2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba arkadaşlar.bugun 1 saat kadar önce lavaboya gittim kahverengi lekelenme olmuş.doktora haber verdim. Magnezyum al dedi.progestan koy dedi dinlen bol su dedi.ysrın sabahtan gel bakalım dedi. Şükür birşey yok şimdi ama tırsıyorum.malum 29 haftalık erken dogumum var. Geçen hafta herşey iyiydi. Niye oldu bilemedim.umarım önemli bir şey yoktur.

Ic camasirinda islaklik hisseden oluyor mu ? Yani cok terliyorum ona yoruyorum hep ama onemli bi sey var midir acaba. Yazlari normalde de hep boyle olurdu ama simdi evham ediyorum tabi.
Bendede oluyor bu diyorum terliyor muyum acaba diye , evham da yapıyorum suyum az olduğu için hadi sızıyorsa diye ama sanırım akıntı ve ter birleşiyor ıslaklık oluyor

Bendede oluyor bu diyorum terliyor muyum acaba diye , evham da yapıyorum suyum az olduğu için hadi sızıyorsa diye ama sanırım akıntı ve ter birleşiyor ıslaklık oluyor
Haftaya kontrolde soyleyim diyorum iyice deli sancak diyorum beni ama nasil ayirt edilir ki hani komple gelse zaten anlasilir da boyle az az olsa nasil anlicaz ki.

Haftaya kontrolde soyleyim diyorum iyice deli sancak diyorum beni ama nasil ayirt edilir ki hani komple gelse zaten anlasilir da boyle az az olsa nasil anlicaz ki.
Turnusol kağıtlı birşeyler satılıyormuş eczanede canım eğer suyunsa gelen rengi değişiyormuş ama ben almadım doktoruna da bir daniş suyunda bir sıkıntı görürse denersin ama bence yaz günü ter ve akıntıdır diye düşünüyorum bebişin hareketlerini de kontrol et azalma filan oluyor mu diye

Aynen ben kontrol edeyim zaten riskli durumlardan dolayi anlayisli sag olsun dr ben yine gidince danisirim

Daha erken, ınsallah bir sorun yoktur. Hıc kalkmayın yataktan.

8 aylik bi kaybim var, su an igne vuruluyorum pihtilasma icin buyuk bi myomum var ara ara kasilmalarim var falan o da sag olsun kisa araliklarla cagiriyor artik bakti rahat etmiyoruz
İnşAllah sağsalim kucağınıza alırsınız bizimde çağırma aralıklarımız kısa ama bir gördüğüm doktoru bir daha göremiyorum malesef küçük bir şehirdeyim 1 tane özel hastane var ordaki doktorda suyum az diye balık susuz yaşar mı diyip beni strese soktuğu için gitmiyorum ona iki ilçenin devlet hastanesinde hangisinden randevu bulursam ona gidiyorum 2 haftada. Bir ara memlekete gittik orda da ayrı bir doktora gittim yani 7 ayda şehrin tüm kadın dogumcularını tattım nerdeyse

Hahahaha ya soyle kotu yorum yapan dr.lari men etseler keske meslekten. Hemen kotu hemen oldu bitti ne durumlarda ne sartlarda vakti saati varsa yasiyor minikler. Dr cok onemli gercekten siz en guzel konusani dikkate alin iyice gerilmeyin ☺ Su neden azmis peki gelisme geriligi var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…