıyacak geçecek, sonra tekrar ağrıyacak yine geçecek. Bu böyle bir süreç, rahat ol

Haklısın ama benim erken doğum riskim var rahim ağzından dolayi böyle şeylerin olması beni korkutuyo

Ben de biraz boşvermiş durumdayım

30. Haftada yaptılar. Hem de Araştırmadaki

Karadut reçeli, karadut suyu veya karadut pekmezini öneririm. Hemen geçiriyor bz evde hep bulundururuz bende de çok çıkar.

Aa evde vardı varlığını bile unutmuşum, denemek lazım teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun. Bu zamanlar da gecıyor gercekten, bir sekılde halediyorsunuz. Bebeğiniz de eminim uslu olur Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı. Strese de girseniz aynı olacak girmeseniz de yürüyecek o işler. Dört dörtlük olmayıversin bu kez bırakın. Yavaş yavaş hepsini halledersiniz inşallah.

Allah yardımcın olsun canım ya, bir de sınav stresin varmış. İnşallah gönlüne göre olur, sınavın da üstesinden gelir, öyle doğumun gerçekleşir. Tabi önce sağlık önemli olan, Allah güç kuvvet versin tüm hepimize bakarız bebeklerimize eşlerin yardımıyla inşallah Ben de yurt dışındayım, erken doğum riskim var yatıyorum ve kızıma ve bana bakmak için kardeşlerim gelecekti ama şu virüs yüzünden yaşadığım ülke vize vermiyor. Allahtan kaynanamın vatandaşlığı var o giriş yapabildi, hemen atladı geldi hastanede diye duyunca. Ama o da yaşlı kıyamıyorum, ikizler gelince 1 ay daha kalıp dönecek, 3 bebekle yalnız zor olacak benim için

Kızlar dün tatile geldik. Ama ne şezlongta, ne kamp sandalyesınde rahat edebildim. En son deniz yatağına yattım kumsala :) odadan cıkasım yok.

çekilme için günde 2-3 defa kekik kaynattığım suyla gargara yap. çok iyi geliyor

Nasil cesaret edebildiniz Ben hala dr.dan baska bir yere gitmeye korkuyorum
4 yaşında kızım var, ona değişiklik olsun istedik. Korona yüzünden sıkılmıştı. Ama gerçekten zor, aslında ilkine hamileyken cok rahattım o zamanlar da bu dönemlerde tatil yapmıştık. Bu ağır geçtiği için zorlandım. Acıkcası gidecekler varsa bir kez daha düşünsün diye yazdım.

Ben virüs acisindan demistim yoksa bende cok isterdim soyle 2 3 gun ne guzel gelirdi Ama o korkuyu atamadim icimden bi turlu

ben de sizin gibiyim. Yürüyüşe bile zor çıkıyorum. Normalleşemiyorum
Pandemiden dolayı evde oturduk ondan mı acaba diye düşünüyorum ama şuan erken doğum riski var bende yürüyüş yapardım agrilarima rağmen şimdilerde az bişey dışarı çıksam sırtım belim bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor

PANDEMİDEN DOLAYI KESİNLİKLE. bEN EVDEN ÇALIŞIYORUM DÜN BİR DIŞARI ÇIKTIM SESSİZ , SAKİN YERE GİTTİK AMA BUGÜN SANCIDAN DURAMADIM. nASIL NORMAL DOĞUM YAPACAĞIM BİLMİYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…