- 16 Mart 2020
- 143
- 108
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.801
Ilk bebekte tecrübesiz oluyor insan neden doğmadı bi sorun mu var diye hergun doktora gidesi geliyor suan hem koronadan korkumuza hemde aman zaten hareketli diye 1 aydir doktora bile gitmiyorumYok yok gitme bencede
Bol aglamali duygusalli bir lohusalik olcak deseneİnşallah canımikiye bölünüyor insan daha şimdiden
Evet 2 nci bu erkek diğeri kızdı erkekde 40 hafta doldurur diyolar nette ikinci hamilelik 37 den sonra olabilir yaziyor merak ettim 2nci hamileligi erkek olup erken doğuran var mi diye2 hamilelik derken 2.mi? Ben ikisinde de 38i goremicem sanirimdakiz bebekler 1-2hafta erkrn gelir diye biliyorum
Ben 2 gebeligimde de 3 haftayi 1 kerecik haricinde geciremedim hep bir sorun cikti ama buna sukur ikiside saglikliIlk bebekte tecrübesiz oluyor insan neden doğmadı bi sorun mu var diye hergun doktora gidesi geliyor suan hem koronadan korkumuza hemde aman zaten hareketli diye 1 aydir doktora bile gitmiyorum
Var mi bilmiyorumda sanirim olacakEvet 2 nci bu erkek diğeri kızdı erkekde 40 hafta doldurur diyolar nette ikinci hamilelik 37 den sonra olabilir yaziyor merak ettim 2nci hamileligi erkek olup erken doğuran var mi diye
Bende kalmazdım aslında ama hem Esim virusten dolayı gondermiyor hemde hastam vardi onla ilgilenmekten hastaneye gidemedimBen 2 gebeligimde de 3 haftayi 1 kerecik haricinde geciremedim hep bir sorun cikti ama buna sukur ikiside saglikli
Sağlıklı olsunlarda sağ salim kucagimiza alalım ins ama bende istiyorum 37 doldurunca gelsin artik diyeVar mi bilmiyorumda sanirim olacak37+0i gorursem bile buyuk basari
Olsun eminim hersey yolundadir iyi dusunun iyi olsunBende kalmazdım aslında ama hem Esim virusten dolayı gondermiyor hemde hastam vardi onla ilgilenmekten hastaneye gidemedim
Ben istemiyorum sancim sizim olmayacaksa. Ne ksdar icerde okadar iyi. Kizim erken geldi sarilikla cok ugrastik, bunda insallah yasamamSağlıklı olsunlarda sağ salim kucagimiza alalım ins ama bende istiyorum 37 doldurunca gelsin artik diye
İlk bebeğim Kızdı bi hafta erken doğdu,2. Bebeğim erkek ve gününü tam doldurdu ertesi gün doğdu.3. Gebeliğim de erkek bi hafta erken doğdu. Yani genel bi kural yok galiba..hayırlısı olsun.Evet 2 nci bu erkek diğeri kızdı erkekde 40 hafta doldurur diyolar nette ikinci hamilelik 37 den sonra olabilir yaziyor merak ettim 2nci hamileligi erkek olup erken doğuran var mi diye
Miden icin gaviscon ve sade sodayi onerebilirim ve yuksek yastikta yatmani. Agrin icinse ilik bir dus gercekten iyi geliyorMidem cayır cayır yanıyor ve kasıklarımda acıyla karışık ağrı var hastaneye gitsem nst boş çıkacak diye korkuyorum boşuna gitmiş olucam. Off ne gıcık bir durum
Tekmelerine bakarsak iyi durumuOlsun eminim hersey yolundadir iyi dusunun iyi olsun
Ins hayırlısıyla dogsunlar sag salim hepimizin istegi oİlk bebeğim Kızdı bi hafta erken doğdu,2. Bebeğim erkek ve gününü tam doldurdu ertesi gün doğdu.3. Gebeliğim de erkek bi hafta erken doğdu. Yani genel bi kural yok galiba..hayırlısı olsun.
Aklımdaki sorular benm de bunlar. Özel odayı ayarlayacagız inşallah biz devlette kesinleşirse doğumum. Ben kızım direkt babasıyla aynı anda görsün istiyorum hatta ameliyathane kapısında. Çarşamba gün aldığımızda kesinleşecek inşallah. O güne kadar siz önce öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevinirimKızlar özellikle ikinci yada üçüncü gebeliğini geçiren annelere sormak istediğim birşey var. Pandemi sürecinden dolayı birçok hastane doğumda refakatçimiz dışında ziyaretçi kabul etmeyecek. Oğlum kardeşini ameliyathane çıkışı görmeyi çok istiyordu. Sen ameliyathaneden çıkana kadar onu hiç yanlız bırakmayacağım anne diyor. Refakatçi olarak eşim ve annem döönüşümlü kalır diye düşünüyorum. Yanlız bebeğimiz evimize gelmeden önce abisinin de en azından hastanede bir sefer görmesini çok arzu ediyorum. Kendisini ailenin dışında hissetsin istemiyorum. En azından babasıyla kısa bir bir ziyaret yapamaz mı? sizler bu süreci nasıl yönetmeyi düşündünüz?
Umarım olmaz zaten hamilelik boyu öyleydim güçlü olmam lazım inşallahBol aglamali duygusalli bir lohusalik olcak desene
devlet hastanelerinde özel oda tutulabiliyor mu?Aklımdaki sorular benm de bunlar. Özel odayı ayarlayacagız inşallah biz devlette kesinleşirse doğumum. Ben kızım direkt babasıyla aynı anda görsün istiyorum hatta ameliyathane kapısında. Çarşamba gün aldığımızda kesinleşecek inşallah. O güne kadar siz önce öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevinirim ☺Özelde yapıyorsanız sıkıntı olacagını sanmıyorum refakatçi+ çocuğunuzun. Sadece birçok hastanede refakatçi değişmiyormuş diye duydum.
Evt destek alırım ben de diyorum haftada ıkı, üç gün aklımda benm de böylelikle kafamızı yoracak daha az şeyimiz olur. Bi de herkes moral verecegıne şu zor günlerde "tek cocuk hiçbir şeymiş, iki çocuk asıl zor olan" diyor sinir oluyorumCanimsin Allah razi olsun duan icinbencede vicdsn yaparsin. Nelere katlandik 1 haftaya daha mi katlanamicaz. Ne guzel oyalanabilecegi birileri varsa minnosun cok sansli. Su virus biterse artik oyle karar veririz artik heralde. Bakarsin seneye yaza bitmis olur o zaman kardesine de alisir bizde gondeririz. Bu surecte haftada 2-3 gun destek alacagim bende. Kizimda teyzem destek olmustu bundada oyle olur sanirim. Yemek temizlik olmazsa altindan kalkarim bi sekilde
Benm tansiyon sorunum var bgn 6/4e düştü yine. Çalışabilir almama rağmen gidemeyeceğim iki gün rapor alacağım. Çarşamba da 37 haftalık raporumu. Açıkcası okulda filan düşer diye korkuyorum virüsten ziyade. Kendini iyi hissediyorsan git bence, insan içine çıkmak iyi gelir. Maskeye, mesafeye dikkat edersin.Öğretmen olan arkadaşlar. Benim gibi çalışabilir raporu alıp yarın okula gidecek olan var mı? 7 eylülde zorunlu doğum izni başlayacak. Yani sadece 2 hafta için çalışabilir raporu aldım ama 2 hafta da az bir zaman değil. Sonra ilk dönemi kapatabilmek için rapor derdine düşmek de zor. Bir yandan eşim moralimi bozdu. Virüsten korkmuyorsun herhalde gibi laflar ederek. Ben de okulda zaten 6 öğretmeniz 2 idareci. Bahce de falan gececek diye çalışabilir aldım. Hata mı ettim acaba diye bir kaygıya kapıldım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?