2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen canım yapsalar güzel olurdu ama boşver kendi işini kendin gör daha iyi bende kimseyi kabul etmicem gelen aşağı kayınvalideme gelsin ortalık daha düzgün değil daha sonuçta

Çok acidimi peki bide o cikan sey neymiş
Alttan muayene falan yapmadı sadece ışıkla baktı ben bieşy göremiyorum dedi o kadar makat tarafında siğil olsa bile normal doğumda sıkıntı olmuyormuş galiba bende içeri bakar diye düşündüm aletle falan ama bakmadı

Hayırlısı olsun canım banada geçen kontrolde bakteri varmı yokmu diye test yapıldı daha sonucu bilmiyorum herhangi bisey varsa doğumda iğne vurulsun diye sende takılma olsa bisey zaten riske atmazlar canım

Önemli yani öylemi
Son 3 aylık dönemde gebelik zehirlenmesi riski nedeniyle bakıyorlar bu tetkiklere. Bir de doğumdan sonra kansızlık olmasın diye depolara falan bakıyorlar . Bu üç ay hiç değerlerine bakilmadiysa bi kontrol ettirmen yararına olur canım, nerde yaptirdigin önemli değil sonuçları watsaptan falan atarsın saglik ocagindaki hemsirene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…