Evet hiç bakılmadı bu salgından dolayı sadece kontrollerime gittimSon 3 aylık dönemde gebelik zehirlenmesi riski nedeniyle bakıyorlar bu tetkiklere. Bir de doğumdan sonra kansızlık olmasın diye depolara falan bakıyorlar . Bu üç ay hiç değerlerine bakilmadiysa bi kontrol ettirmen yararına olur canım, nerde yaptirdigin önemli değil sonuçları watsaptan falan atarsın saglik ocagindaki hemsirene
Evet bakalım bekle artık senin de yakınGirdim canım bugünde sancı falan yok normal doğum pozisyonunda dedi bence seni de koyarlar nst ye artık
Sağol canım hakkımızda hayırlısı bana bir hafta sonra gel dedi ama artık gitmem bence sancılarımı beklicem sanki o nasıl bir test oluyor kiHayırlısı olsun canım banada geçen kontrolde bakteri varmı yokmu diye test yapıldı daha sonucu bilmiyorum herhangi bisey varsa doğumda iğne vurulsun diye sende takılma olsa bisey zaten riske atmazlar canım
Teşekkür ederim inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah
Işıkla baktı ben birşey göremiyorum dedi ama makat tarafındaki ne bakmadı ben dedim olsa bile sıkıntı olur mu makatta olmaz dedi artık sancı beklicem ama çok korkuyorum dğn dedim yapamıcam galiba ağladım kötü oldum herkes böyle mi acaba sanki herkes sezeryan oluyor burda daEvet bakalım bekle artık senin de yakınsiğil konusunda ne dedi drn
Canım yandı. Dr dedi bu sadece muayene normal doğumda elim komple girecek dediCati muayenesi nasildi canim ben alttan hic muayene olmadim insaAllah hic gerek de kalmaz diyorum hepyorumlari okudukca daha da korkum artti cunku
Olabilir valla hayırsı olsun zaten normal de olsam yakın gibi gece hep sancım oluyorKimse normal doğurmazsa ilk bebek senden geliyo o zaman rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah canım
İnanır mısın hiç kilo boy konuşmadık benim hep iri diyorlardı onu konuştukKaç kilo çıktı canım bide muayene acıdı mı
Anladım benimde kilosu 37+4 şuan 3300 çıktı normal yani demek acıdı yaİnanır mısın hiç kilo boy konuşmadık benim hep iri diyorlardı onu konuştuk
Neden korkuyorsun ki canım yilladir hatta bınlerce yıldır kadınlar doğum yapıyor bende normal yaptım ama sezeryanda olsa normal de ikisinin de zorlukları var tabi. Alttan muayene olmaya da neden herkes bu kadar korkuyor anlamıyorum. İki doğum harici iki de düşük yaptım birini tıp fakültesi nde ne narkoz ne bayıltma olmadı doğum kadar zordu benim için ama o kadar çok alttan muayene oldum ki yeterli bebeğim iyi olsun diye umid ettim hep ama malesef olmadı önce ilaçla düşük yaptırıp arkasına kalan giden pihtilari temizlemek için kürtaj yaptırdım . Üstelik iki kez ikinci de özel de oldum genel anestezi ile . Sadece bebeklerinizi düşünün ve sağlığınızı korkulacak hiç birşey yok sabaha sağ çıkacağımızı n da garantisi yok bu zamanlarda en çok bol bol dua edicez sadece rabbim bı çıkış yolu her zaman gösteriyor .Işıkla baktı ben birşey göremiyorum dedi ama makat tarafındaki ne bakmadı ben dedim olsa bile sıkıntı olur mu makatta olmaz dedi artık sancı beklicem ama çok korkuyorum dğn dedim yapamıcam galiba ağladım kötü oldum herkes böyle mi acaba sanki herkes sezeryan oluyor burda da
Öyle de işte son zamanlarda değişik bi psikoloji geldi yapamıcam gibi oluyorum sonra birden cesaret geliyo falan değişik bi duygu Allah ım hepimize kolaylıklar versin.Senide acılar güçlendirmiş canım çok geçmiş olsun insan yaşamadan bilemito işte korkuyor daha çok hayırlısı herşeyin.Neden korkuyorsun ki canım yilladir hatta bınlerce yıldır kadınlar doğum yapıyor bende normal yaptım ama sezeryanda olsa normal de ikisinin de zorlukları var tabi. Alttan muayene olmaya da neden herkes bu kadar korkuyor anlamıyorum. İki doğum harici iki de düşük yaptım birini tıp fakültesi nde ne narkoz ne bayıltma olmadı doğum kadar zordu benim için ama o kadar çok alttan muayene oldum ki yeterli bebeğim iyi olsun diye umid ettim hep ama malesef olmadı önce ilaçla düşük yaptırıp arkasına kalan giden pihtilari temizlemek için kürtaj yaptırdım . Üstelik iki kez ikinci de özel de oldum genel anestezi ile . Sadece bebeklerinizi düşünün ve sağlığınızı korkulacak hiç birşey yok sabaha sağ çıkacağımızı n da garantisi yok bu zamanlarda en çok bol bol dua edicez sadece rabbim bı çıkış yolu her zaman gösteriyor .
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşAllahKızlar günümüzü aldık 06.06.2020dönecek gibi değilmiş sezaryen olacak
Yaaaa ne dedi doktor? Neye göre dönecek gibi değilmiş dediKızlar günümüzü aldık 06.06.2020dönecek gibi değilmiş sezaryen olacak
Ben uzman aile hekimiyim canım ☺sizin bölümünüz neydi meraktan soruyorum
Benim de ilk gebeliğim büyümesi durduğu için kürtaj olmuştu .. Öncesinde ben de çok alttan muayene oldum, gerçekten o esnada sadece iyi olsun da nolursa olsun diye düşünüyor insanNeden korkuyorsun ki canım yilladir hatta bınlerce yıldır kadınlar doğum yapıyor bende normal yaptım ama sezeryanda olsa normal de ikisinin de zorlukları var tabi. Alttan muayene olmaya da neden herkes bu kadar korkuyor anlamıyorum. İki doğum harici iki de düşük yaptım birini tıp fakültesi nde ne narkoz ne bayıltma olmadı doğum kadar zordu benim için ama o kadar çok alttan muayene oldum ki yeterli bebeğim iyi olsun diye umid ettim hep ama malesef olmadı önce ilaçla düşük yaptırıp arkasına kalan giden pihtilari temizlemek için kürtaj yaptırdım . Üstelik iki kez ikinci de özel de oldum genel anestezi ile . Sadece bebeklerinizi düşünün ve sağlığınızı korkulacak hiç birşey yok sabaha sağ çıkacağımızı n da garantisi yok bu zamanlarda en çok bol bol dua edicez sadece rabbim bı çıkış yolu her zaman gösteriyor .
35 haftada Dr 3 kilo demişti ama şuan kaç bilmiyorumAnladım benimde kilosu 37+4 şuan 3300 çıktı normal yani demek acıdı ya
Malesef pek dengeli değil canım yükselip düşüyor. 15-10u da gördüm malesef13-9 çıkıyor genel olarak. Yarın sabahtan kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?