2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım hayırlısı olsun bundada vardır hayır 4günün var randevuya çokta değil
Aynen canım ama bayramdan önce gitmiştim zaten özledim bebişi geçen defa karın ölçüsü artmamıştı birde o var kafamda noldu kilo aldı mı karnı haftasını yakaladı mı diye birde bizim suyumuz sınırda suyu ne durumda kafamda zibilyon tane soru

Aynen canım 45 i sancıdan saymiyorlar benim 1 defa 55 bir defa 35 4 defa 25 cıktı ama postaladılar beni eve birşeyin yok hadi yallah diye sağlıcakla gelsin
Aman olmasın canım daha birsürü işim var işle kafayı bozdum bugün gelirken pazardan 20kilo patlıcan aldık karnı yarıklık kızartıcam şimdi onları dolaba pazar günüde bağ evine gidersek yarısını köz yapcam bu kış zor geçecek 3çocuk bide yasaklar ne olursa sürekli boğaz düşüncez ne yiycex derdi

Kolay gelsin canım sağlıcakla vaktinde gelsin İnşAllah

Yakalar inşallah canım bizimde uyruk kemiği küçük çıkmıştı bayram öncesi gitmiştik bizde şimdi normal dedi hergün kendilerini tamamlıyorlar gün geçtikçe ama özleniyor nası duruyor felan die insan merak ediyor

Az kaldı artık son rampadasın canım bu hızla kilo alırsa büyük ihtimalle 3 haftaya kavuşursunuz ayy hayali bile güzel keşke benimkide tombik olsaydı da çabuk kavuşsaydık
Tombik bebek çok güzel oluyor benim kardeşim 5doğmuştu doktor öyle bilin fazlasını bilmeyin demişti al sev yani nası güzel oluyordu

Bizim aksine uyluk kemiği 1 hafta öndeydi karnı gerideydi ve normalde hep haftasıyla uyumlu gidiyordu karnı gittim 30 haftalıkken tam 30 haftalık cıktı 9 gün sonra 30+1 cıktı 9 günde bir günlük mü büyüdü yani diye şok oldum çünkü boyu 2 cm uzamış ama karnı aynı duruyordu

Tombik bebek çok güzel oluyor benim kardeşim 5doğmuştu doktor öyle bilin fazlasını bilmeyin demişti al sev yani nası güzel oluyordu
Benim de kardeşim öyle annem diyor ödemi indikten sonra çocuk 5 buçuk kilo çıktı ama tabi ben o zamanlar 1 buçuk yaşında idim çok hatırlamıyorum aksine bende 1750 doğmuşum aramızda doğum boyumuzun 20 cm fark var birde benim bebe cılız olacak anası gibi

İşte canım gelişiolar tamamlıyorlar haftadan haftaya günden güne kendilerini hayırla doğacaklat inşallah hepside

Ajhahaahah normalmişin oğlum bana çekmiş iki kızım da zayıf babalarına çekmişler 3ü anca bulur sanırım buda neyse artık dayıycaz memeyi artık inşallah sütümğz olur yarar da eşim aman dio emzir mamalar çok pahalamış

Adam haklı mamalar altınla yarışır ama dediğin gibi inşAllah sütümüz olurda bebişler bol bol emer onlar içinde en sağlıklı olanı o para yönünü geçtim

Anladım canım rahim uzunluğun gayet iyiymiş benimkide öyleydi.. şuan serklajın varmı ? Bende iş falan yapmıyorum yat otur kalk öyleyim. Ağırlaştıkça hareketlerimizde kısıtlanıyor cidden ağrı giriyor hemen biyerlere.. akşamları bende öyleyim su içecek yerim kalmıyor iğne batırsan pufff olcakmışım gibi hissediyorum

İnşAllah canım sağlıklı olsunda kilo alınıyor kendimden biliyorum dana gibi oldum çünkü şuan
Estağfirullah canım
Adam haklı mamalar altınla yarışır ama dediğin gibi inşAllah sütümüz olurda bebişler bol bol emer onlar içinde en sağlıklı olanı o para yönünü geçtim
Aynen en azından yaşına kadar emerse diyorum benim diğerleri de çok emmedi kızda mama takviyeliydi sarılık olmuştu ondan dolayı şimdi aman dio sen ye dio bebek için dio anne sütü mühim dio garibim

Valla şu kadar emsin diye hesaplama yapmıyorum annem beni 1 yaşına kadar emzirmiş demiş 2.yi istediği kadar emzircem ne zaman bırakırsa ki 5 buçuk 6 aylıkken hastaneye yatmak zorunda kalmış geri çıkınca da kardeşim kabul etmemiş memeyi o yüzden hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun

Masallah kuzum sewindim herseyin yolunda olmasina. 10gun once nstde benim 67leri gorunce doktor korkmus serum vermisti. Benimde bu sefer 3-4 defa 40larin ustune cikmisti normal dedi. Kaldiki daha 32+5im ben

Evet biliyorum canım gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani enfeksiyon yüzünden böyle bişey olması Gene sonlara gelmişsin çok şükür benim doktorum 35e kadar antibiyotiklerle gelsek rahatlarız dedi daha 5hafta var önümde peki su az az gelince nasıl toparlandı sonra ? Ve o süreçte antibiyotik falan kullandın mı ?

Yani yapmamak ii canımda yine yapılıyor hayırlısı olsun

Masallah kuzum sewindim herseyin yolunda olmasina. 10gun once nstde benim 67leri gorunce doktor korkmus serum vermisti. Benimde bu sefer 3-4 defa 40larin ustune cikmisti normal dedi. Kaldiki daha 32+5im ben
Ooo seninki iice erken olmuş canım aman dikkat et aman diyim bende canım ne zmn dır hurma istiyor korkuma yiyemiyordum haftaya günlük 3le başlayacağım inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…