- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.181
Normalse sıkıntı yok o zaman canım senin kaç cıkmıstıBenim yüksek çıktı bi arkadaşta normal dedi
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Bugun kontrolumuz vardi 2034gram olmus sukir kuzum. Dra cok sordum gayet iyi haftasiyla tam uyumlu dedi.
Devlette öyle 37 de filan alınıyor mu yaKızlar bugun yeni bir doktora gttım, çok övülen, Devlet'te. Kendi doktorum tayin istemişti, demiştim. İçime çok sindi ama son adet tarihim 10 Aralık olmasına rağmen 2 Aralık'a aldı bebiş önden gidiyo diye. Üç hafta olmus fark. Heralde en gec 37de alacak. Ki 35+2yiz. Aslında istiyordum ama bir garip oldum heyecandan ciddileşince durumlar. Hep Eylülü hayal etmiştim yani 1i filan en kötü ☺ Acaba daha dursa mı bilmiyorum ki Kızım 39da olmuştu. Sanki haksızlık gibi geliyo.
MaşAllah canım bizimki ne kadar oldu acaba hiç bilmiyroum bugün gittik sıra kalmamış mecbur randevu beklicem bende ne güzel gece heyecan yapmıştım görcem bebişi diyeKizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Bugun kontrolumuz vardi 2034gram olmus sukir kuzum. Dra cok sordum gayet iyi haftasiyla tam uyumlu dedi.
Hatayda 4 sene okumuş biri olarak evet gerçekten lezzetliYaaa heep gezmek istediğim bir yer, o yemekler öyle lezzetli demi gercekten
normal dediler değil mi çıkmasına? valla inşallah ikimizinki de geçer. yarını iple çekiyorum şu an.Aynen canım hiçbir ağrı sızı yok sadece ele geliyo.Hala da geçmedi bende. Doğumdan sonra kendiliğinden geçme ihtimali var dedi doktor. Eğer geçmezse sen de istersen müdahale ederiz demişti.
önde gitse bile neden beklemek istemedi ki acabaKızlar bugun yeni bir doktora gttım, çok övülen, Devlet'te. Kendi doktorum tayin istemişti, demiştim. İçime çok sindi ama son adet tarihim 10 Aralık olmasına rağmen 2 Aralık'a aldı bebiş önden gidiyo diye. Üç hafta olmus fark. Heralde en gec 37de alacak. Ki 35+2yiz. Aslında istiyordum ama bir garip oldum heyecandan ciddileşince durumlar. Hep Eylülü hayal etmiştim yani 1i filan en kötü ☺ Acaba daha dursa mı bilmiyorum ki Kızım 39da olmuştu. Sanki haksızlık gibi geliyo.
Aynen canım siğil değil vücudun her yerinde çıkabilir dedi. Hatta boyun etrafımda da ona benzer ama daha minik bişeyler çıktı. İnşallah önemli bişey değildir seninki denormal dediler değil mi çıkmasına? valla inşallah ikimizinki de geçer. yarını iple çekiyorum şu an.
İlki sezaryen ya mecburen bu da öyle olacak aslında normali düşündüm bir ara maceraya gerek yok. Karın çevresi 38 dedi. Kendi doktorum olmayınca bir sey de diyemedim :/ Her seyı biliyordu benmki ilkinden. Sisteme girdilerse bir hafta izin de yandıDevlette öyle 37 de filan alınıyor mu ya
Anlatılmaz,yaşanır ,yenilirYaaa heep gezmek istediğim bir yer, o yemekler öyle lezzetli demi gercekten
Mmm ilk fırsatta inşallah kısmet olurHatayda 4 sene okumuş biri olarak evet gerçekten lezzetli
Aynayla bak bakalım bi görünecek mibi görebilsem. parça gibi gelmiyor elime böyle şişlil gibi
Sezeryan olunca tekrar sezeryan yapıyorlar ama 37 haftalıkken yapması beni biraz şaşırttı canımİlki sezaryen ya mecburen bu da öyle olacak aslında normali düşündüm bir ara maceraya gerek yok. Karın çevresi 38 dedi. Kendi doktorum olmayınca bir sey de diyemedim :/ Her seyı biliyordu benmki ilkinden. Sisteme girdilerse bir hafta izin de yandışekere baktılar ıkı kez yok dedıysem de anlatamadım. Eşim diyo sen gecen gün yeter galan cıksın demiyor muydun, dedim ben hamileyim yakınabilirim her seyı ciddiye alma ekg cekildi, 6 tüp kan verdim, idrar verdim, koronaya dair belgeleri imzladım, haftaya sezaryen günü verecek bakalım. Hem ağlarım hem giderim modunda gibiyim
Yani ham meyveyi dalından koparıyorlar gibi.önde gitse bile neden beklemek istemedi ki acaba
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimSezeryan olunca tekrar sezeryan yapıyorlar ama 37 haftalıkken yapması beni biraz şaşırttı canımah bizim bu duygu değişimlerimiz bende diyorum kız sen ne zaman geleceksin hadi büyü artık eylül olsunda gel diye hakkında hayırlısı olsun sağ-salim kucağına al inşAllah
inşinşallahAynen canım siğil değil vücudun her yerinde çıkabilir dedi. Hatta boyun etrafımda da ona benzer ama daha minik bişeyler çıktı. İnşallah önemli bişey değildir seninki de
Benimde 2-2,5 hafta önden gidiyor.Ozaman ben 40 haftalik oluyorum.Sezaryan günü verdigi tarihte 42 hafta oluyor.Benim doktorum adet tarihini baz aldı.Ultrasona göre gün vermedi.Bence tekrar konusKızlar bugun yeni bir doktora gttım, çok övülen, Devlet'te. Kendi doktorum tayin istemişti, demiştim. İçime çok sindi ama son adet tarihim 10 Aralık olmasına rağmen 2 Aralık'a aldı bebiş önden gidiyo diye. Üç hafta olmus fark. Heralde en gec 37de alacak. Ki 35+2yiz. Aslında istiyordum ama bir garip oldum heyecandan ciddileşince durumlar. Hep Eylülü hayal etmiştim yani 1i filan en kötü ☺ Acaba daha dursa mı bilmiyorum ki Kızım 39da olmuştu. Sanki haksızlık gibi geliyo.
Canim benimde durum seninki ile ayni su an 34 haftaligim ama bebek 2 hafta oncen gidiyormus ve eylulun 4u sezeryan dedi ama bebek o gun 37 haftalik oluyor sanirim ultrasona gore karad veriyorlarYani ham meyveyi dalından koparıyorlar gibi.37 bile olmadan alacak. Hiçbir sıkıntı yok. Sezaryen en azından 38de olmalı değil mi, kızım da böyleydi dedim oralı olmadı :/ çok da cerrahisi, takibiyle övülen biri, ilgilendi de sağ olsun. Değiştirsem, özeldekine içim sinmemişti.. Zaten diğerinin üzüntüsünü atamadım. Hamile kafam bi milyon
Şekere niye baktılar tekrar canımİlki sezaryen ya mecburen bu da öyle olacak aslında normali düşündüm bir ara maceraya gerek yok. Karın çevresi 38 dedi. Kendi doktorum olmayınca bir sey de diyemedim :/ Her seyı biliyordu benmki ilkinden. Sisteme girdilerse bir hafta izin de yandışekere baktılar ıkı kez yok dedıysem de anlatamadım. Eşim diyo sen gecen gün yeter galan cıksın demiyor muydun, dedim ben hamileyim yakınabilirim her seyı ciddiye alma ekg cekildi, 6 tüp kan verdim, idrar verdim, koronaya dair belgeleri imzladım, haftaya sezaryen günü verecek bakalım. Hem ağlarım hem giderim modunda gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?