- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.341
Dün çocuğu kaldırdım diye korkudan migeliyoor ağrı yoksa zarar mi verdim acaba gercekten .doktor muayenem de perşembe of
Haklısın ama benim erken doğum riskim var rahim ağzından dolayi böyle şeylerin olması beni korkutuyoCanım çok kasma, rahmin belin bütün vücudun doğuma hazırlıyor kendini. Bende de oldu bir çok kişide oluyor bu tarz ağrılar. Ağrıyacak geçecek, sonra tekrar ağrıyacak yine geçecek. Bu böyle bir süreç, rahat ol
Haklısın ama benim erken doğum riskim var rahim ağzından dolayi böyle şeylerin olması beni korkutuyo
Ben de biraz boşvermiş durumdayım
30. Haftada yaptılar. Hem de Araştırmadaki
Karadut reçeli, karadut suyu veya karadut pekmezini öneririm. Hemen geçiriyor bz evde hep bulundururuz bende de çok çıkar.
Aynı durumdayım hemen hemen 3 aydır taşınmayı bekliyorum..cok stresliyim..artik agirlastim iyice nolucak bilmiyorum..düşündükçe aglayasim geliyo sinirden..sağlıklı olalım gerisi bi şekilde hallolur diyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama beceremiyorum..insanların vurdum duymazligi ayrı sorunn zaten..
Saldım herseyi mevlam kayıra modundayim
Allah yardımcınız olsun. Bu zamanlar da gecıyor gercekten, bir sekılde halediyorsunuz. Bebeğiniz de eminim uslu olurKızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsin. Bende memleketten 750 km uzaktayım. Annengile kaynanamgilde aynı şehirde hatta yakın evleride ama annem ne kadar ben gelirim desede kas erimesi var yolda yürürken düşüveriyor kendi işini zor yapıyor babam yardim ediyor hatta o kadar yolu çekip getirtmek istemiyorum annemi , kaynanam da görümcem daha ilkokula gidiyor 2 kardeşler zaten başka yok yani başında duracak ve doğum zamanı okul açılacak kaynanamda o yüzden gelemez 6 eylülde de benim kpss var 37 haftalıkken sınava gircem kısmet olursa eşim diyor kardeşin gelsin bizim arabayla seni alsın memlekete gotursun eylül 8 10 civarı bende doğum başlayınca izne ayrılır gelirim diyor ama bir yandan da memlekete gidesim gelmiyor o yolu nasıl gitcem diue doktorda dedi sen 37yi görecek misin bakalım ki gidiyosun yolda doğurursun dedi ama ben gitmezsem kim gelecek ailem de bebeği gelecek yaza kadar gorecemeyecek hem düşünüp düşünüp ağlıyorum bugün rüyamda girdi zaten doğuruyordum artık doğum yaklaştıkça iyice psikolojim bozulur her gün rüyama girer
Allah yardımcın olsun canım ya, bir de sınav stresin varmış. İnşallah gönlüne göre olur, sınavın da üstesinden gelir, öyle doğumun gerçekleşir. Tabi önce sağlık önemli olan, Allah güç kuvvet versin tüm hepimize bakarız bebeklerimize eşlerin yardımıyla inşallahKızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsin. Bende memleketten 750 km uzaktayım. Annengile kaynanamgilde aynı şehirde hatta yakın evleride ama annem ne kadar ben gelirim desede kas erimesi var yolda yürürken düşüveriyor kendi işini zor yapıyor babam yardim ediyor hatta o kadar yolu çekip getirtmek istemiyorum annemi , kaynanam da görümcem daha ilkokula gidiyor 2 kardeşler zaten başka yok yani başında duracak ve doğum zamanı okul açılacak kaynanamda o yüzden gelemez 6 eylülde de benim kpss var 37 haftalıkken sınava gircem kısmet olursa eşim diyor kardeşin gelsin bizim arabayla seni alsın memlekete gotursun eylül 8 10 civarı bende doğum başlayınca izne ayrılır gelirim diyor ama bir yandan da memlekete gidesim gelmiyor o yolu nasıl gitcem diue doktorda dedi sen 37yi görecek misin bakalım ki gidiyosun yolda doğurursun dedi ama ben gitmezsem kim gelecek ailem de bebeği gelecek yaza kadar gorecemeyecek hem düşünüp düşünüp ağlıyorum bugün rüyamda girdi zaten doğuruyordum artık doğum yaklaştıkça iyice psikolojim bozulur her gün rüyama girer
Nasil cesaret edebildinizKızlar dün tatile geldik. Ama ne şezlongta, ne kamp sandalyesınde rahat edebildim. En son deniz yatağına yattım kumsala :) odadan cıkasım yok.
çekilme için günde 2-3 defa kekik kaynattığım suyla gargara yap. çok iyi geliyorBennnnnn
Mide bulantılarım bitti her ay bi dişim agriyo..
Tedavisi yapılan dişler bide çürük falan yok ama hassaslastilar..diş etlerim de keza oyle cekiliyo gibi..dr gebelikte olur diyo..muhakkak dra görün apse falan yapınca fena zonkluyo uyunmuyo yedirtmiyo aglatiyo meret
Diasporal şase kullanıyorum.paket bitince magnimore diye bir ilaç var ona başlıcam ınsallah.Hangi ilacı kullanıyorsunuz doktorum Henüz önermemişti ama sanırım artık gerekiyor
4 yaşında kızım var, ona değişiklik olsun istedik. Korona yüzünden sıkılmıştı. Ama gerçekten zor, aslında ilkine hamileyken cok rahattım o zamanlar da bu dönemlerde tatil yapmıştık. Bu ağır geçtiği için zorlandım. Acıkcası gidecekler varsa bir kez daha düşünsün diye yazdım.Nasil cesaret edebildinizBen hala dr.dan baska bir yere gitmeye korkuyorum
ben de sizin gibiyim. Yürüyüşe bile zor çıkıyorum. NormalleşemiyorumNasil cesaret edebildinizBen hala dr.dan baska bir yere gitmeye korkuyorum
Ben virüs acisindan demistim yoksa bende cok isterdim soyle 2 3 gun ne guzel gelirdi4 yaşında kızım var, ona değişiklik olsun istedik. Korona yüzünden sıkılmıştı. Ama gerçekten zor, aslında ilkine hamileyken cok rahattım o zamanlar da bu dönemlerde tatil yapmıştık. Bu ağır geçtiği için zorlandım. Acıkcası gidecekler varsa bir kez daha düşünsün diye yazdım. ☺
Pandemiden dolayı evde oturduk ondan mı acaba diye düşünüyorum ama şuan erken doğum riski var bende yürüyüş yapardım agrilarima rağmen şimdilerde az bişey dışarı çıksam sırtım belim bacaklarım ayaklarım çok ağrıyorben de sizin gibiyim. Yürüyüşe bile zor çıkıyorum. Normalleşemiyorum
PANDEMİDEN DOLAYI KESİNLİKLE. bEN EVDEN ÇALIŞIYORUM DÜN BİR DIŞARI ÇIKTIM SESSİZ , SAKİN YERE GİTTİK AMA BUGÜN SANCIDAN DURAMADIM. nASIL NORMAL DOĞUM YAPACAĞIM BİLMİYORUM :)Pandemiden dolayı evde oturduk ondan mı acaba diye düşünüyorum ama şuan erken doğum riski var bende yürüyüş yapardım agrilarima rağmen şimdilerde az bişey dışarı çıksam sırtım belim bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor
Benim oluyor beyaz sıvı.Normal diye biliyorumKızlar beyaz akıntınız oluyor mu sıvı gibi ?? bazen sarı yapışkan gibi
Benim var yapışkan şekilde az ama bembeyaz yoğun nedenini sormadım doktora hicKızlar beyaz akıntınız oluyor mu sıvı gibi ?? bazen sarı yapışkan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?