2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
5 güne kadar doğar inşallah canım

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım inşallah çok bekletmez seni ben bu haftadan catladim vakit geçsin doğsun hemen diye
nisan ayinda dogum yapan bi tanıdığım vardı son zamanlar geçmiyor diyordu bende yo hızlı geçiyor aslında bana diyordum hakkaten de gecmiyormus

Yazık sakin uzak durma zaten aynı evde olunca uzak dursan da ise yaramaz inşallah hiçbirsey olmaz Allah'ın izniyle
Benim eşim de ayrı bi alem sabah ise gidecek yatağı ayirdim zaten son zamnlarda nerde rahatsam orada yatiyorum öpme belki hastayimdir bogazim ağrıyor diyorum hadi oradan deyip opuyor

Normal olursa daha iyi tabı de durum ne gostercek bakalım canım,hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Benim eşim de ayrı bi alem sabah ise gidecek yatağı ayirdim zaten son zamnlarda nerde rahatsam orada yatiyorum öpme belki hastayimdir bogazim ağrıyor diyorum hadi oradan deyip opuyor
Benimki gece 4 de gidiyor bende beni öpsün gitsin istiyorum. Bazen öpüyor bazen o uyku haliyle hiç hatırlamıyorum. Akşam da 9 da falan geliyor bı saat oturup yatıyor . İyiki bütün kış evdeydi onsuz bütün gün tuhaf oluyor

Benimki zaten işine gelince bakma erkek milletinin istikrar sağladığı pek bişey yok

merhaba en son ne zman gittiniz çünkü nisan ortalarında hastane pandemi olmus diye söylentiler okudum
Ben sürekli gidiyorum ama en son bende içerde hasta olduğunu duydum. Yoğun bakımda değil ama serviste varmış. Tabi şuan telefon ile arayıp sorsanız yok diyorlar ama ablam doktor ve o öğrenmiş olduğunu, bende hastanedeyken, üstü kapalı konuşmalara şahit oldum. 5.katta olduklarından bahsediyorlardi

Kronik rahatsızlığı olanlar kurum insiyatifine bırakılmıştır denildi bizde içinde oluyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…