- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Canım ben yurtdışında olduğum için fazla yabancı dilim yok O yüzden fazla soramadım birşey ebeye ama bir fırça ile süprüntü aldı bakteri varmı yokmu diye bakacaz dediler normal doğum anında bebegede enfeksiyon geçmesin diyeSağol canım hakkımızda hayırlısı bana bir hafta sonra gel dedi ama artık gitmem bence sancılarımı beklicem sanki o nasıl bir test oluyor ki
Benimkinde bebiş iri olduğu için doktor sezeryan önerdi ama mümkünse normal istiyorum üç hafta ilerde iriliği doğuma kadar nasıl olur bilemiyorumKızlar sanki çoğu kişi sezeryan olacak burda isteğe bağlı mı oluyorsunuz
Bende hep 13-9 normalde hamilelik öncesi de aşırı düşük çıkardı benim için normal değer çoğu kişi için düşük olan değerdi ama doktor 13-9 da endiselenmedi küçük tansiyon bir kere bende de 10 çıktı doktor bir defadan bişi olmaz dediMalesef pek dengeli değil canım yükselip düşüyor. 15-10u da gördüm malesef13-9 çıkıyor genel olarak. Yarın sabahtan kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek
Bunu duyunca sezeryan diye bağırasim geldi arkadaşım da tam o muayene esnasında beni sezeryana alın demis normal doğum yapacakkenCanım yandı. Dr dedi bu sadece muayene normal doğumda elim komple girecek dedi
Benimde 34 haftada 2900 du35 haftada Dr 3 kilo demişti ama şuan kaç bilmiyorum
Korkmaliymisim yaniCanım yandı. Dr dedi bu sadece muayene normal doğumda elim komple girecek dedi
Ben istege bagli ama nasip bakalim erken dogum riskim oldugundan suyum da gelebilir bi anda.Kızlar sanki çoğu kişi sezeryan olacak burda isteğe bağlı mı oluyorsunuz
Benim catı dar değilmiş normal doğumu rahat yaparsın dedi ama cocuk iri olunca cok zorlar son anda hemen sezeryana dönebiliriz dedi riske atmayalım dedi düşüneceğiz bakalım herkes ne diyoBunu duyunca sezeryan diye bağırasim geldi arkadaşım da tam o muayene esnasında beni sezeryana alın demis normal doğum yapacakken
İki aşılama iki histereskopi 1 opu 2 transfer yaptıran bırı olarak ben de bunları cok dusunmuyorum aslında,serbest bırakmaya calıscaz kendımızı ,yeterki saglıkla gelsınlerNeden korkuyorsun ki canım yilladir hatta bınlerce yıldır kadınlar doğum yapıyor bende normal yaptım ama sezeryanda olsa normal de ikisinin de zorlukları var tabi. Alttan muayene olmaya da neden herkes bu kadar korkuyor anlamıyorum. İki doğum harici iki de düşük yaptım birini tıp fakültesi nde ne narkoz ne bayıltma olmadı doğum kadar zordu benim için ama o kadar çok alttan muayene oldum ki yeterli bebeğim iyi olsun diye umid ettim hep ama malesef olmadı önce ilaçla düşük yaptırıp arkasına kalan giden pihtilari temizlemek için kürtaj yaptırdım . Üstelik iki kez ikinci de özel de oldum genel anestezi ile . Sadece bebeklerinizi düşünün ve sağlığınızı korkulacak hiç birşey yok sabaha sağ çıkacağımızı n da garantisi yok bu zamanlarda en çok bol bol dua edicez sadece rabbim bı çıkış yolu her zaman gösteriyor .
Korku degil de insan kasılıyor ve benim ağrıdı yani herkesin ki bir degil belki senin açımazKorkmaliymisim yanikadin olmak ne zor ya
Yani maşallah doktora çok gereksiz bir şey söylemiş sapık gibiCanım yandı. Dr dedi bu sadece muayene normal doğumda elim komple girecek dedi
Bakalim artik saglikla gelsinler de bunu da cekeriz napalimKorku degil de insan kasılıyor ve benim ağrıdı yani herkesin ki bir degil belki senin açımaz
Bende de aynı problem var 4 kiloya yakın olursa normal yaptırmamam senin ilk doğumun dedi doktor 34 haftada 3 kiloyduBenim catı dar değilmiş normal doğumu rahat yaparsın dedi ama cocuk iri olunca cok zorlar son anda hemen sezeryana dönebiliriz dedi riske atmayalım dedi düşüneceğiz bakalım herkes ne diyo
Çok heyecanlı hadi bakalım sağlıkla gelsin tosuncukNet bir gün vermedi haftaya kontrole çağırdı o zaman verecek ama haftaya kesin olur dedi
Ya aslında bunların ölçümü yüzde yüz gerçek degil benim arkadaş son kontrol de bebeği 4100 küsür kilo çıkmış iri diye almışlar 38 haftada bebek doğunca tartıyorlar 3500. Ama insan tereddüt ediyor riske atmak istemez yavrusunu hayırlısı olsun haftaya kontrole gideceğim tekrar bakacak ona göre karar vereceğiz. Sağlıcakla dünya ya gelsinlerde ha normal ha sezaryenBende de aynı problem var 4 kiloya yakın olursa normal yaptırmamam senin ilk doğumun dedi doktor 34 haftada 3 kiloydu
Ben şimdiki doktorları anlatmakta zorlanıyorum. Yine geldik annelerimizin zamanınaBende de aynı problem var 4 kiloya yakın olursa normal yaptırmamam senin ilk doğumun dedi doktor 34 haftada 3 kiloydu
Suyu az değil ama dönecek kadar da fazla değil dedi o yüzdenYaaaa ne dedi doktor? Neye göre dönecek gibi değilmiş dedibana da haftaya vercek sanırım gün de merak ettim
Bende aynısını annemle konuştum kardeşim 4100 Gr doğmuş ben kendimi kwtmayim ben 2700 bile değilmişim tamBen şimdiki doktorları anlatmakta zorlanıyorum. Yine geldik annelerimizin zamanınaben 4350 gr kardeşm 4250 gr doğmuş. O zaman oluyordu da şimdi neden olmuyor. Şimdiki kadınların çatısı mı dar bunu çıkarıyorum sonuç olarak mecburiyet sanırım teknolojinin imkanların olmaması kıyamam onlara ne zorluk çekmişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?