- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.041
Az kaldı canım inşallah bekler vaktini , sancı sırasında agrın oluyor mu ne oldu evde doktora gitmeni gerektiren acabaInsallah canim bi eylulu goreydik
Dunden onceki gece agrim vardi sirtima vuruyodu sehirdisindaydim dra gidemedim dun 5 gibi geldim iste sancilarim baslamis yatis verdi. Durdurmaya calisiyolar. Kasilma haricinde regl agrisi gibi agri giriyo o anlarda ozel bolgeme ve kuyruk sokumuma da agri giriyo ayni zamanda.Az kaldı canım inşallah bekler vaktini , sancı sırasında agrın oluyor mu ne oldu evde doktora gitmeni gerektiren acaba
Senin belirtin baya fazlaymış canım ama inanıyroum ilaçlar işe yarayacak , okuduğum mesajlarda hep sancı gelip durdulumus ve zamanında doğum yapmış çoğu kişiDunden onceki gece agrim vardi sirtima vuruyodu sehirdisindaydim dra gidemedim dun 5 gibi geldim iste sancilarim baslamis yatis verdi. Durdurmaya calisiyolar. Kasilma haricinde regl agrisi gibi agri giriyo o anlarda ozel bolgeme ve kuyruk sokumuma da agri giriyo ayni zamanda.
Ayy hayırlı olsun canım benim gözün aydın yaşadığın süreci bizimlede paylaşırsan çok sevinirizÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Evet ben de 2019 eylul annesiyimmerhabalar, öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
ben 1 eylül 2019’da kızımı kucağıma aldım. yaş günü yaklaştıkça kendimi burda buluyorum, o heyecanımızı o endişemizi tarif edilemez duyguları tekrar tekrar yaşıyorum. hamileliğimin son zamanlarında 2018 eylül annelerinden birisi gelip bizim grubumuza 1 sene sonra nerde olduğuna dair bişeyler yazmıştı bana öyle iyi gelmişti ki hayal gibişimdi bende size birseyler yazmak istiyorum. ilk sırada doğum var, sezeryan veya normal hiç farketmez keşkesiz doğumunuz olsun yeter :) yaza aldanıp hastaneye kalın şeyler götürmemezlik yapmayın. kan kaybından olsa gerek oldukça üşüyeceksiniz. bebeğiniz içerde sıcacıktı dışarısı ona da soğuk gelecek battaniye eksik olmasın. depend müthiş bisey tavsiyemdir. lohusalık. bambaska bir dünya. etrafa kulağınızı kapatmanız gereken en önemli dönem duymayın kimseyi bol bol kucaklayın bebenizi♥ gaz. az veya çok her bebeğin yaşadığı bir şey ve unutmayın hiçbir şey gaza çare değil zamandan başka. sabır 3 aydan sonra bitecek. gazsız bebekleriniz olsun :) her dönemi çok farklı hiçbir zaman unutmayın bir daha bu kadar küçük olmayacaklar anın tadını çıkarmaya bakın. zor ve meşakkatli bir yol ama eşsiz güzellikte her şey düzene öyle güzel oturacak ki siz bile inanamayacaksınız. 1 yıl sonra yürüyecekler mesela dişleri olacak (benim kızım hala dişsiz ) herşeyi anlayacaklar ama en çok annelerini. en çok sizi. herşeyi sevecekler ama en çok sizi. herşeysiz durabilirler ama sizsiz asla. şöyle dönüp baktığımda 1 yılda o kadar yol kat etmiş ki kızım. onların iç ve dış dünyasında o kadar büyük şeyler gerçekleşiyor ki zaman zaman bundan dolayı sıçrama yaşayacaklar (bknz: atak dönemleri) onları anlamaya çalışın her şey gibi bu da geçici. hiçbir zaman bugünkü gibi olmayacaklar her geçen gün büyüyecekler tadını çıkarın herkese bebekleriyle sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum :)
İçini rahat tut kuzum şu saatten sonra doğsa da drlar erken saymıyor36. Haftam biticek ama hep bir erken doğum riskim vardı canım 31. Haftamdan beri bebeğimin çok aşağıda olması, 2 hafta önde olması ve kanala çok erken yerleşmesinden dolayı. Hayırlısı bakalım.
Drda hemen dogum olacagini sanmiyorum dedi. Amacim seni rahatlatarak gondermek dedi. Dogarsa belki kuvezde kalmaz dedi aksama kadar burdayim simdilik gece kalip kalmicagima karar vercekSenin belirtin baya fazlaymış canım ama inanıyroum ilaçlar işe yarayacak , okuduğum mesajlarda hep sancı gelip durdulumus ve zamanında doğum yapmış çoğu kişi
37 itibariyle pramatüre sayılmıyor ve sağlıklı doğabilir durumda duruyor. Korkma doğarsa da tehlike yaratacak kadar erken değil.Kızlar 36. Haftamdayım dünki kpntrolümde bebek çok aşşağıdaydı 2 cm de açıklık vardı perşembe tekrar çağırdı öyle bi sancı gibi bişey hissetmiyorum gece biraz olur gibi oldu 2 cm açık ilerlermi yarına kadar ilerlemedende böyle devam edermiyim sizce bebeğin kilosu 2.700 dü korkuyorum küveze girmesinden
Canım bir hastanedesin bir evde di mi son günlerde? Takip edebildiğim kadarıyla öyle anladım. Hayırlısı olsun inşallah bebeğine en doğru anda kavuşursun.Drda hemen dogum olacagini sanmiyorum dedi. Amacim seni rahatlatarak gondermek dedi. Dogarsa belki kuvezde kalmaz dedi aksama kadar burdayim simdilik gece kalip kalmicagima karar vercek
Ağrı sızı sancı olunca duruma göre nst veya açıklık kontrolü yapılabilir ama normalinde giden bir gebelikte nst de açıklık da tamamen doktorun tarzına göre değişiyor. Hatta açıklık/çatı kontrolünü doğum başlamadan bakmayan doktorlar var. Nst ise kimi doktor 32 den itibaren her hafta bakıyor, kimi doktor daha geç bakıyor. Örneğin ben 38. Haftamda ilk kez bu hafta gircem nst ye.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum kaçıncı haftadan itibaren kontrollerde nst ye bağlıyorlar ve rahim ağzı açıklık kontrolü yapılmaya başlıyor ?
Sanırım nst belirli bi haftadan sonra her kontrolde düzenli olarak yapılıyor ama bu rahim ağzı açıklığı illa ki yapılıyor mu yoksa ağrı sızı sancı filan olunca mı yapılıyor?
Yok canim dunden beri hastanedeyim bu gecede kalabilirmisim karar verecek drCanım bir hastanedesin bir evde di mi son günlerde? Takip edebildiğim kadarıyla öyle anladım. Hayırlısı olsun inşallah bebeğine en doğru anda kavuşursun.
İnşAllah sancılar kesilmiş şekilde çıkarsınız canım❤Drda hemen dogum olacagini sanmiyorum dedi. Amacim seni rahatlatarak gondermek dedi. Dogarsa belki kuvezde kalmaz dedi aksama kadar burdayim simdilik gece kalip kalmicagima karar vercek
Geçmiş olsun canım inşşalah bebiş günlerini tamamlar ben de bir hafta önce hastanede yattım sancı kesici ilaç ve serumlar kullanıldı şu an bir haftamı atlattım bir hafta sancı kesicSaol canim benim aminn insallah. Simdi nstde yine biraz sanci cikti. Okadar seruma sanci durdurucuya ragmen. Drumun gelmesini bekliyorum bakalim ne diyecek. Bi yawrumda evde bekliyor, ah ne zormus
Çok şükür sağlıkla kucağını aldın ya en önemlisiÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Canım yazıyordum da yarım kaldıYok canim dunden beri hastanedeyim bu gecede kalabilirmisim karar verecek dr
Amin saolasin hepimizi ins
MaasALLAH canim RABBIM saglikla anali babali buyutsunÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Bugün benim kontrolüm vardı doktorum 36 dan sonra haftada bir kontrol var ve nst bakılacak dedi. Nst neyse de ben açıklık veya çatı kontrolünden çok çekiniyorum İnşAllah doğum anına kadar yapılmadan süreci atlatırımAğrı sızı sancı olunca duruma göre nst veya açıklık kontrolü yapılabilir ama normalinde giden bir gebelikte nst de açıklık da tamamen doktorun tarzına göre değişiyor. Hatta açıklık/çatı kontrolünü doğum başlamadan bakmayan doktorlar var. Nst ise kimi doktor 32 den itibaren her hafta bakıyor, kimi doktor daha geç bakıyor. Örneğin ben 38. Haftamda ilk kez bu hafta gircem nst ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?