2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet hiç bakılmadı bu salgından dolayı sadece kontrollerime gittim

Hayırlısı olsun canım banada geçen kontrolde bakteri varmı yokmu diye test yapıldı daha sonucu bilmiyorum herhangi bisey varsa doğumda iğne vurulsun diye sende takılma olsa bisey zaten riske atmazlar canım
Sağol canım hakkımızda hayırlısı bana bir hafta sonra gel dedi ama artık gitmem bence sancılarımı beklicem sanki o nasıl bir test oluyor ki

Evet bakalım bekle artık senin de yakın siğil konusunda ne dedi drn
Işıkla baktı ben birşey göremiyorum dedi ama makat tarafındaki ne bakmadı ben dedim olsa bile sıkıntı olur mu makatta olmaz dedi artık sancı beklicem ama çok korkuyorum dğn dedim yapamıcam galiba ağladım kötü oldum herkes böyle mi acaba sanki herkes sezeryan oluyor burda da

Neden korkuyorsun ki canım yilladir hatta bınlerce yıldır kadınlar doğum yapıyor bende normal yaptım ama sezeryanda olsa normal de ikisinin de zorlukları var tabi. Alttan muayene olmaya da neden herkes bu kadar korkuyor anlamıyorum. İki doğum harici iki de düşük yaptım birini tıp fakültesi nde ne narkoz ne bayıltma olmadı doğum kadar zordu benim için ama o kadar çok alttan muayene oldum ki yeterli bebeğim iyi olsun diye umid ettim hep ama malesef olmadı önce ilaçla düşük yaptırıp arkasına kalan giden pihtilari temizlemek için kürtaj yaptırdım . Üstelik iki kez ikinci de özel de oldum genel anestezi ile . Sadece bebeklerinizi düşünün ve sağlığınızı korkulacak hiç birşey yok sabaha sağ çıkacağımızı n da garantisi yok bu zamanlarda en çok bol bol dua edicez sadece rabbim bı çıkış yolu her zaman gösteriyor .

Öyle de işte son zamanlarda değişik bi psikoloji geldi yapamıcam gibi oluyorum sonra birden cesaret geliyo falan değişik bi duygu Allah ım hepimize kolaylıklar versin.Senide acılar güçlendirmiş canım çok geçmiş olsun insan yaşamadan bilemito işte korkuyor daha çok hayırlısı herşeyin.

Benim de ilk gebeliğim büyümesi durduğu için kürtaj olmuştu .. Öncesinde ben de çok alttan muayene oldum, gerçekten o esnada sadece iyi olsun da nolursa olsun diye düşünüyor insan kafayı ona takmayınca alttan muayenede hiç acı filan hissetmemiştim aklım hep bebeğin sagligindaydi .. bence de muayenede korkacak bişey yok .

Malesef pek dengeli değil canım yükselip düşüyor. 15-10u da gördüm malesef 13-9 çıkıyor genel olarak. Yarın sabahtan kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek

Tansiyondan çeken biri olarak Sizi çok iyi anlıyorum. Benim doktorum 14/10 sinir demişti.. Eğer dusmuyorsa sıkıntı var deniliyor. Maşallah 38 de tamamlamissiniz Gelişim de de sıkıntı yoksa üzülmeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…