- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.001
bizi de haberdar et müsait anındaKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Teşekkür ederim kuzum, inş hepimizin gönlünce olsunBen de poşete koydum çünkü poşet her açıdan daha mantıklı bir kere içini görüyorsun. Neden yenik başlasın canım benim öyle düşünme. Abartmak hiçbir zaman iyi birşey değil. Herkes gönlünün istediğini yapsın ns güzel işte. Ben de lohusa takımı aldım ama uzun kollu uzun etekli kafama göre lcw takımı malesef olmadığı için mecburen en normale yakın olanından aldım. Bi de kardeşimin ısrarıyla terlik de aldım keşke almasyamışım. Havlu terliği hastaneye götürmem ki ben. Pislenir eve gelince nasıl hemen yıkiycam anca evde giyerim bir. İki o da belki. Yani hayatın sana kalmış hele böyle küçük zevkler adı üstünde zevk ister yap ister yapma ama pişman olma. Kararını ver ve arkasında dur herşey gönlünce olsun cnaım
Adam rahat dr demek ki..ama o kadar kasılma normal mi ki..benim de oluyo gunde 10 15 kez ama hic saymadım..hatta nstde oldu ama bise cikmadi..bakalim bugün ne cikicakKasıldıgı an karnım içeri çekiliyor semsert oluyor her yeri , sizi oluyor hafif ama öyle aşırı bir ağrı yok canım , doktora göre olurmuş dedim dün 35 defa kasıldı 5 saat içinde adam hiç tınlamıyor
Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsunKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Ayni durumdayız demek wc kankim oldu..Ay evet yaaayatmadan önce ilaçlarımı içiyorum tüm ilaçlarım zaten yarım litre suyla kayıp gidiyor sonra sabaha kadar wc-yatak arasında gidip geliyorum.bir de bebek artık başaşağı durduğu için idrarım tam da gelmiyor tam wcden çıkacam tekrar bir idrar isteği valla hasta bezi bile alıp bağlamayı düşünüyorum artık
Benimde hep aşağıdaydı simdi iyice indi gibi Gibi hissediyorum yürürken elimle karnımı tutma ihtiyacı geliyo düşecek sanki tutmasamKızlar ben gibi bebeği çok aşağıda taşıyanlar var mı. Aşağıdaydı bebeğim iyice aşağıya indi aşırı zorlanıyorum artık yatarkende otururkende
Geçen hafta taşındım yeni temizlik yerleşme yapıldı ama işkence gibiydi resmen hala tam bitmiş deil ama ben bitmiş durumdayım..pandemi yüzünden eve kimseyi sokamadık bile yardim içinİnşAllah canım valla tutuştum ki ev işi ne kadın getrcektik haftaya oda yakınımızın çağırdığı kadın korona çıkmış iptal ettikbana kaldı tüm iş
Geçmiş olsun cnm ya inşallah biraz daha durur annesinin rahat karnindaKizlar toplu cevap vereyim dedim. Hastanedeyim. Druma yetistim, nstde sancilarim cikti, cocugun kafasida asagi inmis ama acilma yok sukur. Dr erken dogum riski nedeniyle yatirdi bu gece icin. 2-3 hafta tutmaya calisicaz dedi. 2 saattir serum takili bjtince nst cekilecek tekrar. Ciger gelistirici igne yapildi sabahta yapilacak. Dua edin minnosuma daha 2.300civariymis kilosu ama haftasindan onde tam 34+1 gorunuyor. Demem o ki hazirliklarinizi tamamlayin canlar her an ne olacagi belli olmuyor
Saol canim benim aminn insallah. Simdi nstde yine biraz sanci cikti. Okadar seruma sanci durdurucuya ragmen. Drumun gelmesini bekliyorum bakalim ne diyecek. Bi yawrumda evde bekliyor, ah ne zormusGeçmiş olsun cnm ya inşallah biraz daha durur annesinin rahat karninda
Ayyy haberdar et biziiiKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Hakkında hayırlısı olsun canım haberdar et biziKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Anne olmak parçalara bölünmek demek..herşey güzel olucak insallah iyi düşünelim iyi olsunSaol canim benim aminn insallah. Simdi nstde yine biraz sanci cikti. Okadar seruma sanci durdurucuya ragmen. Drumun gelmesini bekliyorum bakalim ne diyecek. Bi yawrumda evde bekliyor, ah ne zormus
Ben de senin gibi dusundum cogu seyi gerek yok diyip yapmadim.ama icimde kalir mi pisman olur muyum bilmiyorum.İyi geceler kızlar, gece gece uyuyamadım hani şu havalı lohusa gecelikleri taçları var ya ben onlara hiç özenmedim gereksiz pahalı bulduğum için gidip lcwden 35tlye gecelik aldım sonra düşündüm özenir miyim diye bugün hiç değilse taç alayım diye baktım sonra aman saçma sapan deyip vazgeçtim acaba görüp neden yapmadım der miyim ki. Bide hastane çantası vidyoları izledim bir iki millet müslin keselere koymuş kıyafetleri ben gittim kilitli buzdolabı poşeti aldım ona koydumevladım direkt 1-0 yenik başlıcak. Son olarak karar veremediğim çantaya iki kundak bi müslin örtü birde ince örgü battaniye koydum yeter mi acaba üşür mü bebek geçen bi arkadaş doğum yaptı sarmışta sarmış bebeğini bu sıcakta bizim zamanımız da ille daha serin olcak eşim yeter bura sıcak memleket diyor ama kafam çok karıştı ? Siz neler yaptınız ben gibi aman abartmayım diyen var mı aramızda
Ben de bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete koydum, ayrıca yakın zamanda doğum yapam arkadaşımın gecelik ve pijamasını koydum, ek olarak bir tane kendi aldığım basit bir gecelik var. Ayrıca süslü terliklerden ben de almadım, aksine rahat edeceğim gezer terliklerimi koydum bavulaBen de senin gibi dusundum cogu seyi gerek yok diyip yapmadim.ama icimde kalir mi pisman olur muyum bilmiyorum.
Ben kilitli poşet bile almadım buzdolabı poşetine koydumİyi geceler kızlar, gece gece uyuyamadım hani şu havalı lohusa gecelikleri taçları var ya ben onlara hiç özenmedim gereksiz pahalı bulduğum için gidip lcwden 35tlye gecelik aldım sonra düşündüm özenir miyim diye bugün hiç değilse taç alayım diye baktım sonra aman saçma sapan deyip vazgeçtim acaba görüp neden yapmadım der miyim ki. Bide hastane çantası vidyoları izledim bir iki millet müslin keselere koymuş kıyafetleri ben gittim kilitli buzdolabı poşeti aldım ona koydumevladım direkt 1-0 yenik başlıcak. Son olarak karar veremediğim çantaya iki kundak bi müslin örtü birde ince örgü battaniye koydum yeter mi acaba üşür mü bebek geçen bi arkadaş doğum yaptı sarmışta sarmış bebeğini bu sıcakta bizim zamanımız da ille daha serin olcak eşim yeter bura sıcak memleket diyor ama kafam çok karıştı ? Siz neler yaptınız ben gibi aman abartmayım diyen var mı aramızda
Ayy hayırlısı canım kaç haftalıktın belirti varmıydı Bi andamı geldi haber et bizi
Canim Rabbim yardimciniz olsun, dualarimiz seninle
Sağsalim insallah dua edicem
Çok geçmiş olsun inşaallah biraz daha durur. Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım, çok da erken sayılmaz lütfen içini ferah tut. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebişler inşallah
bizi de haberdar et müsait anında
Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ayyy haberdar et biziii
Çok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecekHakkında hayırlısı olsun canım haberdar et bizi
Maşallah canım benim gozun aydın çok sevindimÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Canım hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsünÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Hadi gözünüz aydın. Sag salim kavuştunuzÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?