2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
PANDEMİDEN DOLAYI KESİNLİKLE. bEN EVDEN ÇALIŞIYORUM DÜN BİR DIŞARI ÇIKTIM SESSİZ , SAKİN YERE GİTTİK AMA BUGÜN SANCIDAN DURAMADIM. nASIL NORMAL DOĞUM YAPACAĞIM BİLMİYORUM :)
Bende dün çok korktum bı kaç gün yordum kendimi çok sancım oldu korktum nasıl yapicam diye ama şuan doğum olayı yok diyedir agrida tedirgin oluyoruz yoksa kimler doğuruyor ben mi doguramicam diyorum

PANDEMİDEN DOLAYI KESİNLİKLE. bEN EVDEN ÇALIŞIYORUM DÜN BİR DIŞARI ÇIKTIM SESSİZ , SAKİN YERE GİTTİK AMA BUGÜN SANCIDAN DURAMADIM. nASIL NORMAL DOĞUM YAPACAĞIM BİLMİYORUM :)
Vucudumuz hantallasti iyice galiba evde dura dura drumla bugün konuştum sezeryan olmasi icin kararlaştırdık ama 36.ci haftdada çatı muaynesi yapalim duruma bakalim dedik..tırstım iyice

Seni ve diger arkadaslarimi cok iyi anliyorum. Ilk gebeligimde oyle beklentiler icinde doguma girdimki. Halbuki hamileyken bi destek gormedim, annemlerle ayni apartmanda oldugum halde. Dogumdan sonra babam annemi yszliga goturdu, kayinvalidem memleketine gitti keyfi. 1 aylik cocukla tasindim. Kirkim cikana kadar sadece esimin 19 yasinda kiz kardesi vardi. Sonrasi berbat grcen bir lohusalik depresyonuyla gecti. Uzun sure terapi destegi alarak toparlamistim. Megerse beklentin olmazsa kafan rahat gonlun rahat oluyormussun. Demem o ki hic bir beklentiniz olmasin kizlar. Esiniz insallah cok destek olur, ben esim olmasaydi altindan kalkamazdim. Simdi 3 yasindaki kizimla hem pandemi surecinde birlikteydik hemde kardesi olunca birlikte olacagiz. Bir sekilde altinda kalkarim diyorum, kimseden bir beklentim yok. Oglum ailemizde ilk erkek olacagi icin annem babam kayinvalidem cok heyecanlilar bir suru vaatleri var ama hic inanmiyorum sozlere.

acaba erkek olunca ne oluyo yani? kız olduğu için mi ilgilenmemişler sizinle? 40 günü geçtim 2 şer haftadan yanınızda kalsalar size bunları yaşatmasalar olmaz mıydı?

Bana doktorum gecen ay vermisti ama kullanmak istememistim sabrederim dedim. 1 haftadir kullaniyorum cunku kramplar mahvetti ve kasilmalarim basladi. Ayrica maden suyu ic gunde 2 tane dedi

Ilk gebelik gercekten cok daha kolay oluyormus demi. Yoksa cocukla mi zor geliyor bilmiyorum ama biz annemlerin yazligina gittik orda canim cikti. Baska yere tatile gidecektik onumuzdeki hafta agirlastim diye iptal ettik. Esimle annemlerin yazliga gidecegiz yine, o varken daha az yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…