2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı durumdayim çok iyi anlıyorum seni ailemi istiyorum sadece yanımda gelicekler doğuma yakın ama yapayalnız olmak zor hamileyken özellikle kayinvalidemler burda iyiler hoşlar ama oda hep benden bekliyor herşeye karışıp herşeyin içinde olmak istiyor elini versen kolunu kaptiriyorsun arayıp bı ihtiyacın var mı demez ben kucukmusim ben aricakmisim bende hayatta arayamam öyle olduğunda zaten ne zaman nasılsın dese bı sıkıntımı söylesem biz neler neler yaşadık kolay mı diyor ben daha kötüydü falan yok sen abartiyorsun moduna giriyor hep bı eleştiri o yüzden hiç bişey beklemiyorum ondanda valla Allah kimseye muhtaç etmesin diyorum

diş ya da diş etlerinde sorun yaşayan oldu mu?
Bennnnnn
Mide bulantılarım bitti her ay bi dişim agriyo..
Tedavisi yapılan dişler bide çürük falan yok ama hassaslastilar..diş etlerim de keza oyle cekiliyo gibi..dr gebelikte olur diyo..muhakkak dra görün apse falan yapınca fena zonkluyo uyunmuyo yedirtmiyo aglatiyo meret

Bu dönemlerde insan esktra hassaslasiyo..her söylenen laf sanki beni üzüyo üstüme alınıyorum..hormonlardan heralde

Aynı durumdayım hemen hemen 3 aydır taşınmayı bekliyorum..cok stresliyim..artik agirlastim iyice nolucak bilmiyorum..düşündükçe aglayasim geliyo sinirden..sağlıklı olalım gerisi bi şekilde hallolur diyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama beceremiyorum..insanların vurdum duymazligi ayrı sorunn zaten..

Saldım herseyi mevlam kayıra modundayim

Kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolay doğum nasip etsin. Bende memleketten 750 km uzaktayım. Annengile kaynanamgilde aynı şehirde hatta yakın evleride ama annem ne kadar ben gelirim desede kas erimesi var yolda yürürken düşüveriyor kendi işini zor yapıyor babam yardim ediyor hatta o kadar yolu çekip getirtmek istemiyorum annemi , kaynanam da görümcem daha ilkokula gidiyor 2 kardeşler zaten başka yok yani başında duracak ve doğum zamanı okul açılacak kaynanamda o yüzden gelemez 6 eylülde de benim kpss var 37 haftalıkken sınava gircem kısmet olursa eşim diyor kardeşin gelsin bizim arabayla seni alsın memlekete gotursun eylül 8 10 civarı bende doğum başlayınca izne ayrılır gelirim diyor ama bir yandan da memlekete gidesim gelmiyor o yolu nasıl gitcem diue doktorda dedi sen 37yi görecek misin bakalım ki gidiyosun yolda doğurursun dedi ama ben gitmezsem kim gelecek ailem de bebeği gelecek yaza kadar gorecemeyecek hem düşünüp düşünüp ağlıyorum bugün rüyamda girdi zaten doğuruyordum artık doğum yaklaştıkça iyice psikolojim bozulur her gün rüyama girer

Daha var biraz daha zaman yaklaşsın hallolur herşey..sende stres yapma..arabayla yolculuk yaparsın dinlene dinlene..

Magnezyum eksikliğinden olmuştur o, yani kalsiyum-magnezyum dengesi bozulmuştur. Bu haftalarda başlamalısın ben sanırım 15.haftada başlamıştım gece kramplarından çok çektim çünkü. Magnorm kullanıyorum mesela ben

Geçen hafta bende de olmuştu, hafif ama istikrarlı bir ağrı. Su iç bol bol bir de ayaklarını kaldırarak dinlen canım geçmiş olsun
Dün çocuğu kaldırdım diye korkudan migeliyoor ağrı yoksa zarar mi verdim acaba gercekten .doktor muayenem de perşembe of

Daha var biraz daha zaman yaklaşsın hallolur herşey..sende stres yapma..arabayla yolculuk yaparsın dinlene dinlene..
Suyumuz az olduğu için doğum erken olabilir dedi doktorum gideceksen en geç 32 ye kadar git dedi ama dediğim gibi kpss ye gireceğim gidemem eylül 6 dan önce bakalım nolacak yaşayıp göreceğiz

Ben de biraz boşvermiş durumdayım
Ayın 20 sinde kontrol var yine 10 günde bir gidiyoruz kontrole sizin ne sıklıkla oluyor kontroller birde nst oldu mu hiç
30. Haftada yaptılar. Hem de Araştırmadaki
Ağzımın içinde aft oluştu, diş etlerim acıyor ve kanallı dişim ağrıyor. Dişçim gebelik bitmeden hiç bir işlem yapamayız dedi, doğumdan sonra artık
Karadut reçeli, karadut suyu veya karadut pekmezini öneririm. Hemen geçiriyor bz evde hep bulundururuz bende de çok çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…