2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar aranızda eşi ya da akrabası polis olan var mı? Kısıtlama kalktı ama şehirlere giriş çıkışta polis çevirmesi olacak mı yine 65 yaş üzeri ve 18 yaş altı için?

peki en son ne zman gittiniz gitmeye korkar oldum her yere başka gidecek yer yok gıbı gelıyo tıpmerkezıne mı gıtsem

Kızlar aranızda eşi ya da akrabası polis olan var mı? Kısıtlama kalktı ama şehirlere giriş çıkışta polis çevirmesi olacak mı yine 65 yaş üzeri ve 18 yaş altı için?
Sırf o yaş grubu için araç durdurcaklarını sanmam canım,sehır içinde kontrol ederler sanki

En gec ne zamana kadar beklıyolar canım kendi gelmesse sezeryan için bilgin varmı,ınsallah hayırlı zamanda saglıkla kolayca gelıverır,
Bi de 2 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor. Yani 42 ye kadar olucak umarım o kadar uzamanz. Çok gerildim biliyomusun herkes arayıp daha yok mu falan diyolar öfff

Ben en son 9 kutu aldirmisdim raporlu olduğu için eczaneden direk eşim aldı geldi daha 4 kutum var yeter bana ama neden toplatmis ki asprin de aynı şey corasprin de onları da k

Ben en son 9 kutu aldirmisdim raporlu olduğu için eczaneden direk eşim aldı geldi daha 4 kutum var yeter bana ama neden toplatmis ki asprin de aynı şey corasprin de onları da k
Eczacı yoğun bakımdakilere yapılıyor dedi doğuma kadaf yeter bana da ama 1 kutu daha olsa iyi olur bulursam alıcam

Bi de 2 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor. Yani 42 ye kadar olucak umarım o kadar uzamanz. Çok gerildim biliyomusun herkes arayıp daha yok mu falan diyolar öfff
42 riskli değil mi canım bebeğin kaka yapablime durumu falan oluyor neden o kadar beklicek ki

Oo baya çok olmuş sizin ben baştan beri neredeyse 15 günde bir gidiyorum
İlk defa bu kadar uzun oldu benimde tamam 2 haftaya düşer dedim Dr bı ay sonra gel dedi eşimin de işine geldi bekledik. Kışın hafta da 3 bile gittiğim olduğu için bana da çok uzun geldi valla zor geçti bı ay

Eczacı yoğun bakımdakilere yapılıyor dedi doğuma kadaf yeter bana da ama 1 kutu daha olsa iyi olur bulursam alıcam
Bulursun bence canım üretimi çok zor bişey olduğunu sanmam bı de gebelikte riskli olmasa zaten vermez Dr mecbur getirtirler depolardan

Canım ınsallah tez zamanda hayırlısıyla gelsin saglıkla , zor tabi erkeni de zor geci de zor,Allahım saglıkla kavustırsın hepımızı

Korona basında dr um uyarmıstı neyseki baya cok aldırdı doguma kadar yetcek sekılde, korona pıhtılaşma yapıomıs evet ,tedavisinde kullanılıyormus

42 riskli değil mi canım bebeğin kaka yapablime durumu falan oluyor neden o kadar beklicek ki
[
o yüzden heralde 5 gün sonra çağırdı. Belki daha sonra gün aşırı görmek isteyecek bilmiyorum ki. Bi sıkıntı yoksa müdahale etmiyoruz dediğine göre tehlike görmedi galiba. Suyu iyi dedi, bizim plasenta bile daha yaşlanmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…