- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.421
Memorial hastanesinde yapacağım doğumu. siz de mi Ankarada yaşıyorsunuz?Nerde doğuracaksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memorial hastanesinde yapacağım doğumu. siz de mi Ankarada yaşıyorsunuz?Nerde doğuracaksınız
Hadiya ben lazere kadar hep agdayla hallettim. Cop etme gibi dusunme yaptirmis olsaydinda cikardi tedavide kullanilan ilaclardanyesilanne. Com canım ordaki deterjandan leke çıkarıcısına, bulaşıktan biberon temizleyicisine kadar hepsinden aldım.
Ben ağda kulanamıyorum cildim dayak yemiş gibi mosmor oluyor. Ben 6 senedşr çöp ettim tüp bebek yaparken aman zararı olur d iye gidemedim. İnşallah doğumdan ve pandemiden sonra gşderiz.
Annen nasil oldu canim?Sıcakla halsizlikle uğraşıyoruz valla bugün uyuyacaktım ama anneme geleceğimden erken kalktım baş ağrısı oldu uyku istiyorum bende![]()
Insallah toplatmayla eskiye doner canimBenimde 5 yıldır bir tek tüy bile yoktu bacaklarımda şimdi var doğumdan sonra atıl yaptırmaya gideceğim
Dr unuz kim ben de ankarada dogum yapacağım bebekten dolayi sevk ettiler. baskent simdilik ama icime sinmedi gibi. Her an baska yerr geçebilirim. Refaketci sıkıntı baya alan hastane varmiMemorial hastanesinde yapacağım doğumu. siz de mi Ankarada yaşıyorsunuz?
Kramp girdiyse şayet hassasiyeti birkac gun surebiliyorBilmiyorumki canim dun aksam birdrn girdi o andan beride agliyor bebek aslinda orada degil ama sebebinide anlayamiyorum
Duzenli sancin vae gibi gorunuyor sanki
Ah kuzum sen yazdikca inan ben kahroluyorum oldugum yerde. Hic oyle dusunme, evladin sana oyle huzur verecekki yorgunluj vs hepsini unutacaksinSalı Allah izin verirse. İyiyim. Gebelik dertleri başladı. Adet gibi sancım oluyor. Belim bacağım Ağrı içinde. Kan ter den sabah olmuyor. Hiç dinlenemeden bebek olacak ağlıyorum oturup
kudret erkenekli doktorum. Çok memnunum. 1 kişi yanınızda kalıyor. ÖZel hemşire ve hasta bakıcı veriyorlar size hastaneden çıkana kadar yardımcı oluyorlar.Dr unuz kim ben de ankarada dogum yapacağım bebekten dolayi sevk ettiler. baskent simdilik ama icime sinmedi gibi. Her an baska yerr geçebilirim. Refaketci sıkıntı baya alan hastane varmi
Benimde öyle agladim agridanMerhaba kizlar benim karnimin sag taragi cok agriyor dun aksamdan beri basina boyle bisey gelen varmi
Çok şükür ilk ve tek o kontrolde alttan bakıldı sadece hamilelik boyunca karından bakıldı şuana kadarSeni hatirlamiyosa skinti yokhamilelik haricinde alttan bakiyolar kuzu, hatta hamileligin ilk 3 ayida vajinal bakiliyor
Evet gecelik şart bencede bi tane koymak gerek daha rahat hareket ederiz.Bebiş için bende 3 takım koyayım diyorumBen gecelik götüreceğim bir tane.sezaryan olacağı için pijama dikiş yerlerimi acıtır diye..sezeryenden çıkınca kendimize gelinceye kadar ameliyat önlüğü olacak üzerimizde.tek gece de kalacağım için bir tane yeter diye düşündüm açıkçası.oğluşuma 3 takım koydum okadar.
Çok güzeller canım güle güle giy bencede en iyisi bunlar bende alıcam bunlardan bi beden büyük alayım bendeBen bunları aldım canım öyle dantelli filan ayrı bir takım almıcam ki zaten iç gösteriyorlar o yüzden bunlar tercihim oldu rahatım daha önemli diye düşündüm xl aldım beden olarakta
İyi yapmışsın iç göstermiyorsada çok iyi bende bakayımYok göstermiyo yumuşak kumaşı filan iş görür bence ben lohusa takımlarına heves etmedim ucuz bulmuşken aldım iki tane
Bnde düşündüm şunu mu koysamPembis Hayaller canım acaba doğum yapanların isminin yanına bir emoji filan mı eklesen listede hem kim doğurmuş kaç kişi olmuş daha rahat görürüz
![]()
Çok şükür canım tahminimden iyiydiAnnen nasil oldu canim?
Bana 36.hafta da dedi. Arkadaşım direkt sezaryan istediği için çatı muayenesi olmamışKızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo . Doktora sezaryen istediğimş söylemiştim.planlı sezaryanda da muayene oluyo mu acaba . Vajinismus geçmişi olduğu için korkutuyo beni çatı muayenesi falan
Ağustos annelerininki de çok hoş olmuş canım tarihin yanına koymuşlar bebeğiBnde düşündüm şunu mu koysam![]()
Küvözden ne kadar sürede çıktılar canımCanım benimki normal şartlarda olmadı . önceden de bahsetmiştim 29 haftalık dogum yapmıştım.ikizdi.oyuxden doguma hiç odaklanamadım . sadece iyi olmaları önemliydi benim için. Yani dogum öncesi korkum olmadı.suyum geldi 6 saat içinde sancılar arttı durduramadılar dogum oldu.çok küçük oldukları için hemen gelmeye başladılar ama yine küçüklükden dolayı sezeryan olması gerekiyordu oyuzden sıkı sıkıya tembihliyorlardı sakın ıkınma yoksa dogarlar diye. Neyse belden uyusturmaya calıştılar ama ben tam oturamadım acil de oluncada genel anestezi oldu.uyanınca çok agrım oldu ama agrı kesici falan iyi geldi.7 saat sonra ayaga kalktım.2 gün hastanede yattım.bebekler kuvözde diye hiç yatmadım her gün hastaneye ziyarete gittim. Sonuç olarak herşey geçiyor ve insan tekrar hamilelik istiyor şuan da olduğu gibi.zor bir şey ama çok kutsal.bol dua edin inşallah güzel olacak . Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez zaten rahat olun![]()