- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ağzı olan konuşuyor napcaksinBen de valla canım. Büyüksen büyüklüğünü bil işte otur dua et hayırlısını iste sanane sütüm olacak mı yetecek mi? İnşallah olur de inşallah yeter de. Aman boşver
Valla canim sezaryen de normal de zorluk derecesi kisiye gore degisiyor bizzat etrafimdakilerde yasadim gordum. Rabbim hangisi kolaysa ve saglikla olacaksa onu nasip etsin. Bir de benim cevrem hep sezaryen oldu. Hamile olup topiklere bakinca sezaryen dusmanligi oldugunu gordum ilk defa. Hatta biri yazmisti agliyorum sezaryen olacam diye. Sebebi de şuymus;evladima tam anlamiyla annelik yaptim demek ve buyuyunce senin icin cefalar cektim demek icin. Trajikomik gercekten cahilligin boylesi. Halbuki saglikli neyse o olsun ister sezaryen ister normal. Ben dunyaya Allahin izniyle bir birey getiriyorum bundan daha buyuk beceri mi varmis da dogum seklim becerimi belirlemis olacak. Insanlari takmayin hatta dinlemeyip he deyip yorum bile yapmiyorumBilinçaltımıza hep sezeryan kötü diye işlenmiş çıkamıyoruz.bugün ihtimalim olduğunu öğrenince bile çok üzüldüm sanki normali becerememişim de öyle sezeryan olacakmış gibi. Bir yandan insanların olsun beklesin içerde daha demesi,bir yandan acil birşey olur da yine her türlü sezeryana alınırım korkusu. Zaman yaklaştıkça kafa karışıyor gerçekten. Hayırlı ve sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum.
Vajinal kültürdede işlem aynı mı? Spekulum takıp mı alıyorlar? Aynı oranda mı içeri giriyorlar acaba.. bayadır açık sarı akıntım oluyor ondan söylemiştim doktora normal dedi ama o yüzden isteyecek büyük ihtimalIkisininde alınış şekli aynı laboratuvarları farklıymış. Benden henüz smear alınmadı. Iki kere vajinal kültür alındı, akintim çok olunca herhangi bir enfeksiyon var mi diye bakmak icin yaptılar. Normal doğum düşünen biride yaparsa iyi olur tabi. Bi enfeksiyon varsa bebeğe geçmesi önlenir
Valla canim sezaryen de normal de zorluk derecesi kisiye gore degisiyor bizzat etrafimdakilerde yasadim gordum. Rabbim hangisi kolaysa ve saglikla olacaksa onu nasip etsin. Bir de benim cevrem hep sezaryen oldu. Hamile olup topiklere bakinca sezaryen dusmanligi oldugunu gordum ilk defa. Hatta biri yazmisti agliyorum sezaryen olacam diye. Sebebi de şuymus;evladima tam anlamiyla annelik yaptim demek ve buyuyunce senin icin cefalar cektim demek icin. Trajikomik gercekten cahilligin boylesi. Halbuki saglikli neyse o olsun ister sezaryen ister normal. Ben dunyaya Allahin izniyle bir birey getiriyorum bundan daha buyuk beceri mi varmis da dogum seklim becerimi belirlemis olacak. Insanlari takmayin hatta dinlemeyip he deyip yorum bile yapmiyorum
Bencede normal, ben 37+5im az kaldı yaaaAynı canım bizim bebişler bana normal dedi haftamızda aynı galiba
Evladının kafasına kakmayi mi düşünüyor şimdidenValla canim sezaryen de normal de zorluk derecesi kisiye gore degisiyor bizzat etrafimdakilerde yasadim gordum. Rabbim hangisi kolaysa ve saglikla olacaksa onu nasip etsin. Bir de benim cevrem hep sezaryen oldu. Hamile olup topiklere bakinca sezaryen dusmanligi oldugunu gordum ilk defa. Hatta biri yazmisti agliyorum sezaryen olacam diye. Sebebi de şuymus;evladima tam anlamiyla annelik yaptim demek ve buyuyunce senin icin cefalar cektim demek icin. Trajikomik gercekten cahilligin boylesi. Halbuki saglikli neyse o olsun ister sezaryen ister normal. Ben dunyaya Allahin izniyle bir birey getiriyorum bundan daha buyuk beceri mi varmis da dogum seklim becerimi belirlemis olacak. Insanlari takmayin hatta dinlemeyip he deyip yorum bile yapmiyorum
Ya sana birşey sorabilirmiyim bende yaklaşık 2 haftardır çibanmıdır absemidir bişe var hemen vajinamın yanında ama ben kendimi bildim bileli hep çıkar bikini bölgemde çiban sivilce vs. Şuankide bildiğin balon gibi oldu 2 gözlü biliyorum görmeden bişey diyemezsin ama belki bi önerin bişeyin olur sanırım hamileler her kremide kullanamıyo bugun doktor alttan muayene ederken gördü aaaa bu ne dediBen uzman aile hekimiyim canım ☺
Hep aynı yerde mi çıkıyor ? Bartholin kisti denilen bi durum var, tarifin biraz ona benziyor sanki sık sık aynı yerde tekrarliyorsa.Ya sana birşey sorabilirmiyim bende yaklaşık 2 haftardır çibanmıdır absemidir bişe var hemen vajinamın yanında ama ben kendimi bildim bileli hep çıkar bikini bölgemde çiban sivilce vs. Şuankide bildiğin balon gibi oldu 2 gözlü biliyorum görmeden bişey diyemezsin ama belki bi önerin bişeyin olur sanırım hamileler her kremide kullanamıyo bugun doktor alttan muayene ederken gördü aaaa bu ne dedi..
Ya canım insanlar gerçekten o kadar çıldırmış ki ban diyorum ki ikiz benim bebekler alttaki ters duruyor ilk doğumun neydi diyorlar sezeryan diyorum aa tüh bu da sezeryan olacak diyorlaryani ilki normal olsa bunun normal olma ihtimali varmış gibi bizim bir komşu vardı ilk hamileliğimde bana diyordu ki ne uğraşcan normale git sezeryan ol kurtul
Herkes boyle iyi anne olamaz isteEvladının kafasına kakmayi mi düşünüyor şimdidençok iyi anne gerçekten ...
Hayır hep aynı yer değil farklı yerlerde , bayadır Çıkmıyordu hatta aylar sonra yine çıktı dedim kendi kendimeHep aynı yerde mi çıkıyor ? Bartholin kisti denilen bi durum var, tarifin biraz ona benziyor sanki sık sık aynı yerde tekrarliyorsa.
Evet İzmirde yim normalde Türkan özilham devlete gidiyordum orası pandemi oldu mecbur Buca kadın doğuma devam ediyorum tek doktor olmuyor hangisi denk gelirse artıkSen de izmirdeydin değil mi? Hangi hastaneye gidiyorsun ? Tek Dr takip etmiyor mu seni ?
İnşAllah canım hepimizin güzel geçsin evet değişiyor iyiymiş aslında senin gittiğin yerdeEvet canim evde sanciyi cekmek gerek diyorlar. InsaAllah cok rahat gecevek dogumun bu kadar odaklanma doguma. Hayirlisi olsun diyorum. 2500 galiba canim tam soramadik. O civarda yani. Medical park var mesela onda 3500 tl. Hastaneye gore degisiyor
Heyecan va rmı sende de bide 41 e kadar gelmiyolarmışBencede normal, ben 37+5im az kaldı yaaa
Çıtayııı yükselttmeee :))) biz geriliyoz burdaaHeyecan va rmı sende de bide 41 e kadar gelmiyolarmış
Insanlar tuhaf ya. 5 tane getirince de nasil bakcan derler. Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip etsin canim. Bos veriyorum insanlari sen de oyle yap
Vajinal kültürdede işlem aynı mı? Spekulum takıp mı alıyorlar? Aynı oranda mı içeri giriyorlar acaba.. bayadır açık sarı akıntım oluyor ondan söylemiştim doktora normal dedi ama o yüzden isteyecek büyük ihtimal
Anladım canım. Kıl kökü iltihabı da olabilir o zaman. Yerini ve vasfını görmek lazım gerçekten .. tedavisi için de . Kistler genelde küçük bir kesi ile çıkarılır, apse ise boşaltılıp antibiyotik tedavisi gerekir, kıl kökü iltihabı gibi bir şeyse antibiyotikli kremler de iş görür ... Dr un bişey önermedi mi görünce ? Ağrı ve kızarıklık da var mı o bölgede ?Hayır hep aynı yer değil farklı yerlerde , bayadır Çıkmıyordu hatta aylar sonra yine çıktı dedim kendi kendime
Hahaha benim baskı var aşağıda kafası zaten ama bugün nst normal çıkınca dedim 41 e kadar gelmezse yandıkÇıtayııı yükselttmeee :))) biz geriliyoz burdaa
İçi kan dolu gibi ucu beyaz patladı az önce ağrı yok sızı başladı sadeceAnladım canım. Kıl kökü iltihabı da olabilir o zaman. Yerini ve vasfını görmek lazım gerçekten .. tedavisi için de . Kistler genelde küçük bir kesi ile çıkarılır, apse ise boşaltılıp antibiyotik tedavisi gerekir, kıl kökü iltihabı gibi bir şeyse antibiyotikli kremler de iş görür ... Dr un bişey önermedi mi görünce ? Ağrı ve kızarıklık da var mı o bölgede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?