2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yok valla akşam eşim gelene kadar vakit geçmiyor resmen bizde
Dün akşam o kadar çok sıkıldım ki ağlama kriziyle günü kapattim eşim sabah 7 de çıkıp akşam 8.30 da geliyor inan gelene kadar dakika saniye sayıyorum ama geçmiyor zaman bazen çıldıracak gibi oluyorum bugün doktordan sonra kayinvalideme geldim düşün artık evde nasıl sıkıldığımı

Plesenta daha rahim agzindaymis kızlar düzelmemiş dedi doktor suyu hala fazlaymış bu suyu beni korkutuyor dedi☹ 2 hafta sonraya tekrardan muayene verdi

Benim canım da o kadar çok sıkılıyor ki hiç böyle şeylerden anlamadığım halde videodaki örgü tavşanı yapmayı deneyeceğim. Bugün eşime ip siparişlerini verdim. Bı nebze de olsa belki oyalar beni diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canm. Tabiki sağlığım herşeyden önce gelir. Teşekkürler canm

Niye dönmüyor acaba bazı çocuklar ben de bunu dr a sorduğumda net bir açıklama alamadım
Son güne kadar bekleyeceğim dönmesi için ama bu saatten sonra zor gibi görünüyor
Benim de kasıklarımda çok baskı var ve kafası diyaframa baskı yaptığı için nefes alışverişim zorlaşıyor

Kızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi

ya kızlar dün gece öyle yoğun çatı ağrısı yaşadım ki ciddi ciddi doğuruyorum sandım yani öyle söyleyeyim. eşim biraz masaj falan yaptı sağ olsun ama çok rahat 1 saat çektim ağrıyı. ne yatabildim ne bacaklarımı indirip kaldırabildim. sizde de ağrıyınca böyle mi oluyo?

Kızlar lekelenmem ile dün acile gittim nst çekildi bugünde doktoruma gittim bel ve kasıkta batmayla çok şükür kanalda açılma yokmuş bebeğim de gayet ii ama nst yine doktorum iki sefer çekti ikisindede hafif kasılma çıktı dinlen bol bol dedi ben kendimi bu ara çok yordum sanırım ondan kaynaklandı die düşünüyorum benim gibi dayanamayıp iş güç yapmayınca kendimi kötü. Hissediyordum inanın iki gündür mutfağı bile toplamadım kızım evin heryerini batırdı ben kendimi yorup yatmaya mahkum oldum yormayın kızlar kendinizi ben çok pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…