- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.821
vajinismus geçmişim vardı muayne olamadım hiç yapamam diyip ozamanlar 20 yaşındaydım tabi oluverdim sezeryan sonra çok sıkıntı çektim birdaha sezeryan olmayacağım diye ağladığımı biliyorum zor atlattım Allah nasip ettide doktorunu buldum çok rahat bir şekilde normal dogum yaptımSu an ziyaretci kabul olmuyo mu yaen azindan kardeş ..
Benim kızım cok düşkün ve herseyini sadece bana yaptırır. Alistiramiyorum bi türlü, aksi bi kız. O gunkeri
Insallah cok rahat yaparsiniz. Ilki neden sezeryan olmuştu? Ben cok bekledim ama sezeryana döndü simdi de ssvd den korkuyorum. Normal sancı, epidural, genel hepsini oldum ve 2 saat rahmimi zor dikmişler sancidan kağıt gibi olmus..
Burada, evt canım.devlet hastanelerinde özel oda tutulabiliyor mu?
Kızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
Maşallah cok sevindimvajinismus geçmişim vardı muayne olamadım hiç yapamam diyip ozamanlar 20 yaşındaydım tabi oluverdim sezeryan sonra çok sıkıntı çektim birdaha sezeryan olmayacağım diye ağladığımı biliyorum zor atlattım Allah nasip ettide doktorunu buldum çok rahat bir şekilde normal dogum yaptım
Kalbinde vsd tipinde delik var bide fallottan supheleniyolar dogunca tam teşhis konacakBebeginizin nesi var acaba
Guclusun sen zaten baksana icinde mucize tasiyorsunuz. Karsi cinsimizin asla yasayamayacagi bir duyguyu yasiyoruz. Doguruyoruz kendimizden besleyerek buyutuyoruz. Bundan guzel sey mi varUmarım olmaz zaten hamilelik boyu öyleydim güçlü olmam lazım inşallah
He ya aynen boyle baktik olmuyor o zaman veririzde en azindan elimizden geleni yaptik derizEvt destek alırım ben de diyorum haftada ıkı, üç gün aklımda benm de böylelikle kafamızı yoracak daha az şeyimiz olur. Bi de herkes moral verecegıne şu zor günlerde "tek cocuk hiçbir şeymiş, iki çocuk asıl zor olan" diyor sinir oluyorumYeni eve bu komşu kızları için gidesim yok nasıl tatlılar. Allah yardım ediyor işte. Riskli filan ama çocuğu da çıkarmayınca daha çok üzülüyorum. Canım sen içini ferah tut sana da yardım edecektir Allah. Bır kere sen hem ufaklıkla ilgilendin, hem hamileliği götürdün. Bu ne kadar büyük bir sey bilirim. Kzm üç yaşındayken küçük bir operasyon gecırmstm on beş gün kucagıma alamadım da ne zor oldugunu görmüştüm. Az kaldı inşallah, biraz rahat olabilirsek şu yabancı kadınlar gibi, başarabiliriz Baktık olmuyor ıkı ay sonra veririz ne yapalım. Bir deneyelim bakalım böyle.
Odana yarim.sogani kesip icine karanfil batirabilirsin rahatlatir. Birde cezvede tereyagi eritip icine pekmez azda toz zencefil koy 3 kere 1 yemek kasigi kadar yut, cok gecmis olsunKızlar hayırlı geceler1 haftadır gribim iki gecedir de oksurmekten uyuyamıyorum acildeki doktor augmentin verdi antibiyotik günde bir defa içiyorum banamisin demiyor pekmez limon hepsini denedim yok sabaha kadar uyuyamıyorum önerisi olan varmı şuan hemen yapabileceğim
dolaptan buz kalıplarını alıp üzerime bıraktım o kadar diyeyim. gece nöbetindeyim benimki uyutmuyor...Kizlarya sicak icin gündüz günese gece aya mi ates ediyodukyatağa resmim cikmis yahu bu ne bicim bir gece
Kızlar hayırlı geceler1 haftadır gribim iki gecedir de oksurmekten uyuyamıyorum acildeki doktor augmentin verdi antibiyotik günde bir defa içiyorum banamisin demiyor pekmez limon hepsini denedim yok sabaha kadar uyuyamıyorum önerisi olan varmı şuan hemen yapabileceğim
Bal zencefil karıştır bi tatlı kaşığı ye öksürüğüne çok iyi gelir
Benim kızımda 39+4 'te normal doğdu, o yüzden kız erkek belli olmuyor. Halk arasındaki kanı erkek bebek ana rahminde geç geliştiği için oluyor.benim ilk bebegim oğlandı. 37+5 yada 37+6 da nişanım geldi. 38+1 de sancim açılmam olmasına rağmen çatı darlığından dolayı acil sezeryana alındım. Bu gebeliğim inş kız olacak bu da 38 haftalığı doldurdu. 39 'dan gün aldı
Saclarim resmen islak uyandim nasil bir geceydi oyle yahudolaptan buz kalıplarını alıp üzerime bıraktım o kadar diyeyim. gece nöbetindeyim benimki uyutmuyor...
Benim doktorum çalışamaz vermişti evdeyim oyuzdenÖğretmen annelere sorum olacaktı arkadaşlar ben şimdi 32 haftalık çalışabilir almıştım bugün de 35 haftalık oldum ama okul açıldı biliyorsunuz,rapor mu alsam çalışamaza mı dönüştürsem.Siz ne yaptınız bu konuda acil cevap lütfen şu an hastanedeyim?
Ben de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.Öğretmen annelere sorum olacaktı arkadaşlar ben şimdi 32 haftalık çalışabilir almıştım bugün de 35 haftalık oldum ama okul açıldı biliyorsunuz,rapor mu alsam çalışamaza mı dönüştürsem.Siz ne yaptınız bu konuda acil cevap lütfen şu an hastanedeyim?
Bana da haber verirseniz sevinirim,sonucu ama idari izin kapsamında değiliz diye biliyorum.24-32 hafta arasındakiler öyle.Ben de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.
Evet aslında öyle. İdari izinli sayılıyorum şuan. Ama müdürüm böyle şeymi olur diyor. İdari izinli sayılmayız gerekir diyor. Bizimle ilgili de bir açıklama yapılmalıydı aslında. Birkaç güne açıklama gelir gibime geliyor.Bana da haber verirseniz sevinirim,sonucu ama idari izin kapsamında değiliz diye biliyorum.24-32 hafta arasındakiler öyle.
Öğretmen annelere sorum olacaktı arkadaşlar ben şimdi 32 haftalık çalışabilir almıştım bugün de 35 haftalık oldum ama okul açıldı biliyorsunuz,rapor mu alsam çalışamaza mı dönüştürsem.Siz ne yaptınız bu konuda acil cevap lütfen şu an hastanedeyim?
Bende çalışamaz raporu alıp evde olanlardanım. Geçen gün bir Facebook grubunda bunu görmüştüm umarım size yararı olurBen de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?