- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.281
Aynı fikirdeyim canım çok güzel anlatmışsın☺ Üstelik öncesini, genel durumu bilmeden ilk kez gittiğim doktorun ilk seferde böyle bir karar alması ne kadar doğru sorguladım dün. 300-400 gramı ödem, mekanyum vs oluyor bebeklerde. Hemen panik yapmaya gerek yok bir sıkıntı yok ise ama her doktora fikir beyan edilmiyor..
Çıkmaz İnşAllah canım annesi iri babası iri çocukta normal olarak iri demek ki çünkü sen sanki 180 ım filan demiştin bir ara ordan hatırlıyorum. Şuan ne kadar olmuş bebişkızlar kontrole geldik. bebeğim çok ama çok iri çıktı. nst için bekliyorum. dua edin bi sorun çıkmasın
Alınmak zorunda diye biliyorum.Kizlar daha once sordum ama yine bi hatırlatma yapmak istedim 37. Haftada calisamaz raporu almayla ugrasmasak olmuyo mu? Devlette calisiyorm. 32 de calisir aldim 37 de tekrar devlete git bu pandemi de rapor al. Almasam nolur ki zaten 37 den sonra kimse calisamayacagina gore bu prosedürun anlamini bilen var mi?
Benim önceki doktorum değil dün gittiğim doktor canım, ilk kez gittim ona, ilk çocuğumdan beri gittiğim doktorum başka bir şehre tayin istedi, istifa etti geçen hafta. Her şeyi bilen oydu. Demişti cok rahat kırka kadar durur diye. Dünkü doktor da panik biraz, çok seviliyor diye ona gittim. İlgilendi de. Fakat regl tarihime bile inanmadı başta, önceki kontrollerime baktı sistemden. Sonra ınandı. Biraz bozuldu moralim, yalan söylüyorum sanki, kötü hissettim . Yine de br hafta öne aldı son adet tarihini. Öyle işte. Istemediğimi söylicem. İnşallah bir sıkıntı olmaz da Eylülü görmek kısmet olurDoktor acaba kendi calisma programina gore mi boyle bir plan yapti? Bazi doktorlar tatil durumuna gore sezaryene aliyormus diye duydum.
Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin bebişBenim bebeğim çok aşağıda ve zor bir hamilelik yaşıyorum. Zaten ilaçlarla tuttu doktor bu haftama kadar bebeği. İki hafta sonunda da zaten 37 haftam bitmiş oluyor benim.
Almak zorundasın canım. Sisteme girecekler 37 oldugunu ve sana bir cıktı verecekler onu kurumuna teslim edeceksin. Ki doğumdan sonra da iznin hesaplanabilsin.Kizlar daha once sordum ama yine bi hatırlatma yapmak istedim 37. Haftada calisamaz raporu almayla ugrasmasak olmuyo mu? Devlette calisiyorm. 32 de calisir aldim 37 de tekrar devlete git bu pandemi de rapor al. Almasam nolur ki zaten 37 den sonra kimse calisamayacagina gore bu prosedürun anlamini bilen var mi?
Canım takma ya, üç haftaya kadar normal. İnşallah bir sıkıntı yoktur doktorların evhamlığıkızlar kontrole geldik. bebeğim çok ama çok iri çıktı. nst için bekliyorum. dua edin bi sorun çıkmasın
Benim önceki doktorum değil dün gittiğim doktor canım, ilk kez gittim ona, ilk çocuğumdan beri gittiğim doktorum başka bir şehre tayin istedi, istifa etti geçen hafta. Her şeyi bilen oydu. Demişti cok rahat kırka kadar durur diye. Dünkü doktor da panik biraz, çok seviliyor diye ona gittim. İlgilendi de. Fakat regl tarihime bile inanmadı başta, önceki kontrollerime baktı sistemden. Sonra ınandı. Biraz bozuldu moralim, yalan söylüyorum sanki, kötü hissettim . Yine de br hafta öne aldı son adet tarihini. Öyle işte. Istemediğimi söylicem. İnşallah bir sıkıntı olmaz da Eylülü görmek kısmet olurOlmadı Özeldeki doktora döneceğim. Amma haklısın ben de duydum sırf tatile gideceği için önceden sezeryane alanları. Anne ve babanın da. tercihi tabi. Zor bir durum.
Canim ne yaptin hayirlisiyla bir sorun yoktur insallahkızlar kontrole geldik. bebeğim çok ama çok iri çıktı. nst için bekliyorum. dua edin bi sorun çıkmasın
Canim hamileligimde panik atak ve kolostrofobi hastasi oldum zaten.Normaldede biraz titiz bir insandim ama psikolojik rahatsizliklarim yoktu.Annemi bababami 11 ay arayla kanserden gecen sene kaybettikten annem can cekisirken yaninda ölüme sahit olduktan sonra ölüm ve hastalik korkum basladi.suan psikoterapi aliyorum ama bi faydasini henuz goremedim.Suan esim olmadan yalniz dusa kabine bile giremiyorum.hatta wc ye giremiyordum onunaz atlattim cok şükür.Camlar perdeler evde kapali asla duramiyorum.Nefesim kesiliyor atak geciriyorum.oyle zor durumdayimki yalnizim esim dahil beni anlayan kimsem yok.dolayisiyla bu kadar somut riskle dogum nasil gececek malum yasta var atlatabilirsek sonrs bize kim bakacak isleri halletmem lazim ki boyle hersey havada bi eve bebek gelmesin diye cabaliyip duruyorum tek basima.sonrasi daha kotu aylardir uyumadim icin vucudum bir yerden sonra isteyecek bebegime nasil yetecegim sizip kalirim herhalde(kim bakabilirki benden baska ) ,havalar soguyacak simdi bebek gelince camlar perdeler acik olamiyacak nasil durup o yatakta yatacagim.vs gibi bir cok soru isareti kaygiyla cebellesip duruyorum.Ne yapacagimi sasirmis durumdayimnormal yıkayıp kurutup yiyorum ne yersem. ama senin psikolojik bir yardım alman lazım. bebeğin doğduğunda kendine mukayyet olman lazım ama zor gibi görünüyor.
Ne güzel doktorunun tüm şartları göz önünde bulundurarak analiz etmesi. Sağlıkla kucaklamak kısmet olsun inşallahEvet yazdiklarini okumustum. Mecburiyetten bir dr degisimi yapmistin. Bu yeni doktorun tatil programina gore belki de egitim programina gore tarih belirleme ihtimali geldi aklima. Her seyin hayirlisi olsun hakkimizda. İnsallah vakitlice gelsin bebislerimiz.
Benim durumda mesela riskten dolayi en erken 8 Agustos’a ulasmayi hedefliyorduk. Cok badireler atlattik. Sonra her muayenede bebegin gelisimi ve benim durumumu analiz etti ve hep biraz daha bekleyelim dedi. Nihayetinde 39+3 gibi bir hedef var su an.
Hayirlisiyla kucaklayalim yavrularimizi insallah.
bunların hepsinin çaresi var biliyosun değil mi? önce sakin olacaksın sonra yetebildiğin kadar yapacaksın. eşinden bağımsız yapmadın herhalde bu bebeği. bostan korkuluğu mu o niye yardım etmiyo. ver eline süpürgeyi viledayı yapsın yarım saatini almaz. sen de bebekke alakakı işlerle ilgilen.Canim hamileligimde panik atak ve kolostrofobi hastasi oldum zaten.Normaldede biraz titiz bir insandim ama psikolojik rahatsizliklarim yoktu.Annemi bababami 11 ay arayla kanserden gecen sene kaybettikten annem can cekisirken yaninda ölüme sahit olduktan sonra ölüm ve hastalik korkum basladi.suan psikoterapi aliyorum ama bi faydasini henuz goremedim.Suan esim olmadan yalniz dusa kabine bile giremiyorum.hatta wc ye giremiyordum onunaz atlattim cok şükür.Camlar perdeler evde kapali asla duramiyorum.Nefesim kesiliyor atak geciriyorum.oyle zor durumdayimki yalnizim esim dahil beni anlayan kimsem yok.dolayisiyla bu kadar somut riskle dogum nasil gececek malum yasta var atlatabilirsek sonrs bize kim bakacak isleri halletmem lazim ki boyle hersey havada bi eve bebek gelmesin diye cabaliyip duruyorum tek basima.sonrasi daha kotu aylardir uyumadim icin vucudum bir yerden sonra isteyecek bebegime nasil yetecegim sizip kalirim herhalde(kim bakabilirki benden baska ) ,havalar soguyacak simdi bebek gelince camlar perdeler acik olamiyacak nasil durup o yatakta yatacagim.vs gibi bir cok soru isareti kaygiyla cebellesip duruyorum.Ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Ne güzel doktorunun tüm şartları göz önünde bulundurarak analiz etmesi. Sağlıkla kucaklamak kısmet olsun inşallah☺
MaşAllah canım bu gidişle sezeryana döner zaten senin 1 ayda 4 buçuğu görür bence senin kız, kilosundan azıcık bizimkine aktarabiliriz senin kızda vermek istersekızlar toplu cevap vereyim. bebeğimin karnı diğer bölgelerinden 1 hafta önde. diğer yerleri 36 hafta karnı 37 hafta çıktı. kilosu da 3.300 çıktı. boyu uzunmuş. baş gelişti yine. doktor nst ye bağladı sancım çıkmadı ama sancımın olup benim hissetmememden korktu bakmak istedi. iriliği için genetiktir dedi. en son kontrole gittiğimde 34 haftalıktı ki 2 hafta önce çarşamba gitmiştim sanırım. şekerim de olmamasına rağmen sanırım genetik olarak iri bir bebek.
eylülü görür müyüm bilmiyorum belki ağustos sonu gelebilir bebeğim. eve geldik şimdi. bi an ciddi ciddi doğurcam sandım heyecandan
Çok geçmiş olsun canım, gayet güzel çok sevındım, Eylülü görürüz inşallahkızlar toplu cevap vereyim. bebeğimin karnı diğer bölgelerinden 1 hafta önde. diğer yerleri 36 hafta karnı 37 hafta çıktı. kilosu da 3.300 çıktı. boyu uzunmuş. baş gelişti yine. doktor nst ye bağladı sancım çıkmadı ama sancımın olup benim hissetmememden korktu bakmak istedi. iriliği için genetiktir dedi. en son kontrole gittiğimde 34 haftalıktı ki 2 hafta önce çarşamba gitmiştim sanırım. şekerim de olmamasına rağmen sanırım genetik olarak iri bir bebek.
eylülü görür müyüm bilmiyorum belki ağustos sonu gelebilir bebeğim. eve geldik şimdi. bi an ciddi ciddi doğurcam sandım heyecandan
allah yardımcın olsun ben de var panik atak çoz zor iş.dediğin gibi sabah ilk iş cam pencere açarım nefesim kesiliyor.yaş var demişsin kaç yaşındasın benim de yaşım var ,nasıl olacak nasıl bitecek bilmiyorum.Hamilelik bitsin bir an önce diyemiyorum çünkü sonrası daha zor.Allah yardımcımız olsun.Canim hamileligimde panik atak ve kolostrofobi hastasi oldum zaten.Normaldede biraz titiz bir insandim ama psikolojik rahatsizliklarim yoktu.Annemi bababami 11 ay arayla kanserden gecen sene kaybettikten annem can cekisirken yaninda ölüme sahit olduktan sonra ölüm ve hastalik korkum basladi.suan psikoterapi aliyorum ama bi faydasini henuz goremedim.Suan esim olmadan yalniz dusa kabine bile giremiyorum.hatta wc ye giremiyordum onunaz atlattim cok şükür.Camlar perdeler evde kapali asla duramiyorum.Nefesim kesiliyor atak geciriyorum.oyle zor durumdayimki yalnizim esim dahil beni anlayan kimsem yok.dolayisiyla bu kadar somut riskle dogum nasil gececek malum yasta var atlatabilirsek sonrs bize kim bakacak isleri halletmem lazim ki boyle hersey havada bi eve bebek gelmesin diye cabaliyip duruyorum tek basima.sonrasi daha kotu aylardir uyumadim icin vucudum bir yerden sonra isteyecek bebegime nasil yetecegim sizip kalirim herhalde(kim bakabilirki benden baska ) ,havalar soguyacak simdi bebek gelince camlar perdeler acik olamiyacak nasil durup o yatakta yatacagim.vs gibi bir cok soru isareti kaygiyla cebellesip duruyorum.Ne yapacagimi sasirmis durumdayim
bakalım bi dahaki randevuda kaç haftalık çıkacak. korkuttu beni doğsun da ısırcam güzelceMaşAllah canım bu gidişle sezeryana döner zaten senin 1 ayda 4 buçuğu görür bence senin kız, kilosundan azıcık bizimkine aktarabiliriz senin kızda vermek istersebizimde boyu 1 hafta önde karın çevresi 8 gün geride yani boy ve karın arasında 15 gün fark var , her bebek çeşit çeşit işte rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?