2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🤗 darısı başımıza

Doğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim
10 unda dogum benim. Ben her hafta gidiyorum bi sikinti yok hatta kardiyoloji sakin randevu alip gidiyosunuz acil bi durum yoksa biraz daha bekleyin isterseniz ama cok da uzatmayin derim vakalar gidrek artiyo

evet nöbette kim varsa o giriyormuş doğuma. eğer yer yoksa da özele gönderiyolarmış.

sıcak olmaz mı banyodan çıktım ter içindeyim. üşümeyi özledim :KK43:
Ben gidemezdim sahsen doguma tabi durumum varsa. Ben pimpirigim cok zaten normalde doguramazdim🤭
Simdi bir uyandim yine siyirdim kendimi yataktan ne tiksinc 2 gecedir bu boyleya

Ben de bugün doğum yaptım. Şekerden suyum fazlalaşmıştı. Çok şükür bebeğe şeker geçmemiş. 38+1 de doğum yaptım. Spinal ve epidurali beraber yaptılar. Çok rahat oldu. Umarım sizin de öyle olur
Gozun aydin canim. Bebis nasil sen nasilsin? Saglikla ve sizle buyumek nasip etsin Rabbim

Siddetlisinin normal oldugunu dusunmuyorum canim bir druna danis istersen. Cok gecmis olsun
Teşekkür ederim. Yarın randevum vardı sorcam bakalım. Çatı muayenesi var belki biraz onu stres yaptım, bide bu dr çok iyi diye götüren kişinin bugün o dr kasap gibi benim şöyle canımı yaktı böyle yaptı diye anlatması, bunlar iyi günlerin tadını çıkar deyip zorlukları sıralaması filan hepsi bünyemde stres yaptı galiba. Çok stres olduğumda genelde burnum kanar

Selamlar arkadaşlar. Küvet aldınız mı bebeğinize? Ben bebek olduktan sonra biraz taşınma süreci yaşayacağım annem kaynanam kendi evim arasında. Katlnır mı alsam dedim. Var mı öneriniz? Artık son alışverişleri yapmaya başladım, eksiğimiz küvet kaldı sanırım 🙄
Ben katlanır küvet aldım internetten bi de ayrı filesini aldım. Ama babyjem katlanır küvet filesi diye aldım özellikle ikisi de uyar mı bilemediğimden. 226 tl tutuyor ikisi birlikte hepsiburada da şu an daha uygun, ben trendyoldan almıştım.

Az önce şiddetli bi burun kanamam oldu dün de hafif kanamıştı bi kaç yazı okudum normal diyor yaşayan var mı aranızda
Hayatımda hiç kanamadığı kadar çok burnum kanamıştır şu hamilelikte. Kan hacmimiz artıyor ben bi de aspirin içiyorum. Gayet normal canım ben hiç dr a sormadım bile. Ama dr una da sor bi istersen yine için rahat etmezsr.

Ben gidemezdim sahsen doguma tabi durumum varsa. Ben pimpirigim cok zaten normalde doguramazdim🤭
Simdi bir uyandim yine siyirdim kendimi yataktan ne tiksinc 2 gecedir bu boyleya
valla allaha şükür durumum var da bunca yasağın içinde özele dünya para vermek de istemiyorum. ziyaretçi yok, tek refakatçi, oda süsü yok, ikram yok, fotoğrafçı yok ama en az 10 bin vericem. ne için?

devletteki de sezaryen dediği için rahatım biraz 🤭

Teşekkür ederim. Yarın randevum vardı sorcam bakalım. Çatı muayenesi var belki biraz onu stres yaptım, bide bu dr çok iyi diye götüren kişinin bugün o dr kasap gibi benim şöyle canımı yaktı böyle yaptı diye anlatması, bunlar iyi günlerin tadını çıkar deyip zorlukları sıralaması filan hepsi bünyemde stres yaptı galiba. Çok stres olduğumda genelde burnum kanar
Ooo ozaman direk stresten. Arkadasina da brawo yani. Kasap gibi oldugunu nerden anlamis, bunu sana soylerken beyni nerdeymis😡😡😡

valla allaha şükür durumum var da bunca yasağın içinde özele dünya para vermek de istemiyorum. ziyaretçi yok, tek refakatçi, oda süsü yok, ikram yok, fotoğrafçı yok ama en az 10 bin vericem. ne için?

devletteki de sezaryen dediği için rahatım biraz 🤭
Orasi oyle ozeller soygun. Ben kizimi 3 yil once 5bine dogurdum muhtesem bir hastanede. Aydi dra gidiyordum bundada 15bin dediler bana biraktim. Allahima bin sukur bundada oyle tatli bir doktora denk geldimki anlatamam.
Tercih senin kuzum normalden korkuyorsan kimseyi dinleme. Ben cok rahat bir sezeryan ve sonrasi gecirdim

Ooo ozaman direk stresten. Arkadasina da brawo yani. Kasap gibi oldugunu nerden anlamis, bunu sana soylerken beyni nerdeymis😡😡😡
Gerçekten bazen insanoğlu çok patavatsız oluyor. Ben rahim filmi çektireceğim zaman güüya bana destek olan arkadaşımkendi korkunç rahim filmi deneyimini öyyle bir kötü anlattı ki bende daha önce hiç olmayan bir korku oluştu. Film çektirirken sürekli ne zaman çok acıyacak diye ödüm patlayarak bekledim. En son bitti dediklerinde nasıl yani dedim bu kadar mı 5 dk da muayeneden daha kolay bu mu yani?? :KK57: sadaka verdim çok şükür diye.

Demem o ki herkesin durumu kendine özgüdür. Korkutanlara kesinlikle aldanmayın.

Günaydın kızlar hamileleliğimin en berbat gecesini geçirdim diyebilirim sabaha kadar bel sırt ağrısı wc mide bulantısı uyumayan 4yaşında çocuk gecenin 4ünde canı meyve isteyip uyanan koca sanki normal bir saat gibi oturup oğlum dışında gecenin 4ünde meyve yedik sonuç hepsi uyudu ben uyuduğumda gün ağarmıştı giderkende eve adam uyumadığımı bilion nie ben gidiom die uyandırırsın 🥴

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsünler ve huzurlu bir hayatları olsun inşallah. Müsait olduğunuzda lütfen bizi de bilgilendirir misiniz? Pandemi sürecinde doğumunuz nasıl ilerledi? Doğuma girene kadar veya odanızda hep maskeylemiydiniz? kaç gece hastanede kaldınız?
Ben sezeryan doğum yaptım. Bana covid testi yapılmadı. Doğumda da çıktıktan sonrada hep maskeliydim. 2 gece hastanede kaldım.

Ben de bugün doğum yaptım. Şekerden suyum fazlalaşmıştı. Çok şükür bebeğe şeker geçmemiş. 38+1 de doğum yaptım. Spinal ve epidurali beraber yaptılar. Çok rahat oldu. Umarım sizin de öyle olur
Tebrikler canm.cok geçmiş olsun.saglicakla büyüt 😍💕

Doktora ne zaman gitsek çok bekletmeyecek gibi diyorlardı. 2 gündür kasıklarıma keskin ağrılar giriyor akşam tv seyrederken öyle bir ağrı girdi ki gözümden yaş geldi bekleyişim strese dönüşüyor geriliyorum😔
Çok sonuna kadar beklemekte zor oluyor 39. Haftadasın güzel vakitte gelsin 🍀🌷

Back
X