2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benımde onden gidiyor diye 1 hafta one cektı adet tarihini dr. ama sımdı bır haftadır hıc gelısme olmamıs bılmıyorum hıc kafam karmakarısık

benı her hafta cagiriyor dr. normlde 2 3 hafta onde gıden bebek bu hafta hiç gelişmemiş artmamıs yanı dr normal dedi aklım kaldı yine sızde durumlar nasıl. gecen hafta da 34+2 gelmişti bugun de oyle dedı.

Benimde 2-2,5 hafta önden gidiyor.Ozaman ben 40 haftalik oluyorum.Sezaryan günü verdigi tarihte 42 hafta oluyor.Benim doktorum adet tarihini baz aldı.Ultrasona göre gün vermedi.Bence tekrar konus
Konuşacagım canım. Çünkü nstde bile hiç sancı cıkmadı, cok güzel dedi. İkna etmeye calısacagım en azından 38 olsun, buna içim sinmeyecek. 38de alsa bile 40 olmus olacak hiç olmazsa. Doktorlar çok da karıstırmıyorlar ya işlerine ters tepkiden çekiniyorum. Tamam çok zor bu sıcakta, evde başka bir cocuk daha var ilgi bekleyen ama gönlüm de razı değil sırf önde diye alınmasına. Hatta suyu bile çok iyi dedi, hiçbir açılma yok. Bir hafta bir haftadır. Ultrason bı ortalama değer neticede bir elin beş parmağı bir mi demiş atalarımız, demeyi çok isterdim doktora tabi diyemiyorum

Canim benimde durum seninki ile ayni su an 34 haftaligim ama bebek 2 hafta oncen gidiyormus ve eylulun 4u sezeryan dedi ama bebek o gun 37 haftalik oluyor sanirim ultrasona gore karad veriyorlar
Aslında Devlette Pandeminin etkisiyle her an cagıramıyorlar onun da etkisi var sanırım. Her an hastanede değiller. Gün aşırı, sırayla duruyorlar. Her hafta cagırabilseler, ultrasona göre değil de rahim ağzına, suyuna, sancıya, bebişe göre karar verseler daha iyi olur. 4 Eylül netleşti mi, 37de hem fikir misin canım?

Şekere niye baktılar tekrar canım
Bugün bakmadılar, önceki haftalarda, zamanında bakılmıştı canım. Farklı doktora denk gelmiştim, kendi doktorumdan aldığım randevu iptal olmus yerinde başka doktor vardı bir kez de o görmek istedi. O yuzden iki kez şekere bakılmıs oldu. İri olduğunu gören şekere bakıyor.. Doğurmama az bır zaman kalmasına rağmen bugunkü de isteyecek diye ödüm koptu

Anladım canım belli bi haftaya kadar bakılıyor diye biliyordum.. hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşAllah bebişin

benımde onden gidiyor diye 1 hafta one cektı adet tarihini dr. ama sımdı bır haftadır hıc gelısme olmamıs bılmıyorum hıc kafam karmakarısık
Bir sorun yoktur inşallah aynı yerde kalmasında. Günde 30 gram filan alıyorlar diye biliyorum. Hiç gelişme olmamasına yorum yapmadı mı doktor?

Geceler eziyet olmaya başladı. Sol bacağıma bir ağrı giriyor aman Allah ım Bugün belim koptu sandım. Sonra bacağım uyuşmaya başladı. Koltuğa zor vardım uzandım inledim 10 dk. Ter boşaldım. Neydi bu yaşadığım bende bilmiyorum. Rabbim sağlıkla tamamlat yarabbim şu son haftaları.

Canim benim devlet degilki ozel bebegin kilosuna bakti oyle soyledi tahmini dogumu bilmiyorumki canim o zaman 37+3 filan oluyor. Kendiligindenmi dogsa yoksa planlimi olsa bilemiyorum

Selam sizde doğumlar başlamış çok heyecanlı sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah İstanbul’da özelde doğum yapmayı düşünenler nereye gidiyorsunuz

Selam sizde doğumlar başlamış çok heyecanlı sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ❤ İstanbul’da özelde doğum yapmayı düşünenler nereye gidiyorsunuz
Acıbadem altunizade düşünüyprum ben inşallah. Orada tecrübesi olanlar paylaşırsanız sevinirim

Geçmiş olsun canım. Geceler benim için de çok zor dün bütün vajina ve rahim kaslarım öyle acıdı ki uykumdan uyandım doğuruyorum sandım, kaburga batmayalarından bahsetmiyorum bile

Selam sizde doğumlar başlamış çok heyecanlı sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ❤ İstanbul’da özelde doğum yapmayı düşünenler nereye gidiyorsunuz

Anadolu yakası mı Avrupa mı canım?

Geçmiş olsun canım. Geceler benim için de çok zor dün bütün vajina ve rahim kaslarım öyle acıdı ki uykumdan uyandım doğuruyorum sandım, kaburga batmayalarından bahsetmiyorum bile
Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Sıcaktan yerimde de uyuyamıyorum. Yoruldum artık. Çok yoruldum. Bebek doğunca daha çok yorgunluk olacak onuda biliyorum. Mevlam sen yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…