2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim tüp bebek canım. Önceden kürtaj ve bir histeroskopim var rahimde kanama alanlarım vardı. Serklaj ihtimali vardı. Çok şükür serklaj sınırını geçtik şimdilik.
Benimde tüp bebek canım histeroskopi kanama alanı bende de vardı ilk 5 ay hep yattım 4,5ay kanama alanı geçmedi. Şimdilerde istirahatle ilgili bişey demedi doktorum yarım saat 40 dk yürü dedi hala risk varmıdır ama senin serklaj durumundan ötürü istirahat dedi herlde

Aslında şöyle benim ilk serklaj terimini daha tüp bebek tutmadan önce tüp bebek dr um Selma kahraman söylemişti. Tutarsa serklaj yapılsın diye. Ben de bunu şimdiki takibimi yapan perinatoloğa söyledim. Her kontrolümde alttan kontrolle ölçtü rahim uzunluğunu ve gerek görmedi. 45mm lerdeydi hep en son 40mm olmuştu. Öyle sürekli de yatmıyorum. Yatakta uzun oturuyorum iş pek yapmıyorum gün içinde yğrüme zamanlatımı da işlerime göre ayarlıyorum. Öyle zaman doldurmaya gayret ediyorum işte. Ama bebişler apırlaştıkça daha çok dşnlenme ihtiyacı hisseditor insan. Hele akşamları tok karnına şişiyorum çok.

Haklisinda canim iste insan kafayi takiyor. Dunden sonra dHa bi rahatladim doktorum saolsun. Yok kendi kilo almamida dert ediyodum

Kiyamamya insanda uzulur boyle oldumu. Insallah bygune bulursun canim
Bugün gitmedim canım eşim nöbette o götürüyor normalde ayın 18ine randevu almıştım eşim dedi bayramdan önce gittin son haftaların zaten çok uzun süre değil mi normalde bile seni zaten 2 haftada çağırıyorlar gel gidelim sıra alıp gireriz dedi diye gittik nöbet çıkışı ama sıra kalmamış adam sıra yok dedi sinirimden gözlerim doldu zaten, eşim ikranur u göremedin diye sinirlendin dimi ehehehe diyip sırıtıyor 12sinde gidecektik olmadı 13ünde sıra bulamadık mecbur 18İni bekliycem

Benimde bebeğimde 2 hafta önden gidiyor 34+5te 3kilo çıktı ve 36 haftayla uyumlu dedi doktor banada haftaya sezaryen günü vereceğini söyledi. 37. hafta için.
Şeker yoksa, bir problem yoksa ve sezaryen olacaksa neden bu kadar acele ediliyorlar anlayamıyorum.. Ben direncem canım içim rahat etmiyor 38den önce aldırmayı:)

İdrar yollarımda enfeksiyon var canım bebeğin baskısından dolayıda tam olarak geçmiyor bir türlü. Pruloton iğne oldum canım iki tane. Ve progestanla magnezyum kullanıyorum bayadırda. Karnın aşağıya iniyor olması normal bence bu haftalarda artık, benim karnım en başından beri aşağıda hiç yukarıda olmadı, bebeğin başı kanala yerleşelide baya oldu. Doktorum sürekli dinlenme verdi tuvalet banyo ihtiyaçlarım dışında. Kendini yorma biraz daha sabret bence az zamanın kalmış zaten. Ben bağırsak konusunda bir şey diyemicem ben her gün tuvalete çıkıyorum o yüzden öyle bir şey olduğunuda bilmiyordum. Bence hiç panik yapma bu yaşadıklarımız normal artık son haftalarımıza girdik. Kendini sakinleştirmeye çalış. Şuan kaç haftalıksın canım tam olarak.

Aynı fikirdeyim canım çok güzel anlatmışsın Üstelik öncesini, genel durumu bilmeden ilk kez gittiğim doktorun ilk seferde böyle bir karar alması ne kadar doğru sorguladım dün. 300-400 gramı ödem, mekanyum vs oluyor bebeklerde. Hemen panik yapmaya gerek yok bir sıkıntı yok ise ama her doktora fikir beyan edilmiyor..

Şeker yoksa, bir problem yoksa ve sezaryen olacaksa neden bu kadar acele ediliyorlar anlayamıyorum.. Ben direncem canım içim rahat etmiyor 38den önce aldırmayı:)
Benim bebeğim çok aşağıda ve zor bir hamilelik yaşıyorum. Zaten ilaçlarla tuttu doktor bu haftama kadar bebeği. İki hafta sonunda da zaten 37 haftam bitmiş oluyor benim.

Neyseki az kalmis kuzum uzme kendini ama esinde hakli daha onceye alsaydin keske. Neyseki 4 gun kaldi

Kizlar daha once sordum ama yine bi hatırlatma yapmak istedim 37. Haftada calisamaz raporu almayla ugrasmasak olmuyo mu? Devlette calisiyorm. 32 de calisir aldim 37 de tekrar devlete git bu pandemi de rapor al. Almasam nolur ki zaten 37 den sonra kimse calisamayacagina gore bu prosedürun anlamini bilen var mi?

Neyseki az kalmis kuzum uzme kendini ama esinde hakli daha onceye alsaydin keske. Neyseki 4 gun kaldi
Canım randevu yoktu ki en yakın eşimin boş olduğu gün 18ine buldum zaten kendiside biliyor o yüzden dedi çok vakit giriyor araya sıra alıp gireriz gel diye ben bu randevuyu bile alalı 10 günden fazla oldu sen düşün. Yoksa eşim niye daha erkene almadın diye demedi biliyor bana kalsa haftada giderim

Benim tüp bebek canım. Önceden kürtaj ve bir histeroskopim var rahimde kanama alanlarım vardı. Serklaj ihtimali vardı. Çok şükür serklaj sınırını geçtik şimdilik.

Maşallah barekallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Maalesef ki sürekli tekrarlıyor hayır benim ilk gebeliğim ve 6. Ayda ağır bir enfeksiyon geçirdim suyumun azar azar gelmesine sebep oldu şu an 8 . Ayı bitirmeme bir hafta kaldı ve iltihap deli gibi sancı yaptı ben de bir türlü kurtulamadım aşırı hassasım maalesef Şu an ne oluyor bilmiyorum ki Bu hafta sancı kesici ilaç kullanmaya başladım bir hafta boyunca kullanıp doktorun yanına gideceğim bakalım ne diyecek sancılar devam ederse doğum gerçekleşebilir ve düşünsene iltihap ve enfeksiyon erken doğum riskine nasıl sebep olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…