2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Adam rahat dr demek ki..ama o kadar kasılma normal mi ki..benim de oluyo gunde 10 15 kez ama hic saymadım..hatta nstde oldu ama bise cikmadi..bakalim bugün ne cikicak
Haber et bakalım canım bazen nst anında kasılman da olmayabiliyor ona dikkat et kasılma yaşadığın halde mı nst de çıkmadı yoksa o an mı yasamadın diye çünkü dün benim daha başlarken kasıldı çeken kadın geldi baktı sordu hemen senin sancın mı var agrın filan var mı diye ama evdeki gibi sürekli olmadı mesela kasılma 2 tane daha daha hafif oldu nst sırasında o yüzden normal dedi doktor dediğim gibi kendini dinle bilirsin zaten o an kasıldın mı şiddeti nasildi diye

Aynı durumu yaşadım canım biraz daha durur bebeğin merak etme. Benimki 31.haftada başladı ve 5 haftadır duruyor iğnelerle çok şükür

Aynenn canım kolay değil gerçekten hani gözünün içine bakabaka senin haklı olduğun konuda seni haksız çıkarmaya çalışıyorlar ya ben buna katlanamıyorum en son artık herkes herkesin yaşantısına saygı duysun dedim eşime karışmasınlar bana sevmezsinler benim onların sevgisine ihtiyacım yok hayatıma saygı duysunlar eşim konuştu onun üstüne eskiye göre daha iyi şükür yine ufak tefek sürtüşme oluyor onları muhatap almıyorum eşime diyorum sonra nie bana böyle davrandın felan deme diyorum oda tamam diyor tek biriktirip patlamada diyor birikince alev oluyor yangın yıllarca soğukluk oluyor da

Geçen hafta taşındım yeni temizlik yerleşme yapıldı ama işkence gibiydi resmen hala tam bitmiş deil ama ben bitmiş durumdayım..pandemi yüzünden eve kimseyi sokamadık bile yardim için
Allah yardımcın olsun canım valla diyorum nekadar zor Bi zamana denk geldik pandemi Bi yandan sıcaklar Bi yandan kışlık hazırlıkları Bi yandan bebek hazırlığı bide taşınmak gerçekten çok yıpratıcı

Aynı durumu yaşadım canım biraz daha durur bebeğin merak etme. Benimki 31.haftada başladı ve 5 haftadır duruyor iğnelerle çok şükür
Insallah canim benim, bizde 31.haftadan beti yasiyoruz. Dr yine cikarmadi yeni serum taktirdi sabah sancin cikmis yine dedi. Ogleden sonra gece icin konusalim dedi. 1.5 saat sonra tekrar nst cekilecek

Çok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Tebrik ederim ikinizii çok sevindim duygulandım Allah analı babalı büyütsün müsait olunca detaylı anlatirmisin yaşadıklarını ve erken doğum riskin varmiydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…