2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen ALLAH razı olsun kadından bakalım biz napacagız . Hamilelikten önce kontrol amaclı gitmiştim doktora. Aslında endokrin randevum vardı kafam esti sıra bulunca hemde adetliyim bir baksınlar bakalım dedim karından bakılacak sanıyordum doktor çıkar dedi altını bakakaldım böyle dedim ama temiz değil çıkar sen dedi bir yandan kıl bir yandan kan kokusu nasıl utandım yerin dibine girecektim.

Suprizini ileri tarihe atsaydinya is isten gecti demesin simdi benimde artmazdida ilk 3 ay tehlike yuzunden progestan kullandim hep, mahvetti beni. Birde drum erkek bebek anneyi cok tuylendirir dedi yasayaniniz varmi

Suprizini ileri tarihe atsaydinya is isten gecti demesin simdi benimde artmazdida ilk 3 ay tehlike yuzunden progestan kullandim hep, mahvetti beni. Birde drum erkek bebek anneyi cok tuylendirir dedi yasayaniniz varmi
Yok dio zaten kuaföre verene kadar lazere gidersin hatta Bi tane buldum iki üç seansta bitirip biraz tuzlu ama arkadaş gidiyor ona gitmeyi düşünüyorım
Canım ben oğlumda bildiğin tüysüz tavuk olmuştum ama lohusalikta recep ivediğe dönmüştüm

Bile bile lades demissin kiz sende aman saka biyana bidaha ne zaman gorcen o doktoru, tabi simdiki doktorun degilse

Ay deme bide lohusalikta artarsa ay neymis o neresiymis tuzlu muzlu bakayim bende

Evet ben yaşıyorum valla ilk zamanlar progestandan falan bide oğluşum kıllandırdı beni göbeğim de çok çıktı

Allahım hepimiz pürü pak tertemiz olalım doğum anında amiiinnn

Hemde ne kotu hissetme, pazarlik ettim bastan drla da ise yaramadi kontrolu yinede alttan yapti rezil olup geldimdi
Ayy valla İice korku saldı yarın gidiyim dicemde annem rahatsızlanmış yarın ona gitcem gelme diyor ama içim içimi yiyor p. Tesi giderim bakıyumda artj

Esinde dalga geciyomu benim esim gibi benden fazla tuy var gobeginde diyo
Eveettt hemde nasıl abuu kıllara der valla kıl yumağı gibi olduk bide normalde kılsızımdır çok incedir tüylerim onlar bile kalınlaştı göbek desen mayın tarlası

Evet canim kanamasi cok olmus malesef igne yuzunden. Bana zaten kendi dr um biraktirmisti. Bence dr un nasil yonlendiriyorsa icin rahat bi sekilde ona uy derim aklini bosuna karistirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…