2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğurduğun gün bile vuracaksın dedi Dr. Kullanmazsan bebeği kaybederiz kullanırsan riskin var. Herşeyi bilin dedi
Evet benimde öyle doğumdan bir gün öncesine kadar vurulacam doğumdan sonra 1,5 ay daha dedi.. hangi genlerde var pıhtılaşman? Bide kaçlık kullanıyorsun canım ben 6binlik

Kızlar arada sanki bebek aşşağıya baskı yspıyormuş gibi anüs kısmıma sancı gibi bir şey giriyor ne olabilir yaşayan varmı normal bişey mi şehir dışındayım acil bişey olur diyede korkuyorum sancı bumu oluyor

Peki gelen nişan degil miymis?

Vakit geliyor galiba hepimiz bu ay içinde doğuracağız akşam bende sancılandım salı günü kontrol var bakalım ne olacak Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin eşim korkudan akşam çantanı hazırla ne bekliyorsun dedi benim çanta hazır kuzumun çantasını hazırlayacağım şimdi

offf ben bayağı bayağı korkuyorum şu doğum işinden sanırım. dün gece sezaryanla doğuruyodum ondan önceki hafta normalle. her hafta bi şekilde doğuruyorum ama anca rüyamda

Kizlar hastaneye korona var diye gitmek istemiyorum birde gitsen doktor gelene kadar 2 3 saat geciyor sanki cisim var gibi boyle tuvalete gitsem rahatlicam gibi ama hem bel hem ara ara karin agrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…