2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Allah sizi agdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden
lazer süper bişey ya. doğumdan sonra ilk fırsatta başlayacağım

Bile bile lades demissin kiz sende aman saka biyana bidaha ne zaman gorcen o doktoru, tabi simdiki doktorun degilse
Kız ben sordum burda sordum hatta başka bir topik vardı herkes karından bakılıyor dedi bende iyi bari o zaman gireyim fırsat bu fırsat baksın dedim başka şehir de şuan o doktor ama hamileliğin ilk zamanları gitmiştim tabi unutmuş onu zaten başka şekilde hatırladı beni 3 kişi kalp atışı dinlemeye gitmiştik sınıf arkadaşlarımla dersten çıkıp arkadaşlarımı hatırlıyordu kadın

inşallah bi daha olmaz

Evet canim kanamasi cok olmus malesef igne yuzunden. Bana zaten kendi dr um biraktirmisti. Bence dr un nasil yonlendiriyorsa icin rahat bi sekilde ona uy derim aklini bosuna karistirma
Korktum şimdi canım ya doktor öyle dedi ama çokta duydum öyle bırakan bir sorayım bakayım başkalarına burda bi gün öncesi kalan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.. senin de mi pıhtılaşma vardı hangi genlerdeydi?

Ben de aynı şekilde tamamen hazırlıksızdım ilkinde.erken dogumu mu düşüneyim onu mu düşüneyim karıştırdımtabi ki bi önemi yokmuş saglık olsun

Dediğin kişiyi takip ediyorum bende bebeğime alacağım herşeyi onun yıldızlar listesine göre aldım sadece bez hariç
Bezi Prima premium care aldım onun da yıldızlar listesinde olmama sebebi içinde losyon bulundurması ama kullanan herkes çok memnun hiç pişik yapmıyor diyor
Islak mendil olarak da ben joker in kendi markası olan promum yenidoğan ıslak mendil aldım oda yine temiz içerikli
Şampuan ve çamaşır deterjanı siveno
Pişik kremi desitin
Göğüs ucu kremi incia aldım

Çok geçmiş olsun

Canım sen ne aldın deterjan olarak yeşil anne ne oluyor

yesilanne. Com canım ordaki deterjandan leke çıkarıcısına, bulaşıktan biberon temizleyicisine kadar hepsinden aldım.

Allah sizi agdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden
Ben ağda kulanamıyorum cildim dayak yemiş gibi mosmor oluyor. Ben 6 senedşr çöp ettim tüp bebek yaparken aman zararı olur d iye gidemedim. İnşallah doğumdan ve pandemiden sonra gşderiz.

lazer süper bişey ya. doğumdan sonra ilk fırsatta başlayacağım
Benim en büyük şansım hamile kalmadan önce lazerin son seansına girmis olmam.Nasil bir rahatlik oldu anlatamam hamilelik döneminde.Doğumdan sonra hemen başlayın.Yok böyle bir rahatlik.Daha erken yaptirmadigima cok pişmanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…