peki en son ne zman gittiniz gitmeye korkar oldum her yere başka gidecek yer yok gıbı gelıyo tıpmerkezıne mı gıtsemBen sürekli gidiyorum ama en son bende içerde hasta olduğunu duydum. Yoğun bakımda değil ama serviste varmış. Tabi şuan telefon ile arayıp sorsanız yok diyorlar ama ablam doktor ve o öğrenmiş olduğunu, bende hastanedeyken, üstü kapalı konuşmalara şahit oldum. 5.katta olduklarından bahsediyorlardi
Kızlar aranızda eşi ya da akrabası polis olan var mı? Kısıtlama kalktı ama şehirlere giriş çıkışta polis çevirmesi olacak mı yine 65 yaş üzeri ve 18 yaş altı için?
Sırf o yaş grubu için araç durdurcaklarını sanmam canım,sehır içinde kontrol ederler sankiKızlar aranızda eşi ya da akrabası polis olan var mı? Kısıtlama kalktı ama şehirlere giriş çıkışta polis çevirmesi olacak mı yine 65 yaş üzeri ve 18 yaş altı için?
Uzun bı aradan sonra bizimde kontrol yarın bakalım bende de heyecan var 32 gün sonra kontrol nasıl olacakKızlar yarın bizim de doğum tarihimiz belli olacak içimde değişik bir heyecan varsağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah
Uzun bı aradan sonra bizimde kontrol yarın bakalım bende de heyecan var 32 gün sonra kontrol nasıl olacak
Uzak durmuyorum zaten canım artık kısmet bundan sonrasıYazık sakin uzak durma zaten aynı evde olunca uzak dursan da ise yaramaz inşallah hiçbirsey olmaz Allah'ın izniyle
Bi de 2 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor. Yani 42 ye kadar olucak umarım o kadar uzamanz. Çok gerildim biliyomusun herkes arayıp daha yok mu falan diyolar öfffEn gec ne zamana kadar beklıyolar canım kendi gelmesse sezeryan için bilgin varmı,ınsallah hayırlı zamanda saglıkla kolayca gelıverır,
İnşallah ya. Hamileliğin gerginliği yetmiyomuş gibi bi de herhün aynı soru daha doğmadı mı5 güne kadar doğar inşallah canım
Ben en son 9 kutu aldirmisdim raporlu olduğu için eczaneden direk eşim aldı geldi daha 4 kutum var yeter bana ama neden toplatmis ki asprin de aynı şey corasprin de onları da kİyi akşamlar kızlar oksapar iğne kullananlar bulabiliyor musunuz sağlık bakanlığı toplatmış hepsini Pandemideki Hastalara vermek için ben bugün zorla 3 paket buldum ama daha hamileliğinin ortasındakiler ne yapıcak hiç düşünmüyorlar mı
Eczacı yoğun bakımdakilere yapılıyor dedi doğuma kadaf yeter bana da ama 1 kutu daha olsa iyi olur bulursam alıcamBen en son 9 kutu aldirmisdim raporlu olduğu için eczaneden direk eşim aldı geldi daha 4 kutum var yeter bana ama neden toplatmis ki asprin de aynı şey corasprin de onları da k
42 riskli değil mi canım bebeğin kaka yapablime durumu falan oluyor neden o kadar beklicek kiBi de 2 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor. Yani 42 ye kadar olucak umarım o kadar uzamanz. Çok gerildim biliyomusun herkes arayıp daha yok mu falan diyolar öfff
İlk defa bu kadar uzun oldu benimde tamam 2 haftaya düşer dedim Dr bı ay sonra gel dedi eşimin de işine geldi bekledik. Kışın hafta da 3 bile gittiğim olduğu için bana da çok uzun geldi valla zor geçti bı ayOo baya çok olmuş sizin ben baştan beri neredeyse 15 günde bir gidiyorum
Bulursun bence canım üretimi çok zor bişey olduğunu sanmam bı de gebelikte riskli olmasa zaten vermez Dr mecbur getirtirler depolardanEczacı yoğun bakımdakilere yapılıyor dedi doğuma kadaf yeter bana da ama 1 kutu daha olsa iyi olur bulursam alıcam
Canım ınsallah tez zamanda hayırlısıyla gelsin saglıkla , zor tabi erkeni de zor geci de zor,Allahım saglıkla kavustırsın hepımızıBi de 2 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktor. Yani 42 ye kadar olucak umarım o kadar uzamanz. Çok gerildim biliyomusun herkes arayıp daha yok mu falan diyolar öfff
Korona basında dr um uyarmıstı neyseki baya cok aldırdı doguma kadar yetcek sekılde, korona pıhtılaşma yapıomıs evet ,tedavisinde kullanılıyormusEczacı yoğun bakımdakilere yapılıyor dedi doğuma kadaf yeter bana da ama 1 kutu daha olsa iyi olur bulursam alıcam
selindereli_ diye bitane fenomen hamile var instagramda. O da 39 larda sanırım,41+3 e kadar beklicekmiş onun da dr u42 riskli değil mi canım bebeğin kaka yapablime durumu falan oluyor neden o kadar beklicek ki
Ben de en son 9 kutu alırken eczane bunlar son demişti corona hastalarına kan sulandırıcı tedavisi uygulandığını okumuştum.Eczacı yoğun bakımdakilere yapılıyor dedi doğuma kadaf yeter bana da ama 1 kutu daha olsa iyi olur bulursam alıcam
42 riskli değil mi canım bebeğin kaka yapablime durumu falan oluyor neden o kadar beklicek ki
[
o yüzden heralde 5 gün sonra çağırdı. Belki daha sonra gün aşırı görmek isteyecek bilmiyorum ki. Bi sıkıntı yoksa müdahale etmiyoruz dediğine göre tehlike görmedi galiba. Suyu iyi dedi, bizim plasenta bile daha yaşlanmamış.42 riskli değil mi canım bebeğin kaka yapablime durumu falan oluyor neden o kadar beklicek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?