2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım küveze girmez 2.700 ile benim arkadaşım doğum yaptı ki bende 36. Haftamdayım bebeğim kilo almamış 2kilo 271 gram maalesef sen bunları düşünme kilosu çok iyi ben korkuyorum asıl Hemde çok hastane de yattım stresten ve ilaçlardan bebeğin gelişimi az az ilerliyormuş

Bu zamana kadar bebeğin kilo durumu nasıl ilerliyordu haftasıyla uyumlu muydu yoksa hep geriden mi geliyordu acaba ?

Geçen hafta taşındım yeni temizlik yerleşme yapıldı ama işkence gibiydi resmen hala tam bitmiş deil ama ben bitmiş durumdayım..pandemi yüzünden eve kimseyi sokamadık bile yardim için
Ben yeni tasinmadim ama evim tasiniyor gibi havada.Apartmainin cati katini onariyorlar.Halilarimi yikamaya vermistim ama seremiyorum ki.Butun pislik camdan kapidan hop icerde.catinin bitmesini beklersem doguracagim.boyle daginik eve bide bebek gelirse diye enerjimi tuketene kadar az birseyler yapmaya calisiyorum ama zaman yetmiyo.E artik oyle hizli egilip kalkamiyoruz.Yardimcida alamiyorum pandemiden.Surekli hastanelerde kosturup gunluk isleri zor yapiyorum.Hastane cantasi bir turlu tamamlanamiyor.Alisveris internetten zor oluyor zaman aliyor.Evi bi turlu yerlestiremedim.Bende dedigin gibi bitmis durumdayim ki zaten varis ve emboli riski yuzunden ayakta fazla durmamam gerekiyor.ona ragmen butun gun ayaktayim.Nasil yetisecegimi bilmiyorum gercekten.Hadi yetistik o yorgunluk ve uykusuzlukla dogum sonrasi ne yapacagiz .uykuyada enerjiyede ihtiyacimiz olacak.Rabbim yardimcimiz olsun gercekten biz kadinlarin işı cok zor coookkk!!!

Yok canim dunden beri hastanedeyim bu gecede kalabilirmisim karar verecek dr
Amin saolasin hepimizi ins
Cok gecmis olsun canim gecen hafta benimde cok sancim oldu ,akinti ,sirt ve bel agrisi hepsi beraber hatta cumartesi saat basi duzenli agriya gecti.doguruyorum sandim ama cok yorulmustum sonradan yatinca dinlenince gecer gibi oldu.yalanci sanci herhalde diye covit zamani gitmedim.dogurmadim henuz cok sukur..pazartesi kontrolum vardi zaten.Kontrolde herhalde o kadar agriya acilma olmustur dedim ama dr acilmayla ilgili birsey soylemedi serviks rahim boynuda 4 cm dedi.Bu tur sancilar dogurana kadar olacak sanirim.Yalanci sancilar korkutuyor bizi gibime geliyor ama tabi senin gibi tedbirli olup kontrole gitmekte yarar var.InsALLAH zamaninda gelsinler bebislerimiz

Arkadaslar bagcilar MEDIPOL e giden varmi aranizda?
Bide sunu sormak istiyorum hafta olarak benim kizim bas,uyluk,karin hep farkli farkli cikiyor.Dr unuz hangisini haftaniz olarak baz aliyor?
Mesela son kotnrole gore bizim BPD 33+6,
HC 34+0, AC 33+5, FL 35+3 hafta cikti.Son adet tarihimden maalesef emin degilim bu arada
Kilomuz 2379 gr,boyumuz nerde yaziyor bilemedim ama dr 49 cm demisti.Sizce nasil degerlerimiz?

Bu zamana kadar bebeğin kilo durumu nasıl ilerliyordu haftasıyla uyumlu muydu yoksa hep geriden mi geliyordu acaba ?
Hep bir hafta ilerideydi bir hafta önce iltihaptan dolayı aşırı sancım oldu doktor yatış verdi ve sonra bir hafta boyunca sancı kesici ilaç kullan öyle yanıma gel dedi 35 +6 Ya kadar ilaç kullandım az önce doktora kontrole gittim ilacı kesti zaten bir hafta kullanım öneriliyor ve ben o kadar düzenli ve sık sık yemek yedim bende bebeğin kilosunu duyunca şoka uğradım nasıl ya dedim hep bir hafta öndenydi doktorumda normal dedi yaşadığın stres bebeğini etkilemiş olabilir dedi ve ben de kullandığım ilaca bağlıyorum nedense on gün boyunca nasıl 71 gram alır ki ben bu kadar düzenli besleniyorken canım çok sıkıldı ve bir hafta sonra da doğum gerçekleşebilir bilmiyorum ne yapacağımı küveze alınır korkusu var bende deli gibi

Hepsi aynı olmaz dedi doktorum bana farklı olur dedi bizimde hep farklı çıkıyor. Ama ultrasonda ortalama bir değer çıkıyor onu baz alıyor doktor.

Insallah canim benim, sen atlatmissin sukur. Bende 35+6yi gorsem bisi istemicem inanki

Sanada cok gecmis olsun canim benim. Ben ne zaman dra gelip bi bakin hocam desem bisi cikti. 3 haftadir sanciyi durdurmaya calisiyoruz

Tatlim.hic korkma 2 kgyu ve 35i gectiyse genelde kuveze almiyoruz dedi doktorum az once. Bende bununla avunuyorum inanki. Iyi dusunelim iyi olsun

Korkmayın Allah büyük benim kız kardeşim 1 ay önce doğum yaptı ama daha 28 haftalıkken bebek doğum kanalına inmiş doktor heran doğabilir ama bebeğin kilosu çok Çok düşük bebek geriden geliyor sürekli yatacaksın demişti ama kardeşim başka bi eve taşınma ve daha 1,5 yaşında olan kızıyla da ilgilenmek zorunda olduğu için hiç yatamamıştı ama benim küçük tatlı yeğenim doğmak bilmedi ve 41.haftada zorla doğdu yani içinizi ferah tutun

kızlar , bir yandan hastane çantası hazırlarken bir siteye giriyim bakiim kızlar ne durumda diye girdim ki, sancıları başlayanlarımız hatta doğum yapanlarımız olmuş. içim öyle tuhaf oldu ki, öyle duygulandım ki.... hepimiz bir gün bu sayfalara doğuma gidiyorum diye yazacağız, çok az kaldı. Benim ikinci çocuğum olmasına rağmen, en az ilkindeki kadar heyecanlıyım. İnanın bir yada ikinci olması heyecanda birşey değiştirmiyormuş. Her bebek kendi hikayesi ile geliyormuş. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Doğum yapan anneler, fırsat bulursa süreçlerini bizimle paylaşabilir mi?

Öncelikle doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum
Dr da olanlara rabbim acil şifa versin inşallah bir an evvel kesilir sancılarınız ve Dr çıkış verir
Bende 37+5 olarak birazdan Dr kontrolüne gideceğim çatı muayenesi var bugün bakalım ne diyecek Dr
Geçen hafta nst Dr istediği gibi çıkmamıştı şimdi de oğlum uyuyor sanırım yine saatlerce hastanede kalacağız
Ve umarım Dr çatın dar diyip sezeryan günü vermez
Dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…