2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hızlandırcak bişi varmıkı ne bıleyim perine masajı, hurma,cinsel ilişki(sperm) vs ,neyse bence yarın gelcek cuma mubarek gun

Kilosu nasıl peki canım kaç dedi bugün .

peki en son ne zman gittiniz gitmeye korkar oldum her yere başka gidecek yer yok gıbı gelıyo tıpmerkezıne mı gıtsem

En son geçen cuma günü gittim, çok yoğun bir hastane değil aslında. Ilk başlarda bende öyle korkarak gittim ama şuan daha rahat gidiyorum. Bu zamanda nereye gitsen, az çok aynı risk var. Covidli olduğundan habersiz dolaşan insanlar var o yüzden eğer takipli doktorun varsa hastanede gidebilirsin çok sorun olmaz ama eger yoksa medihausa gidebilirsin, orası pandemi degil

Dr ne dedi normal doğar yada sezaryen falan.
Normal için herşey uygun. Bugünde söyledi bir sancın gelse çok güzel olucak, evde sakın oyalanma çık gel dedi.. Bu da bana cesaret verdi. Açılmaya baktı açılma yok, ama bebek kafasını tam aşağıya dayamış bi gayret inşallah

allah korusun sen biraz istisna olmussn ama ablam igneden ameliyattan deli gibi korkar sezeryana o bile korkcak bisey yok diyor... bunarada ayni gunluk hamileyiz:) 38+3 te Benim dogumum senin?
Işte diyorum ya her doğum şeklinin zorluğu kişiden kişiye degisir o yuzden kiyas yapmak biri az anne biri fazla anne demek dogru degil. Daha gun vermedi canim pnumuzdeki randevuda belirleyelim gününü dedi

Normal doğum anlık oluyor benim ablam perşembe günü gitmişti Dr. Dr baktı suyuna açılmasına falan 2 haftası var demişti ertesi gün gecenin bir vakti doğurdu hayırlısı ile doğsun inş evladın

Benimki riskli olunca hep 2 haftada bir gittim şimdi de geçen cuma muayene olmuştum yarın tekrar bakacak. Doktorum 34ü zorlarız demişti 37 ye geldik o da gaza geldi bekleyelim bekleyelim diyor

Kızlar karnım o kadar büyüdü ki ya gerçekten çok zorlanıyorum hele ayağa kalktığımda o kadar baskı oluyor ki aşağıda çok zor. Bir de gıcık tutarsa öksürük gelirse Allah'ım çok fena nefes almak yemek yemek gerçekten çok zor sağ salim kavuşalım kuzulara inşallah ya kızımda çok rahatmışım doğacağı gün sabahtan kontrole öğleden sonra tahlil göstermeye hep yürüyerek gitmiştim. Şimdi mümkün değil

Allah yardımcın olsun canım

Çokluğu gebeliği olanlara Allâh kolaylık versin gerçekten çok zor. Bir taneyi taşımak bile zorken sizi düşünemiyorum inş sağlıcakla tez zamanda evlatlarına kavuşursun

Çokluğu gebeliği olanlara Allâh kolaylık versin gerçekten çok zor. Bir taneyi taşımak bile zorken sizi düşünemiyorum inş sağlıcakla tez zamanda evlatlarına kavuşursun

Amin canım inşallah bazen dayanamayacak gibi oluyorum sonra Rabbim'den bir güç geliyor çok şükür çift yumurta ikizi bebeklerin sağlığı açısından en rahatı ama taşıma olarakta en zor herşeyden iki tane hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

İnşallah sağlık olsun da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…