2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Bugun kontrolumuz vardi 2034gram olmus sukir kuzum. Dra cok sordum gayet iyi haftasiyla tam uyumlu dedi.

Devlette öyle 37 de filan alınıyor mu ya

Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Bugun kontrolumuz vardi 2034gram olmus sukir kuzum. Dra cok sordum gayet iyi haftasiyla tam uyumlu dedi.
MaşAllah canım bizimki ne kadar oldu acaba hiç bilmiyroum bugün gittik sıra kalmamış mecbur randevu beklicem bende ne güzel gece heyecan yapmıştım görcem bebişi diye

Aynen canım hiçbir ağrı sızı yok sadece ele geliyo.Hala da geçmedi bende. Doğumdan sonra kendiliğinden geçme ihtimali var dedi doktor. Eğer geçmezse sen de istersen müdahale ederiz demişti.
normal dediler değil mi çıkmasına? valla inşallah ikimizinki de geçer. yarını iple çekiyorum şu an.

önde gitse bile neden beklemek istemedi ki acaba

Devlette öyle 37 de filan alınıyor mu ya
İlki sezaryen ya mecburen bu da öyle olacak aslında normali düşündüm bir ara maceraya gerek yok. Karın çevresi 38 dedi. Kendi doktorum olmayınca bir sey de diyemedim :/ Her seyı biliyordu benmki ilkinden. Sisteme girdilerse bir hafta izin de yandı şekere baktılar ıkı kez yok dedıysem de anlatamadım. Eşim diyo sen gecen gün yeter galan cıksın demiyor muydun, dedim ben hamileyim yakınabilirim her seyı ciddiye alma ekg cekildi, 6 tüp kan verdim, idrar verdim, koronaya dair belgeleri imzladım, haftaya sezaryen günü verecek bakalım. Hem ağlarım hem giderim modunda gibiyim

Sezeryan olunca tekrar sezeryan yapıyorlar ama 37 haftalıkken yapması beni biraz şaşırttı canım ah bizim bu duygu değişimlerimiz bende diyorum kız sen ne zaman geleceksin hadi büyü artık eylül olsunda gel diye hakkında hayırlısı olsun sağ-salim kucağına al inşAllah

Kızlar bu baş ağrısı beni sinir ediyor sinir
Yine başladı enseden vuruyor yine. Kafayı yicem 2 güne bir ağrımaya başladı. Tansiyon yüksek olsa gebelik zehirlenmesinden korkarım ama benim ki düşüyor zaten. Böyle kafam ağrıya ağrıya doğumu mu bekliycem ben

önde gitse bile neden beklemek istemedi ki acaba
Yani ham meyveyi dalından koparıyorlar gibi. 37 bile olmadan alacak. Hiçbir sıkıntı yok. Sezaryen en azından 38de olmalı değil mi, kızım da böyleydi dedim oralı olmadı :/ çok da cerrahisi, takibiyle övülen biri, ilgilendi de sağ olsun. Değiştirsem, özeldekine içim sinmemişti.. Zaten diğerinin üzüntüsünü atamadım. Hamile kafam bi milyon

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim

Benimde 2-2,5 hafta önden gidiyor.Ozaman ben 40 haftalik oluyorum.Sezaryan günü verdigi tarihte 42 hafta oluyor.Benim doktorum adet tarihini baz aldı.Ultrasona göre gün vermedi.Bence tekrar konus

Canim benimde durum seninki ile ayni su an 34 haftaligim ama bebek 2 hafta oncen gidiyormus ve eylulun 4u sezeryan dedi ama bebek o gun 37 haftalik oluyor sanirim ultrasona gore karad veriyorlar

Şekere niye baktılar tekrar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…