2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben heyecandan her banyoda kırklanıyorum ya

ay allah korusun korkutma kendini. yakınmış km olarak ondan çok hissettiniz sanırım. çok şiddetli miydi?
Km de yakındı derinlik olarakta yüzeye çok yakın olmuş canım 2 km derinlikte o yüzden çok hissettirdi eşim çok panik yaptı hamile olan o olsaydı heralde o an doğururdu ‍♀

Bunu bende düşünüp duruyorum her kontrole giderken özellikle bir jilet seansı yapıp gidiyorum nolur nolmaz diye planımda o an doğuracak olursam jiletleyip öyle giderim diye ama bakalım kısmet

Km de yakındı derinlik olarakta yüzeye çok yakın olmuş canım 2 km derinlikte o yüzden çok hissettirdi eşim çok panik yaptı hamile olan o olsaydı heralde o an doğururdu
ay allah muhafaza. hanginiz daha soğuk kanlıysa hemen o alsın kontrolü eline mutlaka. gözünüze aniden yakalandığınızda hayat üçgeni oluşturacağınız yerler kestirin gerekirse prova yapın. ben eylül ayındaki istanbul depreminden beri provalıyım evde inan. günlerce uyuyamadım.

Kanamayı durdurmadılar mı banada bir gün öncesi bırakman gerekiyor diyen perinatolog doğumda yaptırıyor kanama yapmaz dedi çoğu kişi bir gün kala bırakıyor hiç duymadım kanama yapan hap yapıyormuş diye biliyorum doğum yapanlara sormak lazım

Canım sen ne aldın deterjan olarak yeşil anne ne oluyor

Çok geçmiş olsun canım onun psikolojisi çok kötü dikkat edin

Aynenn canım da işte yinede insan bi şu zaman diyor geçenlerde lekenlenmeyle doktora gittiğimde kuaförde 2saat sonrasına randevum vardı ama onu beklemek yerine iptal edip jiletle baş vurdum ama nekadar yapabildim bilmiyorum

İnanırım canım bende ocak ayından beri 5.defa sallanıyorum. Uyurken katlanır masayı yanıma getirmiştim altına girerim diye girip denedim birde sığıyor muyum diye bitlis kısın çok soğuk oluyor o yüzden masanın üstüne ceket filan koymuştum çorapla uyudum yazmamı boynuma bağladım kaçacak olursam kafam açık kalmıyım bari diye. Eşim normalde görevde oluyordu ilk defa yanımdaydı depremde oda çok panikledi beni de panikletti

Bunu bende düşünüp duruyorum her kontrole giderken özellikle bir jilet seansı yapıp gidiyorum nolur nolmaz diye planımda o an doğuracak olursam jiletleyip öyle giderim diye ama bakalım kısmet
Tuysuz yakalanmak kismet olsun insallah:) artik ben kendime nasil dert ettiysem sezeryan sabahinda dus almama musade ettiler, gorevli abla beni bi guzel yikadi onlada kalmadi bacagimi jiletlememe bile yardimci olmustu hic unutmam. Allah bin kere razi olsun kendisinden tekrardan

Allah sizi agdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden
Lazer deme bana eşim sürpriz yapıp ayarlayıp ben mekanı onaylarsam başlıyacağım ay hamile olduğumu öğrendim benim hamilelikte çok azalır tüylenmem ondan çok sıkıntı etmiyorum Bi hafta daha idare edersem gidicem inşallah kuaföre

Ben bu hamileligimde de yakalandim senin gibi oglen randevum vardi sabah lekelenme olunca apartopar killi tuylu drda buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…