- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.101
Şeker varsa çok tehlikeli canım, hem anne hayatı hem de bebek hayatı için. Ama yoksakilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acaba
Canım benimki de hep 2,2.5 hafta önden gidiyor ama doktor hiç satı öne çekmedi.benimki de 24 aralık ve her gittiğimde 24 aralığa göre konuşuyor.hatta 6 eylül ve 27 eylül de sınavım var tahmini doğum 29 eylül görünüyor dediğimde yine satıma göre hesaplama yaptı.istersen 38.haftan olan eylül ortasında alalım dedi.ben de kalabildiği kadar kalsın hocam dedim ama yine dekızlar ya benim kafama takıldı şimdi anlayan biri akıl versin.
benim satım 24 aralık yani bebeğim 34 hafta 1 günlük bu tarihe göre. fakat bildiğiniz gibi en son randevumda 37 haftayla uyumluydu komple. hatta nst ye falan girmiştim. sizce doğum bu tarihlerden hangisine göre olur?
kızlar ya benim kafama takıldı şimdi anlayan biri akıl versin.
benim satım 24 aralık yani bebeğim 34 hafta 1 günlük bu tarihe göre. fakat bildiğiniz gibi en son randevumda 37 haftayla uyumluydu komple. hatta nst ye falan girmiştim. sizce doğum bu tarihlerden hangisine göre olur?
yok özele giderken de baktırmıştım devlete geçince bebek iri diye yeniden baktılar. şekerim yok allaha şükürŞeker varsa çok tehlikeli canım, hem anne hayatı hem de bebek hayatı için. Ama yoksa
sırf iri diye uç dört hafta erken almak bana mantıklı gelmiyor. Başka bir sorun yoksa tabi. Bir haftadır bir sürü şey okudum, bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.
benim son gittiğim doktor bayağı üzerinde durdu bu önde gitme muhabbetinin. aslında kısa bir süreye kadar hep 1 hafta 1 buçuk hafta öndeydi. son zamanlarda şahlandı resmen.Canım benimki de hep 2,2.5 hafta önden gidiyor ama doktor hiç satı öne çekmedi.benimki de 24 aralık ve her gittiğimde 24 aralığa göre konuşuyor.hatta 6 eylül ve 27 eylül de sınavım var tahmini doğum 29 eylül görünüyor dediğimde yine satıma göre hesaplama yaptı.istersen 38.haftan olan eylül ortasında alalım dedi.ben de kalabildiği kadar kalsın hocam dedim ama yine debelki her doktorun yolu yöntemi farklıdır
bakalım benimki ne zamana doğacak. kestiremiyorum şu anGelişimi ne kadar ileride olursa olsun sat esas alınıyor.
Bizde de aynı durum var 2 hafta ilerden gidiyoruz ama doktorlar 6 Eylülü esas alacağız diyor.
Ama şu da var ki her bebek beklenen tarihte doğmuyor, daha erken doğan da var daha geç doğan da.
Baya var, gercekten iri senin tontiş ama sen de büyüksün g ay et normal. Ağustos çok erken bence doğum için. Baksana Eylül sonu görünüyor muhtemel doğum. Eylülün ilk haftasını görürsün inşallah sıkıntısız bir sekılde. Şekeri olan bi yakınım 37 olmadan 4 kg dogurdu ama o zaman gerekli erken almak. Hakkında hayırlısı olsun canım, ben de heyecanlıyım yarın ne diyecek. İnandıramamıstım gecen sefer, eşim de gelecek bu defa.sata göre yeniden girdim tarihimi bende 35 görünüyor şu an
benim ilk devlet randevumla son özelimin kilosu aynı çıktı. şansıma hep de aynı oda denk geldi her gittiğimde o yüzden ordaki usg ye güveniyorum.Baya var, gercekten iri senin tontiş ama sen de büyüksün g ay et normal. Ağustos çok erken bence doğum için. Baksana Eylül sonu görünüyor muhtemel doğum. Eylülün ilk haftasını görürsün inşallah sıkıntısız bir sekılde. Şekeri olan bi yakınım 37 olmadan 4 kg dogurdu ama o zaman gerekli erken almak. Hakkında hayırlısı olsun canım, ben de heyecanlıyım yarın ne diyecek. İnandıramamıstım gecen sefer, eşim de gelecek bu defa.Bu arada özeldeki ultrasonlar daha mı iyidir bilmiyorum gercek kiloya daha yakın cıkıyordu ilk gebeliğimde, devlettekilerde daha fazla cıkıyordu.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhatle çıkın inşallahKIzlar suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin daha çok erken
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünÇok sağolun kızlar 34+3tük sağsalim doğdu normal Doğum oldu şuan için küvozede girmeyecek
Merhaba 35.haftada bebeğin kilosu nasıldıKızlar dr dan geliyorum maşallah her şey yolunda baş geliş pozisyona dönmüş bizimki çok ama çok sevindim:)
Inşallah normal bekliyoruz bugünden itibaren
Kilomuz 3200 olmuş, doğana kadar 3500 olur dedi dr, eylül başı gibi bekleyebiliriz dedi, ilk kez nst ye girdim ama hiç sancım cikmadi, nasil doğacak bilmiyorum valla
Bizde son durumlar böyle sizler nasılsınız?
4 buçuk 5 olacak sanırsamkilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acaba
Allaha sukur bir eksigim kalmadi bi valizi hazirlicam hastane icin. Esyalarda hep temiz utulu oh mis.Çok yormamaya çalış kendini canım bebişte annesine yardımcı olacak inşAllah
Son satina gore hesaplanir kuzumkızlar ya benim kafama takıldı şimdi anlayan biri akıl versin.
Gerçekten de bebeğin 37 hafta ile uyumluymuşkilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acaba
devlette keşke benim söylememle sezaryen yapsalar ☹ hiç gözüm kesmiyo zaten 4ten fazla olursa normal yapmayı.4 buçuk 5 olacak sanırsamkendi gelmezse sen en iyisi 38 gibi sezeryan ol yoksa o çocuk ordan çıkamaz bu kiloyla takılır kalır canım
Çok şükür canım sağlıkla kucağına al İnşAllahAllaha sukur bir eksigim kalmadi bi valizi hazirlicam hastane icin. Esyalarda hep temiz utulu oh mis.
satı değiştirmedi zaten doktorum. inşallah hayırlısıyla doğururumSon satina gore hesaplanir kuzum
bi de düz 37 görünüyordu 3.200 kenGerçekten de bebeğin 37 hafta ile uyumluymuş
Ben 37+5 im şimdi Dr dan çıktık 3200 dedi kilosuna Dr
her şey hazırken beklemek en güzeli valla. doktor ne dedi çıkarken sana iyisiniz değil mi?Allaha sukur bir eksigim kalmadi bi valizi hazirlicam hastane icin. Esyalarda hep temiz utulu oh mis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?