2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de çatı kemiğim de ağrı sebebiyle gittim mg ve cal içeren toz içeçek yazdı 1 haftadır içiyorum. Ama ağrı geçmedi. Arada kramp da giriyor karnıma, ayağa kalkınca ve oturunca özel bölgem çok ağrıyo, bazen tüm gün geçmiyor kullanmaya başladım ama çok da etkisi olmadı bana.

Karnım patlamak üzere gibi geliyor bana da şekerden dolayı bebeğim hep hareketli bayramda izin verir mi acaba yol için doktor Balıkesir’e istanbuldayım gitsem mi ne diyorsunuz

Bilmiyorum. Kanama riskim var diye sanırım. eşim de erken dedi kavga ettik. Bebek erken doğmasınmış. Ben de kızdım kanamadan ölebilirim hiç sorun değil dedim.
erkekler inan şaşırıyolar ne yapacaklarını çok da takılma ona bence. kendi iç sesini ve doktorunu dinle her zaman ❤

benim eşim ilk hamile olduğumu öğrendiğinde önce bebeğimiz için delirdi. sonra benim bulantılarımın başlayıp bittiği o 4 aylık sürede tek odak noktası bendim. şimdi yine bebeğe döndü bi ayarları ortaları yok yani. gönlünü ferah tut. sık sık da kontrollere çağırmış zaten. yapman gereken ekstra bir şey söyledi mi?

Karnım patlamak üzere gibi geliyor bana da şekerden dolayı bebeğim hep hareketli bayramda izin verir mi acaba yol için doktor Balıkesir’e istanbuldayım gitsem mi ne diyorsunuz
valla yaşadığım şehrin içindeki araba yolculukları bile büyüyor benim gözümde

kontrole bile inan zorla gidiyorum çünkü oturamıyorum uzun süre. hem sıkılıyorum hem karnım sıkışıyo gibi oluyor.

yok farklı bir şey söylemedi, kanama, sancı, suyun gelirse acil gel dedi.

Ben de tam tersi bu hamileliğim çok rahat masallah.diğeri neymiş diyorum böyle olsa daha dogururum diyorum
İlki ikizdi dimi sizin, öyle hatırlıyorum ben de bunu ikiz olsun istemiştim, Allah neyse ki kabul etmemiş korumuş beni:) üçüncüyü düşünüyordum ama artık vazgeçtim Rabbim isteyenlere nasip etsin. Hayırlı ve layıkıyla büyütmek nasip etsin inşallah Allah

Merhabalar bebeğin boyunu nasıl öğreniyorduk kızlar?ultrason kağıdında bir sayıyı 6 ile çarpıyorduk sanırım?

Merhabalar bebeğin boyunu nasıl öğreniyorduk kızlar?ultrason kağıdında bir sayıyı 6 ile çarpıyorduk sanırım?
7 diye hatırlıyorum. Kağıtta nerde yazıyor bugün kontrole gittim boyuna 37 dedi uzun dedi ama bu hafta aralığında normal gözüküyor heralde anası kısa olunca iyi buldu

benim ilk bebeğim ama 2. nin fikri bile bayağı bayağı uzak şu an

Ilk 5 ay kustum..ama şuan o kadar hafifim ki hamile deil gibi..masallah diyeyim kendime

Büyükler haklılar demekki zorluklar unutulmasa tekrar doğurmaz kadınlar diye
Tabi bide doğum süreci var önümüzde
Masallah canım, unutuluyor tabi, dünü bile unutuyor insan, Allah güç kuvvet veriyor

Bembeyaz süt gibi oluyor arada. Onun normal olduğunu söyledi doktor. Ama bazen sarı ve yeşile yakınsa ona ilaç yazıyor enfeksiyon için
Evet süt gibi sıvı şekilde oldu ilk defa görünce panik yaptım. Sarıda oldu birkaç kere enfeksiyon var diye oldu oda herlde

Bilmiyorum. Kanama riskim var diye sanırım. eşim de erken dedi kavga ettik. Bebek erken doğmasınmış. Ben de kızdım kanamadan ölebilirim hiç sorun değil dedim.
Benim de aynı sebepten 1 ay erken olacak doğumum, kanama riskim varmış, doğumda kan da verebiliriz dediler hatta mecbur kalınırsan rahim bile alınırmış. Ama pozitif düşünüyorum, en son kanamadan ve erken doğum riski üstünden 2 hafta geçti çok şükür 33. Haftalık olduk Önemli olan bizim ve bebeklerimiz için hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun

Kızlar konumuzla çok alakasız ama sormam lazım. Bu konuda çok üzgünüm diş implantı yaptıran var mı aranızda, nasıl bir süreç? Bilgisi, fikri olan varsa yazabilir mi
O kadar üzgünüm ki

Doğumda kanama riskinizin olmasının sebebi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…