2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa cok zor uykusuzluk. Benimki de gece uyanik insallah dogunca gece uyanik olmazlar Sabah alıyorum aslinda

Kızlar ben ilk çocuğuma bebek bezi olarak prima kullandım. Islak mendil de uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil kullandım. Fakat instagramda bir mühendis varmış bebek ürünlerinin içeriğini inceleyen. Kullandıklarımı yıldızlar listesine almamış içinde bulunan bazı maddelerden dolayı. Başka bezler ve ıslak mendiller hakkında hiç fikrim yok. Öneriniz var mı? Islak mendil uni baby gibi kokusuz parfümsüz falan olsun istiyorum.

Kızlar mavimsi yeşilimsi birkaç damla akıntım gelmiş. Bu enfeksiyon diye biliyorum.Salı günü kontrolüm vardı idrar tahlili kültürü falan yapıldı. Onlar temiz çıktı. Başka bir nedeni olabilir mi acaba?

benim ıslak mendillerim ve bebek bezim sleepy. çamaşır deterjanım da siveno. ikisi de yıldızlılardaydı diye hatırlıyorum

Ben de sleepy natural bez ve ıslak mendil aldım hepsiburada da uyguna buldum. Deterjanları da yeşil anneden aldım. Şampuan setini de mustela yeni doğan seti aldım çantalı tarak tırnak makası vs hepaini içine koydum. Hepsi yıldızlar listesindeki ürünlerden. Deterjanları denedim hatta gayet güzel kokusuz. İnstagramdaki hesap muhendisinoglu istersen takip et kendin de seçebilirsin canım yıldızlar listesinden.

Mühendisinoğlu sayfasını bende takip ediyorum onun önerilerini inceleyip Sleepy kullanmaya karar verdim kızımda prima kullanmıştım ilk zamanlarda pamuk ve su kullanmayı planlıyorum ama Sleepy natural ıslak mendilin de iyi olduğunu okudum

Uyku mu oda ne şimdiden alıştırıyor bizi minnaklar uykusuz gecelere

Bende ona bakip almayi düşünüyorum..

Teşekkür ederim. Ben de takibe başladım. Yıldızlar listesinden ne alacağıma karar vermemişti. Sleepy favori sanırım. Şampuan falan mustela alıyorum zaten. Teşekkür ederim.

Hamile kalana kadar deprem hissetmedim uykuda filan yakalandım olduysa bile ama ocak ayından beri bu 5.defa hissedişim. İlerde anlatcam kısmet olursa kızım snein doğduğun sene bir kıyamet kopmadıgı kaldı diye ama ondan bile şüpheliyim artık. Bu defa yakım şehirlerde de değil direk bizim olduğumuz şehir bitlis sallandı bu çocuk bu telaşlarla iyi duruyor karnımda o heyecanla gelmiyor.

çok teşekkür ederim güzel cevabınız için, içimiz rahatlattınız

ay allah korusun korkutma kendini. yakınmış km olarak ondan çok hissettiniz sanırım. çok şiddetli miydi?

Kizlar kıl tüy konusunda cok plan yapmayin sezeryan tarihime 2 hafta vardi haftaya giderim diyodumki bunu dedigim gece acil sezeryana girdim:) girmeden once ablami annemi yedim bitirdim cabuk hastaneye yetisin bana jilet yetistirin diye:) nitekim apartopar ameliyathanede buldum kendimi doktorlar hic onemsemiyor dert etmeyin kendinize ama temiz olup icimizin rahat olmasi ayri tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…