- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.081
Ben de sen gibiyim bu koronadan hiçbir şeye hevesim kalmadı. Bı bebişe tatlı br tulum aldım foto için o kadar. Ne kapı süsü ne hediiyelik ne başka bir şey. Zaten ziyaretçi yasak. Artık birinci yaş gününü şaşalı yaparım tellafi ederim diyorum. Tacı bile malzemeleri aldm yapmadım, kırmızı birr sey vardı evde onu takıveririm diyorum :)İyi geceler kızlar, gece gece uyuyamadım hani şu havalı lohusa gecelikleri taçları var ya ben onlara hiç özenmedim gereksiz pahalı bulduğum için gidip lcwden 35tlye gecelik aldım sonra düşündüm özenir miyim diye bugün hiç değilse taç alayım diye baktım sonra aman saçma sapan deyip vazgeçtim acaba görüp neden yapmadım der miyim ki. Bide hastane çantası vidyoları izledim bir iki millet müslin keselere koymuş kıyafetleri ben gittim kilitli buzdolabı poşeti aldım ona koydumevladım direkt 1-0 yenik başlıcak. Son olarak karar veremediğim çantaya iki kundak bi müslin örtü birde ince örgü battaniye koydum yeter mi acaba üşür mü bebek geçen bi arkadaş doğum yaptı sarmışta sarmış bebeğini bu sıcakta bizim zamanımız da ille daha serin olcak eşim yeter bura sıcak memleket diyor ama kafam çok karıştı ? Siz neler yaptınız ben gibi aman abartmayım diyen var mı aramızda
Evet onlardan da vazgeçtim ne hediyelik ne de kapı süsü yaptım. Halbuki planlarım vardı etaminden kapı süsü yapacaktım,keçeden hediyelik yalan oldu hepsiBen de sen gibiyim bu koronadan hiçbir şeye hevesim kalmadı. Bı bebişe tatlı br tulum aldım foto için o kadar. Ne kapı süsü ne hediiyelik ne başka bir şey. Zaten ziyaretçi yasak. Artık birinci yaş gününü şaşalı yaparım tellafi ederim diyorum. Tacı bile malzemeleri aldm yapmadım, kırmızı birr sey vardı evde onu takıveririm diyorum :)
Boyu fl değerinin 7 ile çarpımı canım benimle aynı haftalarda olabilirsin çünkü bizimde tam 34 te karın ve baş çevresi 33+4 çıktı boyu 35+1 çıktı ve kilomuzda çok yakın 2361 gr 47.7 cmArkadaslar bagcilar MEDIPOL e giden varmi aranizda?
Bide sunu sormak istiyorum hafta olarak benim kizim bas,uyluk,karin hep farkli farkli cikiyor.Dr unuz hangisini haftaniz olarak baz aliyor?
Mesela son kotnrole gore bizim BPD 33+6,
HC 34+0, AC 33+5, FL 35+3 hafta cikti.Son adet tarihimden maalesef emin degilim bu arada
Kilomuz 2379 gr,boyumuz nerde yaziyor bilemedim ama dr 49 cm demisti.Sizce nasil degerlerimiz?
Cikis yapiyorum yubbiiiiİnşallah, başarabiliriz. Yorma kendini diyeceğim ama ufaklıkla imkansız biliyorum ☺
Çok yormamaya çalış kendini canım bebişte annesine yardımcı olacak inşAllahCikis yapiyorum yubbiiiinapip edip 2 hafta daha tutucam minnosu icimde
Son adet tarihi canım mühim olan. Benim de 10 Aralık ama doktor 2 ye çekti bebiş iri diye. Yarın sabahın sekizinde kontrol varkızlar ya benim kafama takıldı şimdi anlayan biri akıl versin.
benim satım 24 aralık yani bebeğim 34 hafta 1 günlük bu tarihe göre. fakat bildiğiniz gibi en son randevumda 37 haftayla uyumluydu komple. hatta nst ye falan girmiştim. sizce doğum bu tarihlerden hangisine göre olur?
ama arada ciddi bir fark yok mu sence de?Son adet tarihi canım mühim olan. Benim de 10 Aralık ama doktor 2 ye çekti bebiş iri diye. Yarın sabahın sekizinde kontrol varsabah sabah kahvaltı yap da gel dedi bi de.:) bır haftadır yarını bekliyorum kesınlıkle 2 Aralık'a göre dogurmak istemiyorum bir sorun cıkmazsa ınsallah. Nasılsa sezaryen olacak. Sana tavsiyem son adet tarihinde diren. Beyin gelişimi vee ciğer gelişimi önemli. Son ana kadar gelişimi devam eden şeyler bunlar.
Benimde 24 aralık canım bence herhangi bir durum olmadığı sürece sat tarihine göre gelir anca ciğer gelişimi filan tamamlanır çünkükızlar ya benim kafama takıldı şimdi anlayan biri akıl versin.
benim satım 24 aralık yani bebeğim 34 hafta 1 günlük bu tarihe göre. fakat bildiğiniz gibi en son randevumda 37 haftayla uyumluydu komple. hatta nst ye falan girmiştim. sizce doğum bu tarihlerden hangisine göre olur?
kilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acabaBenimde 24 aralık canım bence herhangi bir durum olmadığı sürece sat tarihine göre gelir anca ciğer gelişimi filan tamamlanır çünkü
Benimde 21 aralik sat. Ama 15 araliga cekti dr bebek iri diye. 15 ine gore olacak sezeryan tarihi. gecen hafta 2800 çıkmıştı 36 kusur uyumlu cikti.kilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acaba
hiç çekelim vs demedi valla benim gittiğim doktor. cumayı iple çekiyorum bakalım ne diyecek.Slm kizlar cuma kontrolum var. Ama bugun bebeğin hareketleriji hic duy
Benimde 21 aralik sat. Ama 15 araliga cekti dr bebek iri diye. 15 ine gore olacak sezeryan tarihi. gecen hafta 2800 çıkmıştı 36 kusur uyumlu cikti.
Evt cok gercekten. Burada 35. Haftada olman gerekiyorken 36 görünüyorsun canım bşrr hafta erken mi girdin tarihi? Yani böyle giderse ya seni suni sancı ile normal doğuma almak ister doktorun ya da sezaryen olur. Sezaryen ıstersen en azından kendı tarihine denk gelen 38i bekle derim.ama arada ciddi bir fark yok mu sence de?cumaya kontrolüm var ve bebeğim 34+3 ken 38 çıkacak. devlete gidiyorum bir de. sezaryen mi olur acaba?
sata göre yeniden girdim tarihimi bende 35 görünüyor şu anEvt cok gercekten. Burada 35. Haftada olman gerekiyorken 36 görünüyorsun canım bşrr hafta erken mi girdin tarihi? Yani böyle giderse ya seni suni sancı ile normal doğuma almak ister doktorun ya da sezaryen olur. Sezaryen ıstersen en azından kendı tarihine denk gelen 38i bekle derim.
İnşşallah sende atlatacaksınInsallah canim benim, sen atlatmissin sukur. Bende 35+6yi gorsem bisi istemicem inanki
Yaa içim rahatladı çok teşekür ederim inşşalah bir sıkıntı olmadan kucağımıza almak nasip olur bebişleriTatlim.hic korkma 2 kgyu ve 35i gectiyse genelde kuveze almiyoruz dedi doktorum az once. Bende bununla avunuyorum inanki. Iyi dusunelim iyi olsun
Darısı başıma inşşalah inatçı çıkar son haftaya kadar karnımda kalırKorkmayın Allah büyük benim kız kardeşim 1 ay önce doğum yaptı ama daha 28 haftalıkken bebek doğum kanalına inmiş doktor heran doğabilir ama bebeğin kilosu çok Çok düşük bebek geriden geliyor sürekli yatacaksın demişti ama kardeşim başka bi eve taşınma ve daha 1,5 yaşında olan kızıyla da ilgilenmek zorunda olduğu için hiç yatamamıştı ama benim küçük tatlı yeğenim doğmak bilmedi ve 41.haftada zorla doğduyani içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?