2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
vajinismus geçmişim vardı muayne olamadım hiç yapamam diyip ozamanlar 20 yaşındaydım tabi oluverdim sezeryan sonra çok sıkıntı çektim birdaha sezeryan olmayacağım diye ağladığımı biliyorum zor atlattım Allah nasip ettide doktorunu buldum çok rahat bir şekilde normal dogum yaptım

oğlun kaç yaşında ? Salgını ona açıklayabilirsin anlayacağı şekilde . Hastane ortamı çok tehlikeli , çocuklar her yeri elleyebiliyorlar ne kadar kontrol altında tutmaya çalışsan da büyük insan gibi olmuyor . Benimde iki tane oğlum var şuan da hastanede yatıyorum yanıma gelmeyi çok istiyorlar ama gelmelerine müsade etmiyorum . Doğum için hayalimde süit oda tutup çocuklarımı yanıma alıp doğum yapmaktı ama diğer hamileliklerimden Farklı yaşadığım hamilelik ve bu hastalık süreci tamamen fikrimi değiştirdim . Hastaneye getirtmeyeceğim . Senin çocuğun küçük ise hastaneden çıkacağın zaman babası gider çocuğunu evden alır sen bebek ile hastaneden çıkarsın seni dış kapıda beklerler , (küçük ise ) uçan balon vs alırlar seni karşılamak için ya da aklına ne gelirse (bir aktivite olsun diye ) en masum şuan ilk aklıma gelen bu fikir oldu

Maşallah cok sevindim böyle haberler sevindirici

Kızlar hayırlı geceler 1 haftadır gribim iki gecedir de oksurmekten uyuyamıyorum acildeki doktor augmentin verdi antibiyotik günde bir defa içiyorum banamisin demiyor pekmez limon hepsini denedim yok sabaha kadar uyuyamıyorum önerisi olan varmı şuan hemen yapabileceğim

He ya aynen boyle baktik olmuyor o zaman veririzde en azindan elimizden geleni yaptik deriz sorma daha bugun kendi ablam simdiki aklim olsa tek cocukla kalirdim diyo. Kahwaltiya gittigimiz yerde erkek cocuklar cok yaramazdi ahanda kendini hazirla, bittin sen falan filan bir dunya sey.
Minnak kizlari birakmak istemiyosunda tasinma ne zaman olacak bellimi. Dogunca ciddi zor olur.
Sen 15 guncuk kucagina alamamissin kizim 9 aydir "anne beni kucagina alamaz, karninda bebek var, kardesim var" diye gecirdi. Oyle eksikligini hissettiki. Son 1 aydir avutmaya calisiyorum kardesin dogacak az kaldi kxaman seni bolbol kucagima alacagim diye

Odana yarim.sogani kesip icine karanfil batirabilirsin rahatlatir. Birde cezvede tereyagi eritip icine pekmez azda toz zencefil koy 3 kere 1 yemek kasigi kadar yut, cok gecmis olsun

Bal zencefil karıştır bi tatlı kaşığı ye öksürüğüne çok iyi gelir

Benim kızımda 39+4 'te normal doğdu, o yüzden kız erkek belli olmuyor. Halk arasındaki kanı erkek bebek ana rahminde geç geliştiği için oluyor.

Öğretmen annelere sorum olacaktı arkadaşlar ben şimdi 32 haftalık çalışabilir almıştım bugün de 35 haftalık oldum ama okul açıldı biliyorsunuz,rapor mu alsam çalışamaza mı dönüştürsem.Siz ne yaptınız bu konuda acil cevap lütfen şu an hastanedeyim?

Benim doktorum çalışamaz vermişti evdeyim oyuzden

Ben de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.

Ben de çalışabilir aldım. Sizinle aynı durumdayım. Şuan okuldayım. İdare benim okula gelmemem taraftarı. İdari izinli sayılmam gerektiğini düşünüyor. Soruyorlar. Araştırıyorlar şuan.
Bana da haber verirseniz sevinirim,sonucu ama idari izin kapsamında değiliz diye biliyorum.24-32 hafta arasındakiler öyle.

Bana da haber verirseniz sevinirim,sonucu ama idari izin kapsamında değiliz diye biliyorum.24-32 hafta arasındakiler öyle.
Evet aslında öyle. İdari izinli sayılıyorum şuan. Ama müdürüm böyle şeymi olur diyor. İdari izinli sayılmayız gerekir diyor. Bizimle ilgili de bir açıklama yapılmalıydı aslında. Birkaç güne açıklama gelir gibime geliyor.

Bende çalışamaz raporu alıp evde olanlardanım. Geçen gün bir Facebook grubunda bunu görmüştüm umarım size yararı olur

Eklentiler

• 7B911465-4F88-437B-A340-127EA5B72E05.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…