2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sağol canım hakkımızda hayırlısı bana bir hafta sonra gel dedi ama artık gitmem bence sancılarımı beklicem sanki o nasıl bir test oluyor ki
Canım ben yurtdışında olduğum için fazla yabancı dilim yok O yüzden fazla soramadım birşey ebeye ama bir fırça ile süprüntü aldı bakteri varmı yokmu diye bakacaz dediler normal doğum anında bebegede enfeksiyon geçmesin diye

Malesef pek dengeli değil canım yükselip düşüyor. 15-10u da gördüm malesef 13-9 çıkıyor genel olarak. Yarın sabahtan kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek
Bende hep 13-9 normalde hamilelik öncesi de aşırı düşük çıkardı benim için normal değer çoğu kişi için düşük olan değerdi ama doktor 13-9 da endiselenmedi küçük tansiyon bir kere bende de 10 çıktı doktor bir defadan bişi olmaz dedi

Bunu duyunca sezeryan diye bağırasim geldi arkadaşım da tam o muayene esnasında beni sezeryana alın demis normal doğum yapacakken
Benim catı dar değilmiş normal doğumu rahat yaparsın dedi ama cocuk iri olunca cok zorlar son anda hemen sezeryana dönebiliriz dedi riske atmayalım dedi düşüneceğiz bakalım herkes ne diyo

İki aşılama iki histereskopi 1 opu 2 transfer yaptıran bırı olarak ben de bunları cok dusunmuyorum aslında,serbest bırakmaya calıscaz kendımızı ,yeterki saglıkla gelsınler

Canım yandı. Dr dedi bu sadece muayene normal doğumda elim komple girecek dedi
Yani maşallah doktora çok gereksiz bir şey söylemiş sapık gibi hiçbir elle muayenede canımın yandığını hatırlamıyorum irkilmenin ötesine geçmedi bu kadar büyütülmemeli bu konu .bebek çıkacak ordan gerçek eli girer çünkü vücut bebek çıkabilsin diye açıyor orayı ağrılı olanda asıl açılma süreci tabiki.çatı muayenesi saatlerce sürmüyor 2 dk lık bir işlem yani korkulacak acıyacak bir şey değil

Benim catı dar değilmiş normal doğumu rahat yaparsın dedi ama cocuk iri olunca cok zorlar son anda hemen sezeryana dönebiliriz dedi riske atmayalım dedi düşüneceğiz bakalım herkes ne diyo
Bende de aynı problem var 4 kiloya yakın olursa normal yaptırmamam senin ilk doğumun dedi doktor 34 haftada 3 kiloydu

Bende de aynı problem var 4 kiloya yakın olursa normal yaptırmamam senin ilk doğumun dedi doktor 34 haftada 3 kiloydu
Ya aslında bunların ölçümü yüzde yüz gerçek degil benim arkadaş son kontrol de bebeği 4100 küsür kilo çıkmış iri diye almışlar 38 haftada bebek doğunca tartıyorlar 3500. Ama insan tereddüt ediyor riske atmak istemez yavrusunu hayırlısı olsun haftaya kontrole gideceğim tekrar bakacak ona göre karar vereceğiz. Sağlıcakla dünya ya gelsinlerde ha normal ha sezaryen

Ben şimdiki doktorları anlatmakta zorlanıyorum. Yine geldik annelerimizin zamanına ben 4350 gr kardeşm 4250 gr doğmuş. O zaman oluyordu da şimdi neden olmuyor. Şimdiki kadınların çatısı mı dar bunu çıkarıyorum sonuç olarak mecburiyet sanırım teknolojinin imkanların olmaması kıyamam onlara ne zorluk çekmişlerdir

Bende aynısını annemle konuştum kardeşim 4100 Gr doğmuş ben kendimi kwtmayim ben 2700 bile değilmişim tam

Kizlar bu nasıl ben arabadan ziyade kanguru ya da siling kullanmayı düşünüyorum fikirleriniz neler

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-27-17-22-10-484_com.solidict.ebebek.webp
    21 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…