- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.441
Merhaba memorialda doğum ne kadar ?Ben de Acıbadem de yapmayı düşünüyorum ama fiyat yüksek geldi?Memorial hastanesinde yapacağım doğumu. siz de mi Ankarada yaşıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba memorialda doğum ne kadar ?Ben de Acıbadem de yapmayı düşünüyorum ama fiyat yüksek geldi?Memorial hastanesinde yapacağım doğumu. siz de mi Ankarada yaşıyorsunuz?
Ben Şubat'ta aldım paketi. Normal doğum 12 bine yakın, sezeyan 13 bine . Doktorunuzun ünvanı da fiyatı etkiliyor . Ben doç. Dr kudret erkenekliye gidiyorum . Çok memnunum. Paketin içinde muayene , testler fln var . Acı badem ne kadar dedi ?Merhaba memorialda doğum ne kadar ?Ben de Acıbadem de yapmayı düşünüyorum ama fiyat yüksek geldi?
Ben depend koydum. L beden aldım.Kızlar hastane çantasına depend bez mi yoksa pet mi koydunuz?Depend se large mı alacaz bilen var mı?70 kiloyum şu an
Rabbim ikiniz için en güzel olanı nasip etsin. Kolaylaştırsın inşallahSaolasin cnm serum hala devam ediyor sancilarda dua edin bana
Hatta kacinci anne gibide yazilabilir, 3 yil onceki topigimizde oyle yapmistikPembis Hayaller canım acaba doğum yapanların isminin yanına bir emoji filan mı eklesen listede hem kim doğurmuş kaç kişi olmuş daha rahat görürüz
![]()
Sanslisin ozaman:) benim ilk 3 ay risk var diye alttan bakildo. Araliklarla da enfeksiyon yuzunden, simdide kasilmalarim yuzunden rahim boyuna bakiyorÇok şükür ilk ve tek o kontrolde alttan bakıldı sadece hamilelik boyunca karından bakıldı şuana kadar![]()
Bebis icin daha fazla koymani tavsiye ederim. Kusar, iser, kaka yapar falan. Gerci pandemi dolayisiyla hastaneler sezeryanda bile tek gece tutuyorEvet gecelik şart bencede bi tane koymak gerek daha rahat hareket ederiz.Bebiş için bende 3 takım koyayım diyorum
Planli sezeryanda olmuyor canim. Normal olacaksa 37de geneldeKızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo . Doktora sezaryen istediğimş söylemiştim.planlı sezaryanda da muayene oluyo mu acaba . Vajinismus geçmişi olduğu için korkutuyo beni çatı muayenesi falan
Cok sewindim canim daha iyi olsun insallah. Simdi gonul rahatligiyla kuafore gidebilirsinÇok şükür canım tahminimden iyiydi
Kas agrisi derken kramp gibimi? Ben uyusma yasiyorum ellerimde zaman zaman, kramplarsa bazen bacagimda oluyorkas agrısı yasayan varmı kol bacak kalca vs ozellıkle gece uyutmayan uykuya daldımmı uykudan uyandıran agrı delırcem artık ıturup aglayasım gelıyo 3 hafta oldu boyle devam edıyo su an 34 haftayız 31 de basladı yasayan varmı korkuyorum artık kotu bıseymı oldu dıye panık atak hastasıyım korkular sarıyo heryerımı
Benim kalça ağrısı 2 aydır var nerdeyse. Gece uykudan uyandırıyor. Kalkıp bi tuvalete gidiyorum hareket ediyorum geçiyor. Gündüz yok gibi ama gece bende de öyle. Bağ doku gevşediği için olabiliyor canım. Senin ilerlemiş de ondan oluyordur. Dua et yeni başlamış ben 2 aydır çekiyorum. Ama yine de dr a veya asistanına yazmak istersen yaz için rahat eder. En kötü sağlık ocağındaki ebeye sor. Bişey çıkacağını sanmam canım rahat ol.kas agrısı yasayan varmı kol bacak kalca vs ozellıkle gece uyutmayan uykuya daldımmı uykudan uyandıran agrı delırcem artık ıturup aglayasım gelıyo 3 hafta oldu boyle devam edıyo su an 34 haftayız 31 de basladı yasayan varmı korkuyorum artık kotu bıseymı oldu dıye panık atak hastasıyım korkular sarıyo heryerımı
Kızlar hastane çantasına depend bez mi yoksa pet mi koydunuz?Depend se large mı alacaz bilen var mı?70 kiloyum şu an
Bir bebeğim 15 gün yasadı onu kaybettik.diğer bebegim 63 gün kaldı hastanede.Küvözden ne kadar sürede çıktılar canım
Anladım canım bende öyle biliyorum ama acaba doktor yapar mi diye aklıma takıldı işte:)Planli sezeryanda olmuyor canim. Normal olacaksa 37de genelde
Benim de orada olacak ama refakatci isi cok sıkıymıs o uzuyor beni. Dogana kadar esim olsun, dogunca o gitsin annem asagida beklesin annem gelsin istiyorum ama degisiklik yapmiyorlarmisMemorial hastanesinde yapacağım doğumu. siz de mi Ankarada yaşıyorsunuz?