- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.381
acaba erkek olunca ne oluyo yani? kız olduğu için mi ilgilenmemişler sizinle? 40 günü geçtim 2 şer haftadan yanınızda kalsalar size bunları yaşatmasalar olmaz mıydı?
Gelde anlat bunlari ah ah ne zor gunlerdi. Neyseki hepsi geride kaldiacaba erkek olunca ne oluyo yani? kız olduğu için mi ilgilenmemişler sizinle? 40 günü geçtim 2 şer haftadan yanınızda kalsalar size bunları yaşatmasalar olmaz mıydı?
benim de komşum bebeğimizin kız olacağını öğrenince "olsun, sonraki erkek olur," dedi. dedim ne alaka, çöpe mi atacağım bebeğimi kız oldu diye. ne biçim bi cümle bu yani. ben tersleyince kem küm etti ama sıvamaktan başka bir şey yapamadı. nasıl bir zihniyet, akılları ne diyor bu insanlara anlamıyorum.Şu erkek çocuk mantığını ben de anlamıyorumAllah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin gerisi boşşşşş.eltimde ve kayınvalidemde de var aynı mantık.ilk evlendiğimde eltim bir gün dedi ki “yeni ev aldıklarında hamileymiş oğluna,eşine demişki yani kaynıma hem ev aldık hem de erkek bebeğe hamileyim inşallah nazardan ölmeyiz” ne alaka yani?
Benimki de erkek ve doktor cinsiyetini söylediğinde eşim hiç öyle olağnüstü bir tepki vermedi sadece sağlıklı olduğu için sevindi.kayınvalidem ise cinsiyeti öğrendikten sonra ben erkek çocuk seviyorum yaa var mı ötesi dedi bi tuhafıma gitti.biz eşimle başından beri kız istiyorduk.yine Allah herkese öncelikle sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip eder inşallah
inşallah bir daha öyle bir durumda olmazsınız. ve dediğinize katılıyorum. insanlara karşı sıfır beklentiye girerseniz mutlu olursunuzGelde anlat bunlari ah ah ne zor gunlerdi. Neyseki hepsi geride kaldi
ben de sadece ayağa kalkınca hamileyim takılma boşverDün annemlere gittim,herkes karnın nerde diye sordubugün endokrin doktorunda randevum vardı,29 haftalığım dedi döndü şaşkın bir şekilde ve gülerek peki karnın nerde dedi artık psikolojim bozuluyor karnımdan dolayı.halbuki bana göre yarım dünya gibiyim.
Dişetleri konusuna gelince benim de sağ alt taraf inanılmaz derecede göz göz şişmiş ama hiç ağrı sızı yok.iki kere hastaneye de gittim ağrın yoksa ilaç da vermeyelim dediler.
İnanılmaz derecede halsizliğim var 18.haftadan beri.decavit,omega 3 ,demir ilacı,magnezyum takviyesi de alıyorum ama köşedeki markete bile gitsem nefes nefese kalıyorum.Bugün endokrinciye söyledim birsürü tahlil yaptı ama halsizliğe neden olabilecek bir değer bulamadı.kardiyolojiye yönlendirdi
Ay inşallah takmamaya başlarım canım yaaben de sadece ayağa kalkınca hamileyim takılma boşver
dişetlerine kekik suyuyla gargara yapmak çok iyi geliyor bugün çok rahatlattı beni. bir de dişetleri için olan gargarlardan almayı planlıyorum kendim. doğumdan sonra da doğru diş doktoruna.
Benim karnımda çok büyüdü herkes çocuğu bırak o önden geliyo diyo banaDün annemlere gittim,herkes karnın nerde diye sordubugün endokrin doktorunda randevum vardı,29 haftalığım dedi döndü şaşkın bir şekilde ve gülerek peki karnın nerde dedi artık psikolojim bozuluyor karnımdan dolayı.halbuki bana göre yarım dünya gibiyim.
Dişetleri konusuna gelince benim de sağ alt taraf inanılmaz derecede göz göz şişmiş ama hiç ağrı sızı yok.iki kere hastaneye de gittim ağrın yoksa ilaç da vermeyelim dediler.
İnanılmaz derecede halsizliğim var 18.haftadan beri.decavit,omega 3 ,demir ilacı,magnezyum takviyesi de alıyorum ama köşedeki markete bile gitsem nefes nefese kalıyorum.Bugün endokrinciye söyledim birsürü tahlil yaptı ama halsizliğe neden olabilecek bir değer bulamadı.kardiyolojiye yönlendirdi
Yaaa denerim iyi geliyosakaya tuzunu suyla seyreltip gargara yapıyorum sabah aksam..oda rahatlatiyo..
Diş ve diş eti ağrısına karanfil yağı da iyi geliyor kızlar yazmadan edemedim.ben de sadece ayağa kalkınca hamileyim takılma boşver
dişetlerine kekik suyuyla gargara yapmak çok iyi geliyor bugün çok rahatlattı beni. bir de dişetleri için olan gargarlardan almayı planlıyorum kendim. doğumdan sonra da doğru diş doktoruna.
Bu kız erkek ayrımını gerçekten hiç sevmiyorum ki ailemde de görmedim benim babam kız çocuk sever mesela ikinci evliliğinden doğma kızıyım ben ilk evliliğinde de 1 kız 1 erkek bizdede aynen öyle ama hep kızlara daha değer göstermiştir. Kardeşim yaklaşamazken ben tepesine çıkardım nazımı yapar istediğimi elde ederdim ki hep hayalim bir kızım olsun istemişimdir annemle ben gibi olalım diye ilk duydum kız olduğunu çok sevindim hiç demedim niye erkek olmadı diye ki ailenin ilk torununu olacak iki taraf içinde iyikide kız olmuş kaynanam mesela açık açık demiyor tahminide kızdı hatta ama sanki erkek olsun istiyor havası sezdim hep. kız olacak diyince en çok sevinen minik görümcem oldu dualarım kabul oldu diye seviniyormusacaba erkek olunca ne oluyo yani? kız olduğu için mi ilgilenmemişler sizinle? 40 günü geçtim 2 şer haftadan yanınızda kalsalar size bunları yaşatmasalar olmaz mıydı?
Belki normal olur diye ben istedim aslındaSezeryan olunca çatı muayenesi olmuyo diye biliyodum
Anladım canım sağsalim gelsin bebisler inşallahBelki normal olur diye ben istedim aslında
Aynen öyle sağlıkla gelsin minnoslarimiz insallahAnladım canım sağsalim gelsin bebisler inşallah
amiiiinBende hic anlamıyorum kiz erkek ayrımını..
Evladın nasil ayrımı olabilir ki..
Ama bizim kadınlarımız erkek doğurmayı marifet biliyo çünkü ondan bu tavırları..allah hayırlı evlat versin hepimize vatana millete..
Söyledim enfeksiyon var ondan olablrmş sarı yapışkan sümük gibi diyim bakalım kültür çıksın ona göre ilaç başlıycamYapiskan sekildeyse doktorunuzla iletisime gecin derim.
28 6 da gitmiştim ama bebek onden gidiyo yani. 29 olarak düşünebilirizKac haftada1100lerde olmali dedi cnm
Biraz idrak kapasitesi olan zaten cinsiyet ayrımı yapmaz.insanlar bir tane evlatları olsun diye neler neler yapıyorlar! Böyle bir zamanda cinsiyet ayrımı yapmak şuursuzluktan başka bir şey değil.her şeyden önce evladın sağlıklısı ve bu vatana millete hayırlı olanı dilemek varkenBende hic anlamıyorum kiz erkek ayrımını..
Evladın nasil ayrımı olabilir ki..
Ama bizim kadınlarımız erkek doğurmayı marifet biliyo çünkü ondan bu tavırları..allah hayırlı evlat versin hepimize vatana millete..
Ben aylardır içiyorum 16 haftalikken verdiKızlar magnezyum takviyesine ne zaman başlanacak.Dün 3 saatlik yoldan geldim arabanın arka koltuğunda ayağımı uzatarak ama arabadan inerken ayağıma kramp girdi uzun bir süre hareket edemedim.magnezyum eksikliğinden mi oldu?Takviye kullanan var mı ayrıca ben ocean mummy kullanıyordum sanırım onun içinde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?