- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.421
Ilk 5 ay kustum..ama şuan o kadar hafifim ki hamile deil gibi..masallah diyeyim kendimeKesinlikle ilk gebelik farklı. Bir de kışa denk geldiyse değme keyfine. Doyamamıştım hamileliğe o zaman. 38+3e kadar çalıştım, koşturup durdum, doğumdan bir gün önce bile araba kullanıyordum. Bir kez yakındığımı bilmem, bu defa resmen çıkarayım bir an önce diye gün sayıyorum:) Şimdi araba bile kullanamıyorum, kemer rahatsız ediyor. Her şey rahatsız ediyor daha doğrusu :) Tatil bile zor geliyor. İyice hamlaştık evde zaten iki adım yürüyemez olmuşum, tatil neyime dedim:) Allahtan kızımı mutlu ettik insan biraz teselli oluyor. Siz de en azından annenlerin yanına gitmişsiniz diğer yeri iptal etmekle doğru bir karar vermişsşnizdir, en iyi kendi kendisini tartıyor insan.
Bende hep puset görüyorum ama kullanımı açısından tereddütdeyim..küçücuk bebek icinde iki büklüm kaliyo ya icim gidiyo..Kızlar ana kucağı mı Port bebe mi hangisini aldınız? Ben Port bebe iyidir ana kucağı biraz ağır diye düşünüyodum ama etrafta hep puset görünce bilemedim
Tam tezat olmuş yaniaynen öyle valla. kendisi de bakmayın kız bebek tutturana kada 4 çocuk yapıp 5. de kızı tutturmuş biri
kızlar özellikle tecrübeli anneler. hastane çantanıza ne koyduğunuzu detaylı yazar mısınız ekran görüntüsü alacağım. lüzumsuz bir şey götürüp eve gelince yeniden yıkamakla uğraşmak istemiyorum. en çok ne almalıyım mesela? neyi hiç almamalıyım?
ufak kabin boy valiz ve bebek puseti dışında bir şey almayacağım diye karar verdim kendim. pusete örtü lazım olur mu mesela?
Ben bebek arabasının pusetini götürmeyi düşünüyorumKızlar ana kucağı mı Port bebe mi hangisini aldınız? Ben Port bebe iyidir ana kucağı biraz ağır diye düşünüyodum ama etrafta hep puset görünce bilemedim
Muslin örtüler ince onlardan ortulebilir pusetin üstüne..kızlar özellikle tecrübeli anneler. hastane çantanıza ne koyduğunuzu detaylı yazar mısınız ekran görüntüsü alacağım. lüzumsuz bir şey götürüp eve gelince yeniden yıkamakla uğraşmak istemiyorum. en çok ne almalıyım mesela? neyi hiç almamalıyım?
ufak kabin boy valiz ve bebek puseti dışında bir şey almayacağım diye karar verdim kendim. pusete örtü lazım olur mu mesela?
Tecrübesiz olarak yazıyorumkızlar özellikle tecrübeli anneler. hastane çantanıza ne koyduğunuzu detaylı yazar mısınız ekran görüntüsü alacağım. lüzumsuz bir şey götürüp eve gelince yeniden yıkamakla uğraşmak istemiyorum. en çok ne almalıyım mesela? neyi hiç almamalıyım?
Bende hep puset görüyorum ama kullanımı açısından tereddütdeyim..küçücuk bebek icinde iki büklüm kaliyo ya icim gidiyo..
Şöyle pusetlerden gördüm bi iki kisi de cok hoşuma gitti dokusam mi diye düşünmüyo deilim açıkçası cok sirin deil mi
Bildiğim kadarıyla altına destek ped koyuluyor o iki büklümü engellemek için. Bi arkadaşım içindeki çukura müslin bez koyarak çözüyordu.Bende hep puset görüyorum ama kullanımı açısından tereddütdeyim..küçücuk bebek icinde iki büklüm kaliyo ya icim gidiyo..
Şöyle pusetlerden gördüm bi iki kisi de cok hoşuma gitti dokusam mi diye düşünmüyo deilim açıkçası cok sirin deil mi
bizim aldığımız bebek arabasının içinde port bebe de puset de vardı. valla ikisi de kullanışlı gözüküyo.Kızlar ana kucağı mı Port bebe mi hangisini aldınız? Ben Port bebe iyidir ana kucağı biraz ağır diye düşünüyodum ama etrafta hep puset görünce bilemedim
bana her gece kabus gördürten süreçIlk 5 ay kustum..ama şuan o kadar hafifim ki hamile deil gibi..masallah diyeyim kendime
Büyükler haklılar demekki zorluklar unutulmasa tekrar doğurmaz kadınlar diye
Tabi bide doğum süreci var önümüzde
valla ben de anlamadım ama tüm instamomlarda varDeneyimsiz bir anneyim henüz çanta valiz hazırlaması hatta kıyafetleri yıkamadım bileama ben puset için ekstra puset örtüsü yaptırmadım
Müslin örtü atarım diye düşünüyorum
Tam olarak o puset örtülerini neden kullanıyorlar onu da bilmiyorum
ben yenidoğandan 9. ayına kadar giyebileceği kadar zıbın aldım. hem sıfır kollu hem yarım kollu malum önümüz kış ama ev sıcak uzun kollu almadım o yüzden.Kızlar yeni doğan için kıyafet neler aldınız kaçar tane hangisinden alınmalı
Aynen canım çıkartırsın bencedeben yenidoğandan 9. ayına kadar giyebileceği kadar zıbın aldım. hem sıfır kollu hem yarım kollu malum önümüz kış ama ev sıcak uzun kollu almadım o yüzden.
3 tane alt üst takım aldım.
3 tane pijama aldım.
2 tane alt açma bezi aldım yastıklı.
3 takım günlük kıyafet aldım.
12'li çorap aldım.
1 banyo havlusu ve kesesi aldım.
10'lu ağız mendili aldım.
10 tane müslin örtü aldım.
fazladan 3 er tane patikli patiksiz alt ve onlara uyumlu 6 tane uzun kollu aldım.
2 tane de 11 li hastane çıkışı var kızımın. annemler de bir şeyler alırsa yazı çıkarırız sanırım
valla yenidoğan yazıyo üzerinde 0-3 mü bilmiyorum. diğerlerinde de 3,6,9 yazıyor aynı şekilde. cm leri ve gerekirse uzatma çıtçıtları vs de var.Aynen canım çıkartırsın bencedeyenidoğan için aldkların 0mı 0-3ay mı oluyor
İnşallah pozitif haberlerle dönersinizKontrole gidicem birazdan endişeler bastı beni. Doktora, hastaneye gitmek istemiyorum. Şimdi suyun az, suyun çok, rahim ağzın, sancın, bu bebek niye büyük...
Nasıl doğurcam ben?
Tamam canım bakayım bende onlara sağolvalla yenidoğan yazıyo üzerinde 0-3 mü bilmiyorum. diğerlerinde de 3,6,9 yazıyor aynı şekilde. cm leri ve gerekirse uzatma çıtçıtları vs de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?