2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla canim sezaryen de normal de zorluk derecesi kisiye gore degisiyor bizzat etrafimdakilerde yasadim gordum. Rabbim hangisi kolaysa ve saglikla olacaksa onu nasip etsin. Bir de benim cevrem hep sezaryen oldu. Hamile olup topiklere bakinca sezaryen dusmanligi oldugunu gordum ilk defa. Hatta biri yazmisti agliyorum sezaryen olacam diye. Sebebi de şuymus;evladima tam anlamiyla annelik yaptim demek ve buyuyunce senin icin cefalar cektim demek icin. Trajikomik gercekten cahilligin boylesi. Halbuki saglikli neyse o olsun ister sezaryen ister normal. Ben dunyaya Allahin izniyle bir birey getiriyorum bundan daha buyuk beceri mi varmis da dogum seklim becerimi belirlemis olacak. Insanlari takmayin hatta dinlemeyip he deyip yorum bile yapmiyorum

Vajinal kültürdede işlem aynı mı? Spekulum takıp mı alıyorlar? Aynı oranda mı içeri giriyorlar acaba.. bayadır açık sarı akıntım oluyor ondan söylemiştim doktora normal dedi ama o yüzden isteyecek büyük ihtimal

Ya canım insanlar gerçekten o kadar çıldırmış ki ban diyorum ki ikiz benim bebekler alttaki ters duruyor ilk doğumun neydi diyorlar sezeryan diyorum aa tüh bu da sezeryan olacak diyorlar yani ilki normal olsa bunun normal olma ihtimali varmış gibi bizim bir komşu vardı ilk hamileliğimde bana diyordu ki ne uğraşcan normale git sezeryan ol kurtul

Evladının kafasına kakmayi mi düşünüyor şimdiden çok iyi anne gerçekten ...

Ben uzman aile hekimiyim canım ☺
Ya sana birşey sorabilirmiyim bende yaklaşık 2 haftardır çibanmıdır absemidir bişe var hemen vajinamın yanında ama ben kendimi bildim bileli hep çıkar bikini bölgemde çiban sivilce vs. Şuankide bildiğin balon gibi oldu 2 gözlü biliyorum görmeden bişey diyemezsin ama belki bi önerin bişeyin olur sanırım hamileler her kremide kullanamıyo bugun doktor alttan muayene ederken gördü aaaa bu ne dedi ..

Hep aynı yerde mi çıkıyor ? Bartholin kisti denilen bi durum var, tarifin biraz ona benziyor sanki sık sık aynı yerde tekrarliyorsa.

bence dusunmeden konusuyorlar bizim ulkemizde cok var cunku boyleleri. Her konuda sadece bir seyleri kafalarina kaziyorlar ve o yargiyla yasiyorlar. Asla sorgulamak yok, tek dogru oymus gibi

Evet canim evde sanciyi cekmek gerek diyorlar. InsaAllah cok rahat gecevek dogumun bu kadar odaklanma doguma. Hayirlisi olsun diyorum. 2500 galiba canim tam soramadik. O civarda yani. Medical park var mesela onda 3500 tl. Hastaneye gore degisiyor
İnşAllah canım hepimizin güzel geçsin evet değişiyor iyiymiş aslında senin gittiğin yerde

Bende 2 kere aldılar ikisindede spekulum ile açıp çubukla süruntu aldılar. Açık sarı olunca çok önemli değil diyorlar ama yinede çoksa bi bakıyorlar. Benim daha önce açık kahve gelmişti o zaman enfeksiyon vardı. Diğerlerinde bişey cikmadi

Hayır hep aynı yer değil farklı yerlerde , bayadır Çıkmıyordu hatta aylar sonra yine çıktı dedim kendi kendime
Anladım canım. Kıl kökü iltihabı da olabilir o zaman. Yerini ve vasfını görmek lazım gerçekten .. tedavisi için de . Kistler genelde küçük bir kesi ile çıkarılır, apse ise boşaltılıp antibiyotik tedavisi gerekir, kıl kökü iltihabı gibi bir şeyse antibiyotikli kremler de iş görür ... Dr un bişey önermedi mi görünce ? Ağrı ve kızarıklık da var mı o bölgede ?

İçi kan dolu gibi ucu beyaz patladı az önce ağrı yok sızı başladı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…