2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bağırsak sorunu yaşıyorum 2 gündür doktor bana idrar yolu enfeksiyonu için bi antibiyotik vermişti onu içtiğimden beri bağırsak hareketlerimi sanki dışarıda hissediyorum afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum ishal yüzünden acaba yan etki mi yaptı ki ilaç

Tamam canım sağol ben de bakayım

An Antibiyotik yapar canım ama bende de var bir anda bağırsaklarımın hızlandığını hissediyorum

Mthfr 1298 di baska gende yoktu. İlk gebelijte igne kullandik bu gebelikte sadece coraspin kullandik onu da 32. Haftada biraktik canim

Allah sizi agdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden
Benimde 5 yıldır bir tek tüy bile yoktu bacaklarımda şimdi var doğumdan sonra atıl yaptırmaya gideceğim

Dr bana gün verdi. 24 Ağustos. Bakalım sizinki hangi gün gelecek

Dr bana gün verdi. 24 Ağustos. Bakalım sizinki hangi gün gelecek

Sen sezaryen mi olacaktın canım, Allah sağlıkla kavuştursun dün başka bi doktora gittik dedi ki senin rahim ağzı daha kapalı, kanama doktor kurcaladığı için olmuştur başka sebebi yok neyseki minnakım iyi elhamdülillah, ben de ağustosta gelir daha beklemez diye düşünüyorum bakalım

İi bari. Canım ondan geçmiş olsun

Bende aynıyım. Tek korkum hemoroid. Patates haşladım kendime. Sıcaklar yediklerimiz stres herşey erken. Günde 8 hap içiyorum neredeyse idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Geçmiş olsun. Geçer elbet

Bende aynıyım. Tek korkum hemoroid. Patates haşladım kendime. Sıcaklar yediklerimiz stres herşey erken. Günde 8 hap içiyorum neredeyse idrar yolu enfeksiyonu da dahil. Geçmiş olsun. Geçer elbet
Allah yardımcın olsun canım yaaa nasıl oldun Bi dahaki testin nezmn yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…