- 15 Ekim 2019
- 6.089
- 13.831
- 248
Allah yardimcin olsun canim az kaldi biraz daha sabırKızlar karnım o kadar büyüdü ki ya gerçekten çok zorlanıyorum hele ayağa kalktığımda o kadar baskı oluyor ki aşağıda çok zor. Bir de gıcık tutarsa öksürük gelirse Allah'ım çok fenanefes almak yemek yemek gerçekten çok zor sağ salim kavuşalım kuzulara inşallah ya kızımda çok rahatmışım doğacağı gün sabahtan kontrole öğleden sonra tahlil göstermeye hep yürüyerek gitmiştim. Şimdi mümkün değil
Allah yardimcin olsun canim az kaldi biraz daha sabır
Bende son 3 paketi zorla buldumİyi akşamlar kızlar oksapar iğne kullananlar bulabiliyor musunuz sağlık bakanlığı toplatmış hepsini Pandemideki Hastalara vermek için ben bugün zorla 3 paket buldum ama daha hamileliğinin ortasındakiler ne yapıcak hiç düşünmüyorlar mı
Ben muadilini aldım. İthalatta yasak olunca böyle oldu.Bende son 3 paketi zorla buldum
Bol bol squat yapcan o zaman canimNormal için herşey uygun. Bugünde söyledi bir sancın gelse çok güzel olucak, evde sakın oyalanma çık gel dedi.. Bu da bana cesaret verdi. Açılmaya baktı açılma yok, ama bebek kafasını tam aşağıya dayamış bi gayret inşallah
Normal gebeler kullanmıyor canım pıhtılaşma si olan düşük yapmış gebeler kullanıyor 4. Haftadan beri her gün kullanıyorum 1 iğne bir corasprin .O iğne ne için lazım
Yarın denemeyi düşünüyordumBol bol squat yapcan o zaman canim
Ay ben bu sarkıda kızım karnımdayken bi klıp cekeyım :))) hatıra kalsınUykular haram oldu
Gençliğim bak talan oldu zalimmm geceler
Kaşıntı çok önemli bence normal bir kaşıntı da olabilir ama karaciğer enzimleri ile ilgili ise sorun oluyor arkadasım sezaryene alınmıştı. 37+6 da kaşıntı başlamıştı bir değeri yükselmişti. İnşallah kötü bişey yoktur tabi senin sadece ellerinin içi kaşınıyorsa.Hanımlar benim ellerimin ici deli gibi kaşınıyor böyle abartmıyorum ısırsam öyle geçer kaşıntı normal mu bu ya da benim gibi olan var mi
2 gecedir var ellerim ve ayak tabanım bugün 10da randevum var soracağım eş geçilmez umarım..Kaşıntı çok önemli bence normal bir kaşıntı da olabilir ama karaciğer enzimleri ile ilgili ise sorun oluyor arkadasım sezaryene alınmıştı. 37+6 da kaşıntı başlamıştı bir değeri yükselmişti. İnşallah kötü bişey yoktur tabi senin sadece ellerinin içi kaşınıyorsa.
Es gecmez dr mutlaka gereken testi yapar inşallah sorun yoktur2 gecedir var ellerim ve ayak tabanım bugün 10da randevum var soracağım eş geçilmez umarım..
3 de bı uyandim bitti uyku valla ya off
Alt ast degerlerine yani karaciğer enzimler ine baktır kolestaz olabilir Allah saklasınHanımlar benim ellerimin ici deli gibi kaşınıyor böyle abartmıyorum ısırsam öyle geçer kaşıntı normal mu bu ya da benim gibi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?