- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.121
Aynen devlette yapmıyorlar ama bence 4 ü geçerse ve devlet hala normal diye diretirse uygun fiyatlı bir doktor bulmaya çalış sen sonuçta keyfi bir durum değil canım omzu takılsa nolacak mesela ALLAH korusundevlette keşke benim söylememle sezaryen yapsalar ☹ hiç gözüm kesmiyo zaten 4ten fazla olursa normal yapmayı.
MerhabaMerhaba 35.haftada bebeğin kilosu nasıldı
Aslında tam 35 bile değilsin 34+1 ki 38 de sezeryan olsa o zamana hayli hayli bu çocuk 4 ü görür üstüne fazlası bile çıkar 4 buçuğa yaklaşır 40 i bekleyecek olursa 4700 4800 bile olabilir bence çünkü bizimki senden 1 kilo az olmasına rağmen son 20 günde nerdeyse 700 gr almış canım ki senin bebek zaten hızlı alıyor kiloyusata göre yeniden girdim tarihimi bende 35 görünüyor şu an
Bu arada canım benim gittiğimde ben 31 ken kadın tam 32 idi ve bebeği 2700 çıktı değerler 36 37 uyumluydu onunda doktor adet tarihini oturdu hesapladı yani iri olabiliyor bebişlerin bazısı genetik olarakama arada ciddi bir fark yok mu sence de?cumaya kontrolüm var ve bebeğim 34+3 ken 38 çıkacak. devlete gidiyorum bir de. sezaryen mi olur acaba?
ay allah korusun. iyisi mi dediğin gibi bakınayım ben bi yandan.Aynen devlette yapmıyorlar ama bence 4 ü geçerse ve devlet hala normal diye diretirse uygun fiyatlı bir doktor bulmaya çalış sen sonuçta keyfi bir durum değil canım omzu takılsa nolacak mesela ALLAH korusun
aynen öyle. anneme çekmişim sanırım. beni normal 4 kg kardeşimi de 5.200 doğurmuş sezeryanlaAslında tam 35 bile değilsin 34+1 ki 38 de sezeryan olsa o zamana hayli hayli bu çocuk 4 ü görür üstüne fazlası bile çıkar 4 buçuğa yaklaşır 40 i bekleyecek olursa 4700 4800 bile olabilir bence çünkü bizimki senden 1 kilo az olmasına rağmen son 20 günde nerdeyse 700 gr almış canım ki senin bebek zaten hızlı alıyor kiloyu
bizimki de genetik demek ki. doğum faslı çok geriyor beni ciddi ciddi valla. bakalım ne olacak.Bu arada canım benim gittiğimde ben 31 ken kadın tam 32 idi ve bebeği 2700 çıktı değerler 36 37 uyumluydu onunda doktor adet tarihini oturdu hesapladı yani iri olabiliyor bebişlerin bazısı genetik olarak
doktor bir şey dedi mi?Bir dr kontrolü ve bir nst tekrarı daha
Şuan eve geldim 1 saat sonra tekrar hastaneye gideceğiz nst tekrarı için
Aynen canım bakın bir daha gidişine sor 4 kiloyu geçerse nolacak diye verdiği tepkiye göre bir yol izlersin ama en az 38 i görsün bence kilosu kaç olursa olsun yani buda eylül 15 civarına tekabül ederay allah korusun. iyisi mi dediğin gibi bakınayım ben bi yandan.
Sen annene bebişte sana cekmişaynen öyle. anneme çekmişim sanırım. beni normal 4 kg kardeşimi de 5.200 doğurmuş sezeryanla
Genetiğin önde gideni hemdebizimki de genetik demek ki. doğum faslı çok geriyor beni ciddi ciddi valla. bakalım ne olacak.
Çatı durumuna ne dedi canım? Nst bebek hareketsiz diue mı tekrar istiyor sancın filan çıktı mıBir dr kontrolü ve bir nst tekrarı daha
Şuan eve geldim 1 saat sonra tekrar hastaneye gideceğiz nst tekrarı için
Merhaba oncelikle hayırlı dogumlar diliyorum kilitli posetin fotosunu atabilirmisiniz nereden aldinizBen de bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete koydum, ayrıca yakın zamanda doğum yapam arkadaşımın gecelik ve pijamasını koydum, ek olarak bir tane kendi aldığım basit bir gecelik var. Ayrıca süslü terliklerden ben de almadım, aksine rahat edeceğim gezer terliklerimi koydum bavulaherkesin tarzı ve istekleri kendine özel, içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın başkalarının yaptığına ve dediğine takılmayın @Civciv saliha , @Samrali
Evde mutfak için kullanıyordum zaten, bendekiler şundan:Merhaba oncelikle hayırlı dogumlar diliyorum kilitli posetin fotosunu atabilirmisiniz nereden aldiniz
Maşallah canım benim gozun aydın çok sevindimsu gelmesi harici gün içinde yaşadığın başka bir belirtin oldu mu? Birde bebiş kaç kg doğdu
Aa gozunuz aydin canim, Rabbim saglikla evinize gitmenizi nasip etsin. Kac kilo?
Hayırlı olsun,gözün Aydın.Nasıl bebek,kaç kilo.Belirtin var mıydı?Müsait zamanda yazarsan çok seviniriz.
Tebrik ederim ikinizii çok sevindim duygulandımAllah analı babalı büyütsün müsait olunca detaylı anlatirmisin yaşadıklarını ve erken doğum riskin varmiydi canım☺☺
Kızlar öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim. Bebeğim 2.710 gr doğdu sağlığı yerinde ama biraz hızlı nefes alıyor diye küvoze aldılar. Her şeyin hayırlısı artık süt sağıp hastaneye getireceğiz sonunda sağlıkla kucağıma alayım da inşallah bunu kafaya çok takmamaya çalışıyorum. Dün Sabah hafif adet sancılarım vardı çok hafif birazda bel ağrılarım vardı akşam ama bebekle ilgili en ufak bir sıkıntı yoktu herşeyi normaldi biraz önden gidiyordu sadece ne ağır iş vs hiç bişeyde yapmamıştım zaten Doğum yoluna da girmemişti yani başı aşağıda da değildi 3.30 gibi suyum geldi sanırım tamamen boşalmıştır çok fazla geldi çünkü. Hemen geldik dr geldik işte sonrası malum. İnşallah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum kızlar.Ayy hayırlı olsun canım benim gözün aydın yaşadığın süreci bizimlede paylaşırsan çok seviniriz
İyi fikir oldu bendede var boyle bende oyle yaparim tesekkur ederim
Benimde önde çıkıyor 34+5te haftalıkken 36+5 çıkmıştı ve 3 kiloydu. Doktorum 37yi doldurmamı bekliyor sata göre, olağandışı bir durum olmazsa.kilosu 3.200 dü bebeğimin. sata göre tarihi beklersek kaç kg doğar acaba
vallahi maşallah demek ki çatısı müsaitmiş. evet iri doğanlar ilerde de iri oluyorSen annene bebişte sana cekmişay kendi annem aklıma geliyor diyorum bu çocuğu nasıl doğurdu diye normal doğumla 5 buçuk doğurmuş ki iri doğan bebekler ilerde de iri oluyor gerçekten kardeşim şuan 1.87 95 kilo civarı
Bu fikir bana aşırı mantıklı geliyor. Her takımı bir poşete koydum böylece çıt çıt bavuldan poşet poşet çıkarıp o an ihtiyaç olan her şeyi kolayca bulabileceğiz. Hem de kullanılmayan olursa eve geri tertemiz gelecek:) sana da hayırlı doğumlar şimdidenİyi fikir oldu bendede var boyle bende oyle yaparim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?