2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar konumuzla çok alakasız ama sormam lazım. Bu konuda çok üzgünüm diş implantı yaptıran var mı aranızda, nasıl bir süreç? Bilgisi, fikri olan varsa yazabilir mi
O kadar üzgünüm ki
Ben 2 tane yaptirmistim canim. Neden uzgunsunki? 4.ayimdayken dis agrisindan 1 disimi cektir.ek zorunda kaldim. Drlar kanal tedaviyle kurtarilabilir demisti ancak 2-3kere anestezi almak zorunda kalacaktim ve kadin dogum drum 1 taneye bile izin vermedi disciyle baya didistilerde oyle cekilebildi. Implant basit acikcasi. Dis cekilen yer iyilesince icine vida konuyor 2 ay bekleniyor hazirsa yer, damak vidayi kabul ettiyse enfeksiyon falan olmadiysa ustu kaplaniyor. Ve bunlar hep uyusturularak yapiliyor. Vida konulduktan sonra 2 gun hassasiyet olabiliyor ama 2 gunde 3 kere parol almistim sadece. Ki canim azdir

Evet ikizdi. Evet ikizdi. Aynen Allah hayırla saglıkla güzellikle büyütmemizi nasip etsin inşallah

Kızlar doktorum rahim uzunlugun kısalmış 35 e kadar tutmaya çalışalım dedi magnezyum takviyesi ve bol bol dinlenme onerdi bı bilginiz var mı bu söylediği hafta netmidir. Yoksa bu tarihi gecermiyim bu hafta yine gidicem de kafam karıştı bende ihtimal dedi diye üstüne durmadım açıkçası ama netten okuduğum kadarıyla 36 dan inceki doğum sebeplerindendir hep

Ya aslinda hic belli olmuyor o ama ilaclari duzenli kullanmaya ve dinlenmeye bakiyor biraz. Ne kadar kisalmis mesela 25 mm den ustu normal diyorlar genelde

Şekeri yüksek çıkanlar. Neler yapıyorsunuz şuanda. Nasıl gidiyor? Ben evde ölçüm aleti alıp takibe başlamıştım. Oldukça düzelmişti. Fakat 1 haftadır yaşadığım sıkıntılar şekeri mi alt üst etti. Her sabah 80-88 aradı çıkan açlık şekerim bazen 100 çıkmaya başladı. Böyle olunca daha da üzülüyorum. Çok mutsuz bir hamilelik geciriyorum.

Ben once 50 lik yaptirmistim tokluk biraz yuksek cikmisti sonra dr.um 100 luk testten istedi o normal cikti ama yine de dikkat etmemi istedi. Tatli hamurisi sekerli meyveler pilav makarna falan yemiyorum. Ara ogunleri aksatmiyorum. Kilo almamaya cabaliyorum. Ama strest uzuntu cok etkiler lutfen sakin ve mutlu olmaya calisin bebeler her seyi hissediyor. Ne zaman gergin mutsuz olsam hareketleri azaliyor kasilmalar oluyor vs

Evet farkındayım. Ne zaman kendimi sakinleştirmeye çalışsam yeni bir şey oluyor. Her sey benim için üst üste geldi. Diyet yapmama ragmen şuan şekerim yükseliyor.

Bol bol yatacaksin canim iş yapmayacaksın. Eğer yatarak gecirirsen hicbirsey olmaz merak etme.
.

Benim o kadar disim ağrıdı kanal tedavjsi olanlar icinde drum kesinlikle ne çekime ne yapımına izin verdi..parol ve largopen e anca izin verdi onlarla geçti ağrı kesici..doğumdan sonra toparlaninca ilk isim dişlerim olucak galiba

Benimde arka yermilik dişim ağrıyor karanfil yağı önerdiler pamuğa bı kaç damla damlatıp basıyorum hemen etki ediyor dış agriniza tafsiye ederim başka çare yok şimdi

Kızlar göğsünden süt gelen var mı?Bugün iki tshirt değiştirdim damla damla süt geliyor sağ göğsümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…