2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anladim canim, bana kalsa ben hergun goreyim dicemde bizimki supriz yapcak asla yuz gostermiyo

Bildigim kadariyla yazin alınan calisabilir raporuyla dogum oncesi izin dogum sonrasina aktarilamiyor.milli egitimi aradim oyle dediler.bir fiil calismis olmak gerekiyormus aktarabilmek icin.ki doktorum da ayni seyi soyledi.size boyle bir bilgi verilmedi mi?

Bence eylülün 5i civarı sezeryan olabilir tam 38 de alsalar canım o zamanada 4 kiloyu bulur zaten
valla bulur gibi. normal doğurabilir miyim bu hızlı kilo alımıyla dedim onu şu an anlayamayız çatı muayenesi lazım o da doğuma yakın olur ancak dedi.

26 Agustosta 37 oluyorum canım Carsambaya geliyor. Gitmeyecegım ben Pazartesidenn Carsambaya ıkı gün rapor alırım. Carsamba da 37 haftalık raporu. Ben de bu halde gitmek istemiyorum :)

valla bulur gibi. normal doğurabilir miyim bu hızlı kilo alımıyla dedim onu şu an anlayamayız çatı muayenesi lazım o da doğuma yakın olur ancak dedi.
37de yapıyorlar onu diye biliyorum canım yani ağustos sonu gibi yaparlar büyük ihtimalle İnşAllah en kolay şekilde doğururuz

Bizde doktordan geldik kızlar nst de ufak ufak sancılar çıktı 2sefer felan 45i gördü gayet normal dedi doktorum 35+5iz şuan 2.560gr 4gün kadar önden gelişimi dedi suyumu oranına baktı 50nin üstünde olması gerek dedi 58çıktı oda gayet güzel dedi boy bacak kafa gelişimleri gayet güzel orantılı dedi haftaya nst sonraki hafta muayene dedi ama sonraki hafta bence doğum dedi çok şükür erken gelme olasığumız yokmuş yine Rabbim bilir rahatladım

MaşAllah canım benim kucağına al sev Bi bebek doğuracaksın inşallah

Aynen canım 45 i sancıdan saymiyorlar benim 1 defa 55 bir defa 35 4 defa 25 cıktı ama postaladılar beni eve birşeyin yok hadi yallah diye sağlıcakla gelsin

ah bi rahatlasam zaten. çok çabuk büyüyor bebeğim hızına yetişemiyoruz resmen

Canım hayırlısı olsun bundada vardır hayır 4günün var randevuya çokta değil

ah bi rahatlasam zaten. çok çabuk büyüyor bebeğim hızına yetişemiyoruz resmen
Az kaldı artık son rampadasın canım bu hızla kilo alırsa büyük ihtimalle 3 haftaya kavuşursunuz ayy hayali bile güzel keşke benimkide tombik olsaydı da çabuk kavuşsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…