2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de sen gibiyim bu koronadan hiçbir şeye hevesim kalmadı. Bı bebişe tatlı br tulum aldım foto için o kadar. Ne kapı süsü ne hediiyelik ne başka bir şey. Zaten ziyaretçi yasak. Artık birinci yaş gününü şaşalı yaparım tellafi ederim diyorum. Tacı bile malzemeleri aldm yapmadım, kırmızı birr sey vardı evde onu takıveririm diyorum :)

Evet onlardan da vazgeçtim ne hediyelik ne de kapı süsü yaptım. Halbuki planlarım vardı etaminden kapı süsü yapacaktım,keçeden hediyelik yalan oldu hepsi

Boyu fl değerinin 7 ile çarpımı canım benimle aynı haftalarda olabilirsin çünkü bizimde tam 34 te karın ve baş çevresi 33+4 çıktı boyu 35+1 çıktı ve kilomuzda çok yakın 2361 gr 47.7 cm

kızlar ya benim kafama takıldı şimdi anlayan biri akıl versin.

benim satım 24 aralık yani bebeğim 34 hafta 1 günlük bu tarihe göre. fakat bildiğiniz gibi en son randevumda 37 haftayla uyumluydu komple. hatta nst ye falan girmiştim. sizce doğum bu tarihlerden hangisine göre olur?

Son adet tarihi canım mühim olan. Benim de 10 Aralık ama doktor 2 ye çekti bebiş iri diye. Yarın sabahın sekizinde kontrol var sabah sabah kahvaltı yap da gel dedi bi de.:) bır haftadır yarını bekliyorum kesınlıkle 2 Aralık'a göre dogurmak istemiyorum bir sorun cıkmazsa ınsallah. Nasılsa sezaryen olacak. Sana tavsiyem son adet tarihinde diren. Beyin gelişimi vee ciğer gelişimi önemli. Son ana kadar gelişimi devam eden şeyler bunlar.

ama arada ciddi bir fark yok mu sence de? cumaya kontrolüm var ve bebeğim 34+3 ken 38 çıkacak. devlete gidiyorum bir de. sezaryen mi olur acaba?

Benimde 24 aralık canım bence herhangi bir durum olmadığı sürece sat tarihine göre gelir anca ciğer gelişimi filan tamamlanır çünkü

Kızlar dr dan geliyorum maşallah her şey yolunda baş geliş pozisyona dönmüş bizimki çok ama çok sevindim:)
Inşallah normal bekliyoruz bugünden itibaren
Kilomuz 3200 olmuş, doğana kadar 3500 olur dedi dr, eylül başı gibi bekleyebiliriz dedi, ilk kez nst ye girdim ama hiç sancım cikmadi, nasil doğacak bilmiyorum valla
Bizde son durumlar böyle sizler nasılsınız?

Slm kizlar cuma kontrolum var. Ama bugun bebeğin hareketleriji hic duy

Benimde 21 aralik sat. Ama 15 araliga cekti dr bebek iri diye. 15 ine gore olacak sezeryan tarihi. gecen hafta 2800 çıkmıştı 36 kusur uyumlu cikti.
hiç çekelim vs demedi valla benim gittiğim doktor. cumayı iple çekiyorum bakalım ne diyecek.

ama arada ciddi bir fark yok mu sence de? cumaya kontrolüm var ve bebeğim 34+3 ken 38 çıkacak. devlete gidiyorum bir de. sezaryen mi olur acaba?
Evt cok gercekten. Burada 35. Haftada olman gerekiyorken 36 görünüyorsun canım bşrr hafta erken mi girdin tarihi? Yani böyle giderse ya seni suni sancı ile normal doğuma almak ister doktorun ya da sezaryen olur. Sezaryen ıstersen en azından kendı tarihine denk gelen 38i bekle derim.

sata göre yeniden girdim tarihimi bende 35 görünüyor şu an

Darısı başıma inşşalah inatçı çıkar son haftaya kadar karnımda kalır Kilo alıp sağlıkla gelsin meleğim evet bakalım bizleri neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…