2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Teşekkür ederim kuzum, inş hepimizin gönlünce olsun

Adam rahat dr demek ki..ama o kadar kasılma normal mi ki..benim de oluyo gunde 10 15 kez ama hic saymadım..hatta nstde oldu ama bise cikmadi..bakalim bugün ne cikicak

Ayni durumdayız demek wc kankim oldu..
Bazen yetişemiyorum bile

Kızlar ben gibi bebeği çok aşağıda taşıyanlar var mı. Aşağıdaydı bebeğim iyice aşağıya indi aşırı zorlanıyorum artık yatarkende otururkende
Benimde hep aşağıdaydı simdi iyice indi gibi Gibi hissediyorum yürürken elimle karnımı tutma ihtiyacı geliyo düşecek sanki tutmasam

İnşAllah canım valla tutuştum ki ev işi ne kadın getrcektik haftaya oda yakınımızın çağırdığı kadın korona çıkmış iptal ettik bana kaldı tüm iş
Geçen hafta taşındım yeni temizlik yerleşme yapıldı ama işkence gibiydi resmen hala tam bitmiş deil ama ben bitmiş durumdayım..pandemi yüzünden eve kimseyi sokamadık bile yardim için

Geçmiş olsun cnm ya inşallah biraz daha durur annesinin rahat karninda

Saol canim benim aminn insallah. Simdi nstde yine biraz sanci cikti. Okadar seruma sanci durdurucuya ragmen. Drumun gelmesini bekliyorum bakalim ne diyecek. Bi yawrumda evde bekliyor, ah ne zormus
Anne olmak parçalara bölünmek demek..herşey güzel olucak insallah iyi düşünelim iyi olsun

Bu sorum özellikle suyu gelen hamislere ebem su geldikten sonra 24 saat içinde dogmali dedi bı kaç arkadaş vardı suyu gelip de doğum yaptirilmayan onlardan ilgi alabilirmiyim nasıl doğum olmadı birazı mi gelmiş suyun yoksa başka bir müdahale mi yapıldı suyla ilgili

Ben de senin gibi dusundum cogu seyi gerek yok diyip yapmadim.ama icimde kalir mi pisman olur muyum bilmiyorum.

Ben de senin gibi dusundum cogu seyi gerek yok diyip yapmadim.ama icimde kalir mi pisman olur muyum bilmiyorum.
Ben de bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete koydum, ayrıca yakın zamanda doğum yapam arkadaşımın gecelik ve pijamasını koydum, ek olarak bir tane kendi aldığım basit bir gecelik var. Ayrıca süslü terliklerden ben de almadım, aksine rahat edeceğim gezer terliklerimi koydum bavula herkesin tarzı ve istekleri kendine özel, içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın başkalarının yaptığına ve dediğine takılmayın Civciv saliha , A Arayanbulur

Ben kilitli poşet bile almadım buzdolabı poşetine koydum normalde bende alsam diyordum lohusa geceliğini sonra dedim ben onu giymem ki zaten hiç değil mi işe yarasın sonra yine giyeyim. Müslinde 2 müslin koydum çarşaf niyetine dedim lazım olursa diye bir penye battaniye ,bir nohut battaniye , birde bir tık daha kalın battaniye koydum nolur nolmaz diye canım

Ayy hayırlısı canım kaç haftalıktın belirti varmıydı Bi andamı geldi haber et bizi
Canim Rabbim yardimciniz olsun, dualarimiz seninle
Sağsalim insallah dua edicem
Çok geçmiş olsun inşaallah biraz daha durur. Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım, çok da erken sayılmaz lütfen içini ferah tut. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebişler inşallah
bizi de haberdar et müsait anında
Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ayyy haberdar et biziii
Hakkında hayırlısı olsun canım haberdar et bizi
Çok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…