2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acaba
Şeker varsa çok tehlikeli canım, hem anne hayatı hem de bebek hayatı için. Ama yoksa
sırf iri diye uç dört hafta erken almak bana mantıklı gelmiyor. Başka bir sorun yoksa tabi. Bir haftadır bir sürü şey okudum, bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.

Canım benimki de hep 2,2.5 hafta önden gidiyor ama doktor hiç satı öne çekmedi.benimki de 24 aralık ve her gittiğimde 24 aralığa göre konuşuyor.hatta 6 eylül ve 27 eylül de sınavım var tahmini doğum 29 eylül görünüyor dediğimde yine satıma göre hesaplama yaptı.istersen 38.haftan olan eylül ortasında alalım dedi.ben de kalabildiği kadar kalsın hocam dedim ama yine de belki her doktorun yolu yöntemi farklıdır

Gelişimi ne kadar ileride olursa olsun sat esas alınıyor.
Bizde de aynı durum var 2 hafta ilerden gidiyoruz ama doktorlar 6 Eylülü esas alacağız diyor.

Ama şu da var ki her bebek beklenen tarihte doğmuyor, daha erken doğan da var daha geç doğan da.

yok özele giderken de baktırmıştım devlete geçince bebek iri diye yeniden baktılar. şekerim yok allaha şükür

benim son gittiğim doktor bayağı üzerinde durdu bu önde gitme muhabbetinin. aslında kısa bir süreye kadar hep 1 hafta 1 buçuk hafta öndeydi. son zamanlarda şahlandı resmen.

bakalım benimki ne zamana doğacak. kestiremiyorum şu an

sata göre yeniden girdim tarihimi bende 35 görünüyor şu an
Baya var, gercekten iri senin tontiş ama sen de büyüksün g ay et normal. Ağustos çok erken bence doğum için. Baksana Eylül sonu görünüyor muhtemel doğum. Eylülün ilk haftasını görürsün inşallah sıkıntısız bir sekılde. Şekeri olan bi yakınım 37 olmadan 4 kg dogurdu ama o zaman gerekli erken almak. Hakkında hayırlısı olsun canım, ben de heyecanlıyım yarın ne diyecek. İnandıramamıstım gecen sefer, eşim de gelecek bu defa. Bu arada özeldeki ultrasonlar daha mı iyidir bilmiyorum gercek kiloya daha yakın cıkıyordu ilk gebeliğimde, devlettekilerde daha fazla cıkıyordu.

benim ilk devlet randevumla son özelimin kilosu aynı çıktı. şansıma hep de aynı oda denk geldi her gittiğimde o yüzden ordaki usg ye güveniyorum.

zaten doktorun önce bebeğe sonra bana bakıp "gerçi bu kadar iri olması normal, genetik olabilir, eşiniz de uzundur" demesini unutamıyorum hele eşimin boyunu söylediğimde başını sallayıp "çok normal" demesini

yarın inşallah sen de güzel haberlerle gel

Merhaba 35.haftada bebeğin kilosu nasıldı

Son satina gore hesaplanir kuzum

4 buçuk 5 olacak sanırsam kendi gelmezse sen en iyisi 38 gibi sezeryan ol yoksa o çocuk ordan çıkamaz bu kiloyla takılır kalır canım
devlette keşke benim söylememle sezaryen yapsalar ☹ hiç gözüm kesmiyo zaten 4ten fazla olursa normal yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…