Şimdi çıktık doktordan arkadaşlar. Sancım yok, açılmam yok bebeğin kafası aşağıda. Son 1 haftan dedi. 5 gün sonra çağırdı tekrar. Bende bekledim hastanede hadi sancın var doğurtalım falan demesini :) ne sabırlı çocuk maşallah. Kendi sancısıyla gelmesini beklicez dolana kadar müdahale yok dedi. Yalancı sancılar akciğer gelişimini destekler sorun yok dedi
Benim eşim de ayrı bi alem sabah ise gidecek yatağı ayirdim zaten son zamnlarda nerde rahatsam orada yatiyorum öpme belki hastayimdir bogazim ağrıyor diyorum hadi oradan deyip opuyor
Sezeryanla ilgili bi bilgim yok ama benim daha önceki doğumdada bekledik olmadı sonra gün verdi doktor verdiği günden bir gün önce gece sancım ve nişanım gelmişti. O zamanda doktor önce suni sancı deneriz, vücut cevap vermezse o zaman sezeryana alırız demişti. Muhtemel aynı olur. Sen notmal mi istiyosun sezeryan mı
Benim eşim de ayrı bi alem sabah ise gidecek yatağı ayirdim zaten son zamnlarda nerde rahatsam orada yatiyorum öpme belki hastayimdir bogazim ağrıyor diyorum hadi oradan deyip opuyor
Benimki gece 4 de gidiyor bende beni öpsün gitsin istiyorum. Bazen öpüyor bazen o uyku haliyle hiç hatırlamıyorum. Akşam da 9 da falan geliyor bı saat oturup yatıyor . İyiki bütün kış evdeydi onsuz bütün gün tuhaf oluyor
Benimki gece 4 de gidiyor bende beni öpsün gitsin istiyorum. Bazen öpüyor bazen o uyku haliyle hiç hatırlamıyorum. Akşam da 9 da falan geliyor bı saat oturup yatıyor . İyiki bütün kış evdeydi onsuz bütün gün tuhaf oluyor
Ben sürekli gidiyorum ama en son bende içerde hasta olduğunu duydum. Yoğun bakımda değil ama serviste varmış. Tabi şuan telefon ile arayıp sorsanız yok diyorlar ama ablam doktor ve o öğrenmiş olduğunu, bende hastanedeyken, üstü kapalı konuşmalara şahit oldum. 5.katta olduklarından bahsediyorlardi