- 8 Mayıs 2018
- 689
- 518
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.361
Ben o sikayetle gittim mantar cikti fitil kullandim ama herkesin oyle midir bilmiyorum.Kızlar beyaz akıntınız oluyor mu sıvı gibi ?? bazen sarı yapışkan gibi
Bende dün çok korktum bı kaç gün yordum kendimi çok sancım oldu korktum nasıl yapicam diye ama şuan doğum olayı yok diyedir agrida tedirgin oluyoruz yoksa kimler doğuruyor ben mi doguramicam diyorumPANDEMİDEN DOLAYI KESİNLİKLE. bEN EVDEN ÇALIŞIYORUM DÜN BİR DIŞARI ÇIKTIM SESSİZ , SAKİN YERE GİTTİK AMA BUGÜN SANCIDAN DURAMADIM. nASIL NORMAL DOĞUM YAPACAĞIM BİLMİYORUM :)
1600 du en son gittigimde 30 haftalıkken gittimKızlar bebeklerinizin kiloları nasıl yarın doktora gidecem o yüzden merak ediyorum.
Benimde sarımsı oluyordu beyaz sıvıyı görünce korktum öyleyse iyi canım rahatladım biraz sağolBenim oluyor beyaz sıvı.Normal diye biliyorum
Beyaz sıvı mı canım yapışkan mı benim yeni başladı ya enfeksiyonda var korkuttu beni bu akıntılarBenim var yapışkan şekilde az ama bembeyaz yoğun nedenini sormadım doktora hic
Beyaz sıvı mıydı canım sarı yapışkan gibi mi bende enfeksiyon var kültür verdim bakalım sonuç bekliyorumBen o sikayetle gittim mantar cikti fitil kullandim ama herkesin oyle midir bilmiyorum.
Yaaa denerim iyi geliyosaçekilme için günde 2-3 defa kekik kaynattığım suyla gargara yap. çok iyi geliyor
Vucudumuz hantallasti iyice galiba evde dura duraPANDEMİDEN DOLAYI KESİNLİKLE. bEN EVDEN ÇALIŞIYORUM DÜN BİR DIŞARI ÇIKTIM SESSİZ , SAKİN YERE GİTTİK AMA BUGÜN SANCIDAN DURAMADIM. nASIL NORMAL DOĞUM YAPACAĞIM BİLMİYORUM :)
Sezeryan olunca çatı muayenesi olmuyo diye biliyodumVucudumuz hantallasti iyice galiba evde dura duradrumla bugün konuştum sezeryan olmasi icin kararlaştırdık ama 36.ci haftdada çatı muaynesi yapalim duruma bakalim dedik..tırstım iyice
Benim hep beyaz oluyor.Rica ederimBenimde sarımsı oluyordu beyaz sıvıyı görünce korktum öyleyse iyi canım rahatladım biraz sağol ❤
Yapışkan gibi duruyor ama enfeksiyon falan yok bende mantarda yok tahlillerim hep temiz çıktı açıkçası o yüzden rahatimBeyaz sıvı mı canım yapışkan mı benim yeni başladı ya enfeksiyonda var korkuttu beni bu akıntılar
Sıvı gibi dimi canımBenim hep beyaz oluyor.Rica ederim
Normaldede oluyorsa sıkıntı yok ben başka bişey mi acaba diye korktum ya enfeksiyondan ya normal ozamanYapışkan gibi duruyor ama enfeksiyon falan yok bende mantarda yok tahlillerim hep temiz çıktı açıkçası o yüzden rahatim
Bennndiş ya da diş etlerinde sorun yaşayan oldu mu?
Seni ve diger arkadaslarimi cok iyi anliyorum. Ilk gebeligimde oyle beklentiler icinde doguma girdimki. Halbuki hamileyken bi destek gormedim, annemlerle ayni apartmanda oldugum halde. Dogumdan sonra babam annemi yszliga goturdu, kayinvalidem memleketine gitti keyfi. 1 aylik cocukla tasindim. Kirkim cikana kadar sadece esimin 19 yasinda kiz kardesi vardi. Sonrasi berbat grcen bir lohusalik depresyonuyla gecti. Uzun sure terapi destegi alarak toparlamistim. Megerse beklentin olmazsa kafan rahat gonlun rahat oluyormussun. Demem o ki hic bir beklentiniz olmasin kizlar. Esiniz insallah cok destek olur, ben esim olmasaydi altindan kalkamazdim. Simdi 3 yasindaki kizimla hem pandemi surecinde birlikteydik hemde kardesi olunca birlikte olacagiz. Bir sekilde altinda kalkarim diyorum, kimseden bir beklentim yok. Oglum ailemizde ilk erkek olacagi icin annem babam kayinvalidem cok heyecanlilar bir suru vaatleri var ama hic inanmiyorum sozlere.Benim durumum da farklı değil, eşime kızıyordum aileme laf ediyor diye ama onun dediği gibi oldu, kimsenin umrunda değilim ne acı. Annemin gelmesini yanımda olmasını isterdim ama o memlekette, aslında 3 saatlik yol ama gelse bu sefer eşim evde rahat edemeyecek. Sıcak havaları geçtim karnım çok kasılıyor ve ağırlaşmak tabirini yaşıyorum artık, ev temizliği bile dediğiniz gibi çok zor hale geldi.
Ben hamilelik süresince en çok kendi annemden, ailemden destek görürüm diyordum ama hep eşimin ailesi destek oldu. Bunu fark etmek çok can sıkıcı,çok kırıcı...
acaba erkek olunca ne oluyo yani? kız olduğu için mi ilgilenmemişler sizinle? 40 günü geçtim 2 şer haftadan yanınızda kalsalar size bunları yaşatmasalar olmaz mıydı?Seni ve diger arkadaslarimi cok iyi anliyorum. Ilk gebeligimde oyle beklentiler icinde doguma girdimki. Halbuki hamileyken bi destek gormedim, annemlerle ayni apartmanda oldugum halde. Dogumdan sonra babam annemi yszliga goturdu, kayinvalidem memleketine gitti keyfi. 1 aylik cocukla tasindim. Kirkim cikana kadar sadece esimin 19 yasinda kiz kardesi vardi. Sonrasi berbat grcen bir lohusalik depresyonuyla gecti. Uzun sure terapi destegi alarak toparlamistim. Megerse beklentin olmazsa kafan rahat gonlun rahat oluyormussun. Demem o ki hic bir beklentiniz olmasin kizlar. Esiniz insallah cok destek olur, ben esim olmasaydi altindan kalkamazdim. Simdi 3 yasindaki kizimla hem pandemi surecinde birlikteydik hemde kardesi olunca birlikte olacagiz. Bir sekilde altinda kalkarim diyorum, kimseden bir beklentim yok. Oglum ailemizde ilk erkek olacagi icin annem babam kayinvalidem cok heyecanlilar bir suru vaatleri var ama hic inanmiyorum sozlere.
Bana doktorum gecen ay vermisti ama kullanmak istememistim sabrederim dedim. 1 haftadir kullaniyorum cunku kramplar mahvetti ve kasilmalarim basladi. Ayrica maden suyu ic gunde 2 tane dediKızlar magnezyum takviyesine ne zaman başlanacak.Dün 3 saatlik yoldan geldim arabanın arka koltuğunda ayağımı uzatarak ama arabadan inerken ayağıma kramp girdi uzun bir süre hareket edemedim.magnezyum eksikliğinden mi oldu?Takviye kullanan var mı ayrıca ben ocean mummy kullanıyordum sanırım onun içinde yok.
Ilk gebelik gercekten cok daha kolay oluyormus demi. Yoksa cocukla mi zor geliyor bilmiyorum ama biz annemlerin yazligina gittik orda canim cikti. Baska yere tatile gidecektik onumuzdeki hafta agirlastim diye iptal ettik. Esimle annemlerin yazliga gidecegiz yine, o varken daha az yoruluyorum4 yaşında kızım var, ona değişiklik olsun istedik. Korona yüzünden sıkılmıştı. Ama gerçekten zor, aslında ilkine hamileyken cok rahattım o zamanlar da bu dönemlerde tatil yapmıştık. Bu ağır geçtiği için zorlandım. Acıkcası gidecekler varsa bir kez daha düşünsün diye yazdım.
Yapiskan sekildeyse doktorunuzla iletisime gecin derim.Benimde sarımsı oluyordu beyaz sıvıyı görünce korktum öyleyse iyi canım rahatladım biraz sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?